AK Gençliğin Buluşma Noktası
Makale & Deneme Makale ve deneme içerikleri.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-02-2008, 14:03   #1
Kullanıcı Adı
NuR-eFSaN
Standart Günahım benim...!
Öncelikle rica ederim,beni öyle şaşkın dinleme...Sevgilisin işte...İster inan,ister inanma...
Diyeceksin ki belki:
"-Hayırdır dağlarda kurtlar öldü,başka sevilecek birşey kalmadı da mı beni sevdin?!"
Ne desen haklısın.Zira adın kötüye çıktığından,sevilmeye alışık değilsindir sen...Halbuki
hissediyorum,senden ne kadar uzak kalsam,benim için okadar sevinirsi;ne zaman da içine
düşsem bir okadar üzülürsün.
Yaratılmış her şey gibi seninde sevilmeye,sevgiyle hakikatinin fark edilmesine ihtiyacın var.
Seni sevapla karıştırır insan!..Sevabı kayırır seni yerin dibine sokar sokar çıkarı.Oysa hadi
söyle sen olmasan,sana düşmek olmasa,nereden bilecekler onu kayırmayı?Ve seni bir sevaba çevirmeye kadir değil midir sanki Yaratan?

Sevgili Günahçığım...Sen seni zaten bilirsin...Bazen bir bakışım bazen bir sözüm olursun.Bazen bir hayalimde,bazen bir hareketimdesin .Bazen gözlerimle bazen niyetlerimle dokunurum sana.
"Hayır,bulaşırsın bana!"demeyeceğim,zira,illede bu söz söylenecekse öznesi ben olmalıyım.
Senden payına düşen hisseyi alabilen,karlıdır"Gününü" günahından duyduğu pişmanlıkla,"ah"edip inleyerek geçirene"günah-kar"denir.Zira bu kişi için ,"günah" kar"a gebedir.Ah be günah ,sen işte o demde yüzü gülensin...Ne vakit ki biri seni "Esteğfirullah el-Azim!iniltisiyle yakar o vakit gülersin...Kaç sevgili var ki,yakacaksın da sen onu yaktın diye sevinip birde gülecek?!

Diyeceğim o ki...Sana düşüp,af için hak huzurunda gözleri yanmak güzel şey...Sana düşüp,güvenecek sermayesi kalmayan fakir olmak güzel şey...Düşüp dostu Allah olmak güzel şey...
Gece gündüz senden kaçarak ona yaklaşmak...Ve olur ya,an gelip yakalanınca sana ,yine Onun huzurunda senden ötürü "Rahmet!Medeet!"diye ağlaşmak güzel şey...
İnanmak ne güzel,günahım!ihlas ile inanan bir kul için sen,kaçarken de,yakalandığında ecirsin.

Sen bana lazım olmasaydın ,Rabbim seni amel defterime değil,semtime bile uğratmazdı.Deli dalgalı nefsim için ,var bir dalgakıran tarafın ki Rabbim seni bana lütfeyledi...

Canım Günahım!Dilerim sen,Sevgilinin huzuruna herkes gibi çıkacağımgün geldiğinde,çıkınımdaki biricik yüküm olda ezileyim...Sen olmazsan ,bendeki bu dik kafacık eğilir mi?..

Bırakma beni suçum...Bırakma beni kusurum...Bırakma beni sevgilim....

NuR-eFSaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)