09-08-2008, 16:52 | #1 |
özgün genç
ÖZGÜN GENÇ 1. Yalnız kendine özgü bir nitelik taşıyan, orijinal, Örnek: "Eskinin doğa ile uyuşan, özgün yapılarını yıkıp yerine yabancı, öykünme, yaratıcılıktan yoksun yapılar dikerek çirkinleştirdik." N. Cumalı. 2. Bir buluş sonucu olan, nitelikleri bakımından benzerlerinden ayrı ve üstün olan: "Özgün biçim." 3. Çeviri olmayan, asıl olan (metin). TDK Sözlüğü Genç: Gençlikteki özelliklerini koruyan, dinç (Genç ve asi ruhumu kaybettiğim an, yaşamaktan tad alamam) *** *** *** Rumuzumun bir hikayesi var tabi ki; abim Özgün İrade isimli bir dergiye aboneydi, o derginin Özgün yapısından, Özgün isminden etkilenmiştim, herkes biraz özgündür ama ben kendini daha bir özgün hissediyorum var mı > Genç'e gelince; Özgür Genç'e bir tepkidir benim kendime Özgün Genç demem. Özgürlüğü sınırsızlık addedenlere, özgürlük sınırsızlık değil özgünlüktür deyişimdir Özgün Genç
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-27-2008, 01:38 | #2 |
yahu özgün genç tüm forumda aynı kişilerle karşılaşıyorum başka biri ile tartışırken aynı kişiler araya giriyor hoş olmuyor yardımcı olurmusun
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|