AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-24-2008, 23:00   #11
Kullanıcı Adı
temelli
Vakit bu yalan ve degersiz haberini alman buyükelciligi yüzüne şamar gibi vurdu..ben bunu vakit haber yazınca hemen haber kaldırdılar din üzerinden siyaset yapan pislikler
Alt 09-25-2008, 00:03   #12
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
temelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vakit bu yalan ve degersiz haberini alman buyükelciligi yüzüne şamar gibi vurdu..ben bunu vakit haber yazınca hemen haber kaldırdılar din üzerinden siyaset yapan pislikler
Terbiyeni bozma yoksa ben seni çok feci bozarım.. Buraya muhalefetlik yapmaya geliyorsan ADAM gibi yapacaksın..Baykıl başkanınızdan mı örnek alıyorsunuz anlamıyorum doğrusu..:lipsrsealed:

Artı bu haberi yalnızca vakit değil bütün yayın organları hemen hemen vermiştir..Sıkıysa bu haberin aksini idda edin..Buyurun kanıtlayın..

Artık chpninde adı bu kirli oprasyona karışmıştır..Zaten ergenekonun avukatlığını yapmalarından belliydi..Durum kaçınılmazdı.. Bakalım daha neler çıkacak..Ne suç işlemişlerde bu kadar korkuyorlar ve olayın üstünü kapatmaya çalışıyorlar..Doğan medyası hariç diğer yayınların haberlerinin yüzde 80'i bu operasyondan bahsederken acaba Doğan medyası niçin bundan kaçınıyor..Buyurun burdan yakalım..:shades:
Alt 09-25-2008, 22:15   #13
Kullanıcı Adı
bahtiyarogur
Standart chp kapatılmaz işlerine gelmez
yargı süreci başlasada ak parti kadar üzerine gitmezler keşke gitseler ama burası türkiye bazı şeyler çabuk unutulur chp=kominizm
bahtiyarogur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-25-2008, 23:11   #14
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Aydın doğanın bekçiliğini yapanlar.
aydın doğanınalmanyada ortak olduğu basın ile neler yaptığını bir araştırsın.
Alman elçiliğinin 2 güngibi kısa sürede bu belgeleri nasıl araştırdığı hakkında bize bilgi versin.
Alman büyükelçiliğinin pkk yanlısı eylemlerde bulunduğunuda izah etsin.
Almanyadaki kanallarda 'Geceyarısı Ekspresi' hangi sebepten dolayı yayınlandığınıda ve yayınlayan kanalların aydın doğan ile ilişkisinide araştırsın.

Yaparlar mı ? Kafa varsa yaparlar.Yok ise Türkiye düşmanı aydın doğanın bekçiliğini devam ederler.

KARLIBEL'DEN SOK ACIKLAMALAR (video) http://habervaktim.com/videogaleri.php

Konu Hüdaverdi tarafından (09-25-2008 Saat 23:14 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)