AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-27-2008, 20:06   #30
Kullanıcı Adı
ADH
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel kardeşim iftar yanaştı gitmem gerek , ısrar ile diyaloğun gerekli olduğuna dünya ya kan kusturan zihniyetin körelmesine vesile olacak mutlak faaliyetin bu noktada kenetlendiğine inanıyorum , aslında şöyle bir hata yapıyoruz genelleme gibi bir eylemin vakasını bütün bir misyonun içine nüfüs ettiriyoruz . İnsanlığın bir çok karesine zülüm etmiş nice milletler vardır tabiiki, yalnız diyalog için yanyana gelen ülkelerin bunlardan sıyrılmış olduğuna ve insanlık için ortak değerler yumağına sarıldıklarına inanıyorum. Aksi halde kendi sınırlarına teslim olmuş sıkışmış bir anlayış ile dünyadaki müslüman kardeşlerimize cok daha acılar cekmesine vesile oluyoruz bu tür insanlık ayıpları için sağduyu sahibi bütün din mensuplarının bir araya gelmelerini akan kan için elzem buluyorum sevgilerimle :gul3:
Aklima ilk basta su ayetler gelmekte:

“Ey iman edenler! Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyin.Zira onlar birbirinin dostudurlar.İçinizden onları dost tutanlar,onlardandır.Şüphesiz ALLAH,zalimler topluluğuna yol göstermez.” (MAİDE SURESİ 51.AYET)

“Ey iman edenler!Müslümanları bırakıp da kâfirleri dost edinmeyin;(Bunu yaparak)ALLAH’a aleyhinizde apaçık bir delil mi vermek istiyorsunuz? (NİSA S. 144. AYET)

“Çünkü onlar,ALLAH’a karşı sana hiçbir fayda vermezler.Doğrusu zalimler birbirlerinin dostlarıdır; ALLAH da takva sahiplerinin dostudur.” (CASİYE S.19.AYET)

Güzel kardesim senin belirtmis oldugun aktörler saten kendileri Diyalogun iserisindedir yani Islami sizgide olani hosgörü ilk önce kendi Din kardeslerimize ve tek tarafli olmama sarti ile Size bir örnek vereyim sizin yer aldiginiz diyalog misonunun parcasi almanya/Hagen kiliseye bagli olan özürlü yani sihinsel degil bir okula katilan Müslüman genclerimiz icin gerek Din dersi gerek Bayramlarda Kültürümüzü unutmamalari icin teklif de bulundum amma malesef kabul etmediler, simdi Hükümetimiz kalkmis Hiristiyan Bulunmayan Imam hatiplere Rahipleri getirmek istiyor ,halbuki tam imamhatiplerin aksine Almanya hagen deki kiliseye bagli yatili okullarda Rehabilite amacli Müslüman gencler katilmakta
ADH isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)