09-28-2008, 22:27 | #1 |
>>Uğur Arslan - Her şey Vatan için<<
Affet beni anne Geri dönemedim diye kızma bana Sakın ağlama diyeceğim Biliyorum dinlemeyeceksin Bir tanecik oğlunu nasıl toprağa vericeksin Hele bi sil gözyaşını, beni dinle Bu işe aslında en çok sen sevinceksin Hani hep kızardın ya Kılmıyorsun, okumuyorsun diye hehey! Oğlun peygamber efendimize komşu oldu anne Hani hep kızardın ya Bu işe aslında en çok sen sevinceksin, sen sevinceksin anne! Bak baba Başın öne eğilmesin Üzülme, ağlama Bu yolda dönmekte vardı, şehit olmakta Bu millet yüzyıllardır böyle yaşar Biz bunu biliyoruz ve biz böyle yaşamayı seviyoruz Sen şimdi keşke ben Kıbrıs’tan dönmeseydim de Sen Hakkari’den dönseydin diyorsun Fevri davranıyorsun baba Şu anda evlat acısıyla konuşuyorsun Neler kaçırdığını bilmiyorsun baba Neler kaçırdığını bilmiyorsun Ha! bu arada inanmayacaksın belki bana Dedemle tanıştım burada Çerkez Ali Hani şu Gelibolu tavyasında Sen ölüm sana hiç yakışmadı diyorsun ya Dedem bize de bu yakışır diyor hep bana Bize de bu yakışır diyor hep bana Her şey vatan için Can için canan için Göz kırpmaz can veriririz Bir karış toprak için Çocuklar sana emanet Ayşe Kadınım, dünyam, sevdiğim herşeyim Çocuklar sana emanet bundan böyle Belki şimdi bana biraz kızarlar Babam niye bırakıp gitti diye Çocuk işte Aklı ermez ki şehadet mertebesine Babalar gününde babama götür onları O gün babama baba desinler Biraz da akılları ermeye başladığında anlatırsın Benim babam bir kahramandı desinler Biraz daha büyüyünce anlat onlara olanlara Benim babam bir kahramandı desinler Sana gelince gülüm Biliyorum yüreğinin yangınlarındasın 25 yaşında iki çocukla bir başına kalmışlığına kırgınsın Şimdiye kadar bir yüzünü güldüremedim biliyorum Sana alabildiğim bir alyansım var sadece parmakta Şimdi giderken sana Ülkemin toprağında büyüyen bütün çiçekleri bırakıyorum Doya doya kokla bütün nehirleri ırmakları veriyorum sana Kana kana iç Havayı doya doya içine çek Özgürce kormadan gez dolaş yaşa Hepsinin bedeli ödendi nasıl olsa Arkadaşlarım Hasan, Osman, Hüseyin Oğlum şimdi beni rahatta dinleyin Babamın cigara parasını Kardeşim Nuri’nin gönül yarasını Okula başladığında bizim oğlanın okul çantasını eksik etmeyin Bana gelince Beni merak etmeyin Arasıra burada olduğumu unutup Gözleriniz beni arasada Kahvede benim yerime okey’de dördüncüyü bulursunuz nasıl olsa Buralarda yer kırmızı, gök beyaz Göğsümüz yedi kat yerin üstünde Aslanlar yatağında başımız aşa alada elhamdulillah, aşa alada elhamdulillah Her şey vatan için Can için canan için Göz kırpmaz can veriririz Bir karış toprak için
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-28-2008, 22:37 | #2 |
ellerine saglık cok güzel bir paylasım bnden sana begene
|
|
09-28-2008, 22:41 | #3 |
|
|
09-29-2008, 18:38 | #4 |