AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 10-04-2008, 00:41   #101
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Alıntı:
balbal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tunceli hariç her yerde şansı var gibi gözüküyor... Dünya tersine dönse yine de Tuncelide ak parti başarılı olamaz....
Çankaya'nın da Tunceli'den hiçbir farkı yok bence. Şu CHP'li başkan Eryılmaz'ın "rüşvet kaydı"ndan dolayı belki de AKP'nin şansı olduğunu düşünüyorsunuz; ama Çankaya'daki seçmen de değişmiyor; zihniyet de...Eryılmaz gider; başkası gelir.Ama CHP gidip AK Parti gelmez...
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-04-2008, 12:19   #102
Kullanıcı Adı
pirinçkentli
İzmir,Batman ve Diyarbakır'ı Ak Parti'nin alması düşünülebilir ve mümkün de görünüyor.Fakat Çankaya ve Tunceli çok zor hatta imkansıza yakın.Çünkü Tunceli'de halk Akparti'yi tasnif etmiyor nedense,Çankaya da da durum aynı Chp faktörü var burada da.Ben de Çankaya'da yaşayan biri olarak Çankaya'nın Akparti'ye geçmesi oldukça zor olduğunu düşünüyorum fakat İzmir,Diyarbakır ve Batman bir ihtimal alınabilir...
pirinçkentli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2008, 16:46   #103
Kullanıcı Adı
redyellow
Batman, Diyarbakır: Buraların yöresel özelliği var... etnik kimlik gibi sebepler seçimlerde rol oynar... her şey olabilir... Batmanı bilemiycem ama diyarbakır belediyesini daha önce refah partisi kazanmıştı. AKP de alabilir DTP de.

Tunceli, AKP alabileceğini sanmıyorum. Ancak ilde çok çok sevilen bir ismi bulursa, bir aşiret büyüğü gibi vs. bulursa belki ama çok zor.

İzmir, Arsenikli su olayı izmirde chpyi hayli yıprattı, ya da ben öyle düşünüyorum.. Burada her şey olabilir.. Tabi akpnin ve chpnin hangi adaylarla yarışacakları da çok mühim.

Çankaya: Turgut altınok'u keçiörenden çankayaya kaydırırlarsa olabilir diye düşünüyorum... İsimsiz, duyulmamış birisi ile girilirse hiç bir şekilde akp kazanamaz, chp alır.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2008, 22:39   #104
Kullanıcı Adı
tolga_09
İZMİR-İzmire yakın olan biri olarak izmir için akp'nin şansını hiç bu kadar yüksek görmemiştim.İzmir'i almamız sürpriz olmaz ama aday çok önemli.Karşıyaka ve konak gibi elit kesimlerin yaşadığı yerlerden oy alabilmek çok zor ama unutulmaması gereken izmir sadece bu iki yerden oluşmuyor.CHP %55 - AKP %45 oranlar aldatmasın sizi,şansımız gerçekten çok yüksek.

TUNCELİ-Tunceli'yi başkent yapsakta asla ama asla olmayacak biryer.

BATMAN-Bölgede yaşayan arkadaşlarımız gereken yorumları yazmışlar,inşallah alırız.

ÇANKAYA-Körü körüne oy kullanan memleket insanına en güzel örnek bu kent.Kesseniz chpden başkasına oy vermezler.Yine de bir ihtimal.

DİYARBAKIR-İşte
tolga_09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2008, 22:45   #105
Kullanıcı Adı
tolga_09
DİYARBAKIR-İşte en büyük hesaplaşmanın olacağı yer.Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.İyi bir aday ile mutlaka alabileceğimiz bir yer.

SÖKE-Chp ve Anavatan arasında 2 dönemde bir el değiştiren bir ilçe.Son seçimde Mhp-Akp-Chp şeklinde sıralandı fakat mhp aydın milletvekili adaylarından 4.sırada sökeli sevilen bir öğretmen vardı.Chp ise iki partiden büyük oranda fark yedi.allah yardımcımız olsun

DİDİM-Chpnin kalelerinden biri,hatta belediye başkanı akrabam ama hakkında yolsuzluk iddiası ve belediye harcamalarında usulsüzlük iddiaları var.Diş doktorluğu yapan bir ağabeyimizin partimize katılması ve büyük olasılıkla belediye başkan adayı olması beklentisi ümidlerimizi artırdı.İnanıyorum ki burayı alacağız.
tolga_09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2008, 23:05   #106
Kullanıcı Adı
bayhan1
dtp kapanırsa eğer diyabakır ve batman gider hiç kuşkusuz
bayhan1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-08-2008, 16:58   #107
Kullanıcı Adı
serdaraydın
Rte tatlı rüyalar dilerim
çankaya rüya
tunceli aleviler guzel kenti rte icin rüya aleviler akp gibi dini siyaset eden bir partiye oy vermez
izmir kemalistir rüyanızda görürsünüz
serdaraydın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-08-2008, 20:03   #108
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
serdaraydın kafayı mı yedin yavrum ?
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-08-2008, 20:58   #109
Kullanıcı Adı
temelli
Alıntı:
serdaraydın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rte tatlı rüyalar dilerim
çankaya rüya
tunceli aleviler guzel kenti rte icin rüya aleviler akp gibi dini siyaset eden bir partiye oy vermez
izmir kemalistir rüyanızda görürsünüz
çok guzel yazmıs serdar bey
Alt 10-17-2008, 18:00   #110
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
temelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok guzel yazmıs serdar bey
seni de temelli kapatmalı
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 11 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 11 Misafir)