![]() |
#101 |
![]() Çankaya'nın da Tunceli'den hiçbir farkı yok bence. Şu CHP'li başkan Eryılmaz'ın "rüşvet kaydı"ndan dolayı belki de AKP'nin şansı olduğunu düşünüyorsunuz; ama Çankaya'daki seçmen de değişmiyor; zihniyet de...Eryılmaz gider; başkası gelir.Ama CHP gidip AK Parti gelmez...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
![]() İzmir,Batman ve Diyarbakır'ı Ak Parti'nin alması düşünülebilir ve mümkün de görünüyor.Fakat Çankaya ve Tunceli çok zor hatta imkansıza yakın.Çünkü Tunceli'de halk Akparti'yi tasnif etmiyor nedense,Çankaya da da durum aynı Chp faktörü var burada da.Ben de Çankaya'da yaşayan biri olarak Çankaya'nın Akparti'ye geçmesi oldukça zor olduğunu düşünüyorum fakat İzmir,Diyarbakır ve Batman bir ihtimal alınabilir...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
![]() Batman, Diyarbakır: Buraların yöresel özelliği var... etnik kimlik gibi sebepler seçimlerde rol oynar... her şey olabilir... Batmanı bilemiycem ama diyarbakır belediyesini daha önce refah partisi kazanmıştı. AKP de alabilir DTP de.
Tunceli, AKP alabileceğini sanmıyorum. Ancak ilde çok çok sevilen bir ismi bulursa, bir aşiret büyüğü gibi vs. bulursa belki ama çok zor. İzmir, Arsenikli su olayı izmirde chpyi hayli yıprattı, ya da ben öyle düşünüyorum.. Burada her şey olabilir.. Tabi akpnin ve chpnin hangi adaylarla yarışacakları da çok mühim. Çankaya: Turgut altınok'u keçiörenden çankayaya kaydırırlarsa olabilir diye düşünüyorum... İsimsiz, duyulmamış birisi ile girilirse hiç bir şekilde akp kazanamaz, chp alır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
![]() İZMİR-İzmire yakın olan biri olarak izmir için akp'nin şansını hiç bu kadar yüksek görmemiştim.İzmir'i almamız sürpriz olmaz ama aday çok önemli.Karşıyaka ve konak gibi elit kesimlerin yaşadığı yerlerden oy alabilmek çok zor ama unutulmaması gereken izmir sadece bu iki yerden oluşmuyor.CHP %55 - AKP %45 oranlar aldatmasın sizi,şansımız gerçekten çok yüksek.
TUNCELİ-Tunceli'yi başkent yapsakta asla ama asla olmayacak biryer. BATMAN-Bölgede yaşayan arkadaşlarımız gereken yorumları yazmışlar,inşallah alırız. ÇANKAYA-Körü körüne oy kullanan memleket insanına en güzel örnek bu kent.Kesseniz chpden başkasına oy vermezler.Yine de bir ihtimal. DİYARBAKIR-İşte |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
![]() DİYARBAKIR-İşte en büyük hesaplaşmanın olacağı yer.Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.İyi bir aday ile mutlaka alabileceğimiz bir yer.
SÖKE-Chp ve Anavatan arasında 2 dönemde bir el değiştiren bir ilçe.Son seçimde Mhp-Akp-Chp şeklinde sıralandı fakat mhp aydın milletvekili adaylarından 4.sırada sökeli sevilen bir öğretmen vardı.Chp ise iki partiden büyük oranda fark yedi.allah yardımcımız olsun DİDİM-Chpnin kalelerinden biri,hatta belediye başkanı akrabam ama hakkında yolsuzluk iddiası ve belediye harcamalarında usulsüzlük iddiaları var.Diş doktorluğu yapan bir ağabeyimizin partimize katılması ve büyük olasılıkla belediye başkan adayı olması beklentisi ümidlerimizi artırdı.İnanıyorum ki burayı alacağız. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
![]() dtp kapanırsa eğer diyabakır ve batman gider hiç kuşkusuz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
![]() Rte tatlı rüyalar dilerim
![]() çankaya rüya tunceli aleviler guzel kenti rte icin rüya aleviler akp gibi dini siyaset eden bir partiye oy vermez izmir kemalistir rüyanızda görürsünüz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
![]() serdaraydın kafayı mı yedin yavrum ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#110 |
![]() |