10-27-2008, 15:36 | #1 |
Baykal'ın türküsü! (MİZAH)
Yıllardır iktidar olamayan CHP Genel Başkanı ve müzmin Ana Muhalefet Partisi Lideri Deniz Baykal için de bir türkü uyarladık. Sayın Baykal için uygun gördüğümüz türkü "Kurtlar Vadisi" dizisinin herkese sevdirdiği ve yeniden modalaştırdığı "Tanrıdan diledim bu kadar dilek". Bakalım Baykal Tanrı'dan neler dilemiş? Niçin muhalefetten kurtulamamış? Neden iktidar olamamış? Mış mış da mış mış… Bana kısmet değil iktidar olmak Tanrıdan diledim bu kadar dilek (aman aman) Yerel seçimlerde ilk defa gülek (aman aman) Bana kısmet değil iktidar olmak (aman aman) Seçim geceleri sevinçle dolmak (aman aman) Gel seçmenim yanıma, yazık partime kıyma Vereceğin oyunla barajı aştır bana Hep muhalif kalmak ağrıma gitti (aman aman) Eridi yüreğim tükendi bitti (aman aman) Önder Sav'dan çektiğim canıma yetti (aman aman) Beni Vakitçilere rezil, maskara etti (aman aman) Gel seçmenim yanıma, yazık partime kıyma Vereceğin oyunla iktidarı sun bana Bu güzel Erzincan türkümüzün özgün hali ise şöyle; Tanrıdan Diledim Bu Kadar Dilek Tanrıdan diledim bu kadar dilek O yarin yüzünü bir daha görek Bana kısmet değil dizinde yatmak Dizinde yatıp da yüzüne bakmak Gel anam aman yanıma Kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün Değer dünya malına Ayrılık hasreti canıma yetti Kalmadı gözümün yaşları dindi Bahçenizde lale sümbül gül bitti Eridi yüreğim tükendi bitti Gel anam aman yanıma Kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün Değer dünya malına
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-27-2008, 15:45 | #2 |
Hep muhalif kalmak ağrıma gitti (aman aman) Eridi yüreğim tükendi bitti (aman aman) Önder Sav'dan çektiğim canıma yetti (aman aman) Beni Vakitçilere rezil, maskara etti (aman aman) :D:D çok güzeldi yaa teşekkürler efendim |
|
10-28-2008, 02:37 | #3 |
Alıntı Habervaktim.com dan yapılmıs,
belirtilseydi keske (: |
|
10-28-2008, 18:52 | #4 |
Tanrıdan diledim bu kadar dilek (aman aman) Yerel seçimlerde ilk defa gülek (aman aman) Bana kısmet değil iktidar olmak (aman aman) Seçim geceleri sevinçle dolmak (aman aman) Gel seçmenim yanıma, yazık partime kıyma Vereceğin oyunla barajı aştır bana Hep muhalif kalmak ağrıma gitti (aman aman) Eridi yüreğim tükendi bitti (aman aman) Önder Sav'dan çektiğim canıma yetti (aman aman) Beni Vakitçilere rezil, maskara etti (aman aman) Gel seçmenim yanıma, yazık partime kıyma Vereceğin oyunla iktidarı sun bana :yehoo::yehoo::yehoo::yehoo: |
|
10-29-2008, 12:08 | #5 |
bendenden baykala türkü bu da gecer alismalisin kabullenmelisin yenilgiyi
|
|
02-04-2009, 00:34 | #6 |
ya gerçekten komiksiniz ve de çok komik insan sadece aklınıza ve fikrinize güler .
Tanrı sizi ıslah etsin Konu antik tarafından (02-04-2009 Saat 01:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
02-04-2009, 00:35 | #7 |
Gelecek Genel seçimlerde görüşmek üzere
|
|
02-04-2009, 01:25 | #8 |
baykaldan sandıksız, iktidar olma resitalleri...
|
|
02-04-2009, 01:41 | #9 |
cok süper...........
bayılıyorum vaktimin bu mizah bölümüne........ |
|
02-04-2009, 02:06 | #10 |
Adamın duygularına tercüman olmuşsunuz. Konumu gereği söyleyemediği gerçekler. :D:D:D
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|