10-28-2008, 23:23 | #91 |
Kıymetli Arkadaşlar;
Birlikte okumaya niyet ettiğimiz ikinci kitabımız olan Sükûtun Çığlıkları adlı eser için bitirme tarihini 27 Ekim olarak kararlaştırmıştık. Lakin kitapların sizlere ulaşması ve okunma süresi göze alınınca sürenin uzatılması gerektiğini düşündük. En son tarihi 9 Kasım olarak belirlemeyi düşünüyoruz. Sizin görüşlerinizde bizim için çok önemli arkadaşlar. Tarih ile ilgili farklı önerilere açığız. Kitaplar elinize ulaştığında kitapla alakalı düşüncelerimizi bu başlık altında paylaşacağız inşallah.. Yeni kitap belirleme kriterlerimizi gözden geçirdikten sonra ankete katılmasını istediğiniz kitapları belirtirseniz memnun oluruz dostlar.. Böylece hepimizin istifade edeceği yeni kitabımızı da fazla vakit kaybetmeden belirleriz inşallah.. Katkılarınızı bekleriz.. selamlar |
|
10-29-2008, 13:06 | #92 |
Diriliş ilgi alakan çok bu başlıkta. Ancak kitaplar halen ulaşmadı Yalçın üstadımla dün beraberdik sordum kendisine gelicek dedi. okuyup hazmetme için yeterli bir süre mi sizce.
BEndeniz düğün dernek telaşıyla biraz uzak kaldım foruma.YEni bir heyecanla aranızda olucam inş. |
|
10-29-2008, 13:53 | #93 |
Müjdat Bey, öncelikle hayırlı ve mübarek olsun temennilerimi sunmak isterim
Kitaplar "gönülden" ablamızın yoğun gayretleriyle yakında sizlerin ellerine ulaşacak inşallah. Bu vesile ile kıymetli "yalçın" üstad ve "gönülden" ablama emeklerinden dolayı teşekkür etmek isterim, Rabbim niyetlerinin karşılığını kat kat verecektir elbette. Güzelliklerle bizleri mesrur eylediler. Adanmışlık ruhunu bizlere eylemleriyle gösteren güzel insanlara selam ve minnet olsun... Kitapları temin ettikten sonra sürenin yeterli olmayacağı hususunda ittifak sağlanırsa süreyi uzatabiliriz. Kitabın belli bir süreye sıkıştırılmasında öte hazmedilip hayatımıza yansıyacak yönlerinin gündeme getirilmesi öncelikli hedefimiz. Bunun için beraberce elimizden geleni yapacağız inşallah. Katkı ve ilginiz için teşekkür ederim. selamlar |
|
10-30-2008, 12:30 | #94 |
Merhabalar ikinci kitabımız SÜKUTUN ÇIĞLIKLARI elime az önce ulaştı vehemen başlıyacağım okumaya inşAllah emeği geçen dirilis.f ve gönülden kardeşime ve kitabın elimize ulaşması için çaba sarfeden herkese sonsuz teşekkürü borç biliyorum Allah razı olsun... Selam ve dua ile |
|
10-30-2008, 13:06 | #95 |
Arkadaşlar kitapların gönderimi bitti...bugün herkese ulaşacağını umuyorum..
Öncelikle kitapları alıp dağıtmaya bizleri vesile eyleyen Yalçın üsdadımıza çok teşekkür ediyorum..Rabbim hayrını kabul eylesin inşallah.. Adres alımında bana yardım eden ve böyle bir kitap ekseninde bizlerin bir arada olmasına vesile olan Diriliş kardeşimede çok teşekkürler...Rabbim ondanda razı olsun.. Kitabı okuyup mütalaa etmek için 9 kasım bana uyar...okumaya başlayalım nekadar okuyabilirsek okuduğumuz yere kadar mülahaza ederiz inşallah |
|
10-30-2008, 17:18 | #96 |
Kitap az önce elime ulaştı. Emeği geçen diriliş, gönülden Ve üstadım yalçın bey e sonsuz teşekkürler. ee hadi başlıyalım okumaya dalalım nurun deryasna, Bakalım neler çıkacak.......................
|
|
10-30-2008, 17:42 | #97 |
E hadi artık kitap size ulaşmış ise farklı şeylerin uzantısıda size ulaşmasa iyi olur bunun hesabını nasıl vereceksiniz bilmiyorum , eee yeni bir oluşum içinde ifade azizliği yaşamak hoş olsada sıkıcı olacaktır ama neyse
Yalçın bey ne demek istiyor Müjdat bey |
|
10-30-2008, 17:57 | #98 |
Kitabı haftalar önce aldım fakat okumak için sizleri bekledim. Artık beyin fırtınası başlasa da; cümeler üzerinde hitamsız bir mülahazaya ulaşabilsek efendim
|
|
10-30-2008, 18:09 | #99 |
Eyvallah sayın Hocam
|
|
10-30-2008, 18:27 | #100 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
|