![]() |
#21 |
![]() ![]() çok çakma bi resme benziyor. doğru olsa bile neden avrupa kupalarında GS yi tutan bir fenerliyi değil de gs yi tutmayan bir fenerliyi örnek alıp fenerin avrupadaki rakibini destekliyorsunuz? fenerbahçe saracoğlunda manchester'a 2-0 yenilirken ali semi yende seyirciler nasıl k... ama Cantonaa Cantonaaa tezahüratlarını unuttunuz mu? |
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Hayır, 5 Mayıs 2000 Fb-Gençlerbirliği yazısından sonrasını ben sildim
ezik falan yazıyor diye.. Avrupa'da gsyi tutan bir fenerli nadirdir. İstisnalarda kaideyi bozmazmış. Fenerinde sadece avrupadaki değil tüm liglerdeki rakiplerini destekliyoruz ![]() Amatöre düşsün.. yine tutmam.. :D |
|
![]() |
![]() |
#23 |
![]() ben forumda feneri avrupada tutan tek bir gs li görmedim
![]() yine de benfica karşısında tabiki gs yi tutacam. bize de o yakışır ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Ligde gördünüz mü (: ?
.. Bende bir Trabzonsporlu olarak hem benfica hem fener maçlarında galatasarayı tutacağım.. |
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]() en çok türkiye ligi kupasını kazanmasından, en güzel stada sahip olmasından, en zengin kulüp olmasından, genel spor alanlarında etkin ve başarılı olmasından, dünya devlerininden futbolcuları türkiyeye getirmesinden, şuan için dünyadaki en iyi türk takımı olmasından dolayıdır heralde sevilmemesi. başarılı olanlar pek sevilmez, çekilmezler. artık kıskançlık mı diyelim ne diyelim. |
|
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Ortak pay Gs,gelin Gs'li olun :D
|
|
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
Ve en önemlisi uyuz bir takım olmasından.. ''başarılı olanlar pek sevilmez, çekilmezler. '' Kıskanıyorum fenerin avrupada kupalar almasını, Türkiye kupasının müdavimi olmasını.. Arsenale 5 atmasını.. ![]() dünya devlerininden futbolcuları türkiyeye getirmesinden, Getirip getirip kariyerlerini zedelemesini de kıskanıyorum ![]() En büyük fenevbahçe :yehoo: |
||
![]() |
![]() |
#28 |
![]() beraberlik hiç çıkmamış
![]() dün 2-1 alırız diyordum ama 1-1 de bitebilir. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
![]() gs nin dünki oyunu kimseyi yanıltmasın. kadıköyden çıkış öyle kolay değil
![]() |