Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: Hangi GSM Operatörünü Kullanıyorsunuz ? | |||
Avea kontörlü |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 21.88% |
Avea faturalı |
2 | 6.25% |
Turkcell kontörlü |
11 | 34.38% |
Turkcell faturalı |
4 | 12.50% |
Vodafone kontörlü |
8 | 25.00% |
Vodafone faturalı |
0 | 0% |
Telefon kullanmıyorum |
0 | 0% |
Katılımcı sayısı: 32. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() hangi GSM operatörünü kullanıyorsunuz? artık numaramız değişmeden GSM operatörünü değiştirebilecez. Siz farklı bir operatöre geçmeyi düşünüyor musunuz?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Faturalı hat sahibine özel kampanya
![]() Turkcell'in, faturalı bireysel hat sahibi müşterileri için yarından itibaren bir kampanya başlattığı bildirildi. İşte kampanya'nın ayrıntıları... Turkcell'in, faturalı bireysel hat sahibi müşterileri için yarından itibaren bir kampanya başlattığı bildirildi. Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, Turkcell bireysel faturalı hat sahiplerinin, "BEDAVA" yazıp 8040'a gönderdiklerinde, "haftanın 2 günü tüm Turkcell'lilerle bedava konuşacağı" kaydedildi. Yarından itibaren başlayacak kampanyaya katılmak için kısa mesaj göndermenin yeterli olduğu, kampanya için herhangi bir ek ücret ödenmediği belirtildi. Açıklamada, Turkcell abonelerinin, sistem tarafından verilen ve biri hafta içi, diğeri hafta sonuna denk gelen iki günde, ayda toplam 64 saat "bedava" konuşma hakkına sahip olacağı, "2 Gün Bedava" kampanyasının, 8 Kasım - 28 Aralık 2008 tarihleri arasında, kısa mesajla kayıt olan ilk 1 milyon Turkcell abonesi için geçerli olacağı vurgulandı. AA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Avea'dan her ay yüzlerce forma hediye
Ekim, Kasım, Aralık aylarında yüklediğiniz her 100 kontör ya da faturanızdaki her 20 YTL karşılığında 4 büyüklerin formalarından birini kazanabilirsiniz. Hemen "takımınızı, isminizi soyadınızı, adresinizi" (örn: FB Mehmet Yildiz Zafer Cad. No:7/3 Macka Istanbul) yazarak 4848'e ücretsiz SMS gönderin, her ay yapılacak çekilişlere katılmaya hak kazanın. 4 Büyüklerin sponsoru Avea'dan binlerce maç bileti hediye Kampanya'ya katılmak için hafta içi hergün 13.00'dan sonra takımınızın ismini yazıp (örn: FB) 1212'ye gönderin, SMS gönderen ilk 5 kişiden biri olun, takımınızın o hafta kendi evindeki maçına çift kişilik bilet kazanın. 10. Haftanın Bilet Verilecek Maçları: Beşiktaş-Kocaelispor, Fenerbahçe-Galatasaray, Trabzonspor-Hacettepe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() avea faturalı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Avea kontörlü.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Murat hocam tanıtım çalışmaları iyi gidiyor hee
![]() Ben Turkcell ve Avea kontörlü kullanıyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Murat kardeş hepsi seçeneğini koymayı unutmuşsun ben tüm operatörleri kullanıyorum kontörlü olanlarından eğer kampanyalara katılırsın hepsi sudan ucuz valla ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Numara taşımada süreç nasıl işliyor?
![]() Numara taşınabilirliği uygulamasıyla, numarasını başka bir operatöre taşımak isteyen aboneler için süreç belirlendi. İşte yapmanız gerekenler Mobil numara taşınabilirliği uygulamasıyla, numarasını başka bir operatöre taşımak isteyen abonenin, kimlik fotokopisi ile bir alıcı şebekeye şahsen başvurması gerekiyor. Numara taşınabilirliği, 6 aşamalı bir süreçten oluşuyor. İlk aşamada abone, kimlik fotokopisi ile bir alıcı şebekeye şahsen başvuruyor ve başvuru esnasında taşıma talep formu, abonelik sözleşmesi doldurularak, müşteri tarafından imzalanıyor. İkinci aşamada abone yeni SIM kartını alırken, alıcı şebeke, talebi Merkezi Referans Veri Tabanına iletiyor. Verici şebekenin abone bilgilerini kontrol ettiği üçüncü aşamada, Merkezi Referans Veri tabanı, talebi diğer operatöre gönderiyor. Diğer operatör gelen bilgilerle, kendi sistemindeki bilgileri kontrol ederek, "onay" veya "ret" veriyor. Sürecin dördüncü aşamasında, aboneye transfer saati ve mesajı ile ilgili bir mesaj gönderiliyor. Onay verilmesi durumunda, alıcı şebeke sistemine bilgi ulaşıyor ve müşterinin mevcut numarasına SMS ile taşıma tarih ve saat bilgileri iletiliyor. Beşinci aşamada, yeni SIM kart telefona takılıyor. Geçiş sürecinde iletişimin kısa bir süre kesilebileceği uyarısında bulunuluyor. Sürecin son aşamasında abone, alıcı şebekeden hizmet almaya başlıyor. Taşıma sonrasında müşteriye gelen aşamalarda arayan kişi, farklı bir ton duyuyor ve böylece taşıma yapıldığını anlıyor. -KURUMSAL ABONELER İÇİN SÜREÇ- Numaralarını taşımaya karar veren kurum, operatörün müşteri hizmetlerini, kurumsal kanal bayisini veya kurumsal satış yöneticisini arayarak, şirket numaralarını taşımak istediğini belirtiyor. Söz konusu yönetici, kurum yetkilileri ile randevulaşarak, bu kişiler tarafından doldurulan talep formunu ve abonelik evraklarını teslim alıyor ve şirket numaralarının taşınma talebi, diğer operatöre iletiliyor. Diğer operatörün, şirket bilgilerini kontrol edip geçiş onayını vermesinin ardından şirkete, numarasını taşıdığı operatörden hizmet almaya başlayacağı zaman bildiriliyor. Şirket elemanları, belirtilen tarih ve saatte yeni SIM kartlarını cep telefonlarına takarak, hizmet almaya başlıyorlar. Ayrıca, aynı anda birden fazla sayıda hat için veya kurumsal hatlar için toplu başvuru yapılabiliyor. AA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() İlk turkcell kontörlü kullanıyordum,bunu verdim babama ardından telsim kontörlü kullandım,baktım çok kontör gidiyor gittim avea aldım kontörlü.39 kontör karşılığında 5000 sms geliyor :=) chp ortakmış bu şirketle :S
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|