![]() |
#51 | |
![]() Alıntı:
Ben de gerçekleri gördüğümden yarın istemesem de Fener kazanır diyorum. Bana kalırsa berabere bitsin Fener kazanmasın ama GS'yi bizler açısından daha tehlikeli gördüğüm için GS'nin kazanmasını hiç istemem. Fener'den üç taneden fazla yemeyin de 8'i başka zaman atarsınız. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#52 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#53 |
![]() ben berabere diyorum yada fener yener...çünkü galatasaray orda daha iyi oynasada yenemiyor..galatasaraya zor deplasman..
ama şuda var, fener gol için galatasarayın üzerine gelirse galatasarayın silahları o arkada kalan boşukları güzel dolduruyor ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Maçı İnşaallah Galatasarayımız alacak..
|
|
![]() |
![]() |
#55 |
![]() ""Fener'den üç taneden fazla yemeyin de 8'i başka zaman atarsınız.""
sen önce maç izle cahil cahil maçı izlemeden futbolcu durumlarını görmeden konuşma..Trabzonada öyle dedin MOR oldunuz şimdide Eflatun olacaksınız |
|
![]() |
![]() |
#56 |
![]() GALATASARAY maçı büyük ihtimalle kazanacaktır. Bu takıma fenerin kadrosu dayanmaz diye düşünüyorum. Ümidim; dostluğa zarar gelmesin. Tahmini Skor : fener 1-3 cimbom |
|
![]() |
![]() |
#57 |
![]() alex'in oynamayacağı kesinleşti. fenerin seyircisi çok sabırsız eğer GS erken gol bulursa destekten vazgeçerler, mal mal maçı izlerler. bu yönleri hiç hoş değil. inşallah erken golü biz buluruz.
dün gece maç rüyama girdi ![]() ilk yarısı 0-1 bitiyordu. ama rüyamda deplasmanda olan takım fenerdi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#58 |
![]() Takımı belirtmemiş.. Direk Aghaowa'yı tutuyor sanırım :D
|
|
![]() |
![]() |
#59 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#60 | |
![]() Alıntı:
tahmin etmiştim dün gece rüyamda senin de saracoğlunda olduğunu ![]() çorabının altına taş saklamıştın kafamıza kafamıza atıyordun ![]() neyse bu maç bizim. ilk yarı 1-0 kapanacak. ![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|