AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyasi Değerlendirme Hükümet, Muhalefet, Cumhurbaşkanı, YÖK, Danıştay,Ergenekon ve gündemdeki diğer bütün siyasi değerlendirmeleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-10-2008, 12:46   #11
Kullanıcı Adı
Eşref
Yerel seçimler öncesi A. Aksu bizim çok daha fazla işimze yarayacak diye düşünüyorum. Doğuda son derece sevilen, sayılan bir isim. Adıyamanlı olan Fırat'da öyleydi ama A. Aksu kadar değil. Diyarbakır'ı alma amacında olan partimiz, sevilen bir Diyarbakırlıyı getirmekle çok akılcı bir hamle yaptı.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2008, 15:23   #12
Kullanıcı Adı
dilek
mehmet fıratın haberlerde yorumlarını dinledim ve gerçekten herkese güzel cevaplar verdi.kim ne derse desin bu istifanın Kılıçdaroğluyla alakası yok.
hayırlısı............;)
dilek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2008, 15:27   #13
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
aksu bence güzel bir tercih...
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2008, 15:53   #14
Kullanıcı Adı
akgençlk
Alıntı:
kariyerim74 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
neden beğenemedin mi aksu yu onun kadar hizmetin olsa yaşın kadar hizmeti var bu ülkeye ak partide isim yaratmayalım hizmet hizmettir
Yaratmak kelimesini kullanmayalım istersen. Onun haricinde Bülent Arınç, Sadullah Ergin, Haluk İpek, Akif Gülle, Hayati Yazıcı gibi isimler varken Aksu'nun bu göreve getirilmesini pek isabetli bulmadım. Akparti'de bu görevi yerine getirebilecek en az elli kişi çıkardı.
akgençlk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2008, 23:30   #15
Kullanıcı Adı
kariyerim74
AKGENÇLİKyaratmak kelimesi için sana katılıyorum ve saydığın isimler harika kişiler aksuda bunlardan biri onsuz partinin halini gördük doğudaben diyarbakırlıyım ve diyarbakırda yaşıyorum hayata geçirilmesi gereken o kadar iş varki
kariyerim74 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2008, 23:41   #16
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Dengir Fırat, Bugün yazarı Mehmet Metiner'in deyimiyle mert ve asil bir insandır. Bana göre de entelektüel bir birikime sahiptir. Dengir Fırat yeri geldiğinde sözünü de sakınmaz.

Abdülkadir Aksu ise renksizliği ile tanınmıştır. Tipik bir merkez siyasetçisidir, rutin bir siyasetçidir. Abülkadir Aksu, AK Parti'nin iddialarını taşıyabilecek bir isim kesinlikle değildir. Dengir Fırat'ın istifasından çok, yerine Aksu'nun getirilmesine üzüldüm. Gidişatı beğenmiyorum.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 23:17   #17
Kullanıcı Adı
Genclik21
Bir Diyarbakırlımolarak ben Aksu'nun gelmesine sevindim.

İtiraz edenler olabilir, ama Başbakan Eğer bu görev değişimini yapmışsa bildikleri vardır. Hayırlı olsun Arkadaşlar herkese...
Genclik21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 23:28   #18
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Durup dururken kimse kimseyi görevinden almaz..sayın başbakanımızın bir bildiği vardırki böyle uygun görmüştür..yoksa medyanın eline koz vermek için yapmamıştır..

benim kişisel fikrimse ikisininde olmaması yönündedir..daha aktif bırinin gelmesini isterdim doğrusu...ancak dediğim gibi bir bildiği vardır...!
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2008, 00:58   #19
Kullanıcı Adı
kariyerim74
Durmak yok yola devam demekle olmuyor arkadaşlar özellikle gençlik 21 sana sesleniyorum siz aktif siyasetin içindesiniz ve çok çaloışmanız gerekiyor çok çok çok ama malesef çok hata yapıyorsunuz parti binasında gençlerle oturup konuşmayla olmaz çalışın arkadaşım çalışın
Alt 11-16-2008, 01:13   #20
Kullanıcı Adı
kariyerim74
ne demek deşifre olacağını anlayınca?

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)