11-13-2008, 13:42 | #31 | |
Alıntı:
hb barışcan ! tşkr ediorum zahmet etmiş yorulmuşsun... yalnız bu değil o yazıda kesinlik vardı cumhuriyetin ilk kuruluşundan bu yana diye aklımda kalan ve suçlanmama neden olan buydu zaten.. artı gerek yok bence ark sölediği gibi bunların sindirme oyunları olduğunu anladım ama oo çok zor |
||
11-13-2008, 13:56 | #32 |
Öncelikle kalbi duygularına bu kervana katıldığın için hoşgeldin.Daha sonra naçizane olarak bir kaç telkinde bulunmak isterim sana.Öncelikle neydü ne olduğu belirsiz,yalan,yanlış,doğruları saptırma,kendi idolojisinden başka hiçbir düşünceye saygı göstermeyip,futursüzca saldırıda bulunanların arasına ne gir,ne de davanın doğruluğunu ispatlamaya çalış!çünkü onlar yanlış bildikleri,okudukları yoldan şaşmazlar!!! savcılık suç duyurusuna gelincede,burası Türkiye, az çok işlyen bir hukuk ve adalet sistemi kesinlikle var.Yalnız senin durumunda adaletlik ve suçluluk bir mertebe sözkonusu değil.Arkadaşlarında dile getirdiği gibi sadece korkutma.
|
|
11-13-2008, 14:04 | #33 | |
Alıntı:
hb ak kelebek.. tşkr ediorum olsun canım yha bizi kimse yıldıramaz gerçkler susturulamaz aynen öle bir gün herkes AK PARTİLİ olcak elimizi çabuk tutmalı dikkatli davranmalı yanlış anlamalara mahal vermemeliyiz... |
||
11-13-2008, 14:09 | #34 |
|
|
11-13-2008, 14:10 | #35 |
|
|
11-13-2008, 14:18 | #36 | |
Alıntı:
hb ishak.. seni anlıorum yalnız o ortamlara girip gereken doğruları paylaşmak bence günümüzde çok gerekli amacım onlara kendi fikirlerimi adapte etmek değil ki bu imkansız.. yalnız orda olan ve fikirlerinde emin olmayan ark yanıltılmasına engel olmak gerekior bu bizim görevimiz diye düşünüorum burası güzel evet aynı görüşleri paylaşıoruz fakat karşıt fikirlerle beraber olmalıyız davamız için .. ceza konusuna gelince beni sindirmek istedikleri için olduğuna katılıorum.. ama buda ççok zor ben bu davaya gönül vermişsem yıldırmaları hele bir avuç çapulcunun kandırması imkansızz.. siz gibi gönüldaşlarım olduğu sürece... |
||
11-13-2008, 14:28 | #37 |
Aslında zalimlere karşı mazlumların birlik ve beraberliği olmadığı için meramımı belirttim sana.Özelikle Türkiye'de bu birlik ve beraberlik bitmiş,tükenmiş yok olmuştur.Asrı saadet döneminde değiliz ki,ozamanlar bir müslüman kardeşimiz zalimlere karşı taruzza geçeceği sıra önüne en az 10kardeşi geçer savaşırdı.Neyse ümitlerimizi diri tutup ümitvar olmalıyız,yoksa zaman kötü zaman umutlarımız ve ümitlerimizde olmazsa ne işe yararız...!
|
|
11-13-2008, 21:09 | #38 |
Aynen bu birlik beraberlik için belki de şuan burda toplanıoruz..
umudumuzu yitirmeyelim tam aksi bence bilinçlendik daha da bilinçlencez bugün ankaranın keçiören başkan seçimi hakkında konuşmak için toplandı babamlar.. anlattığına göre o kadar kalabalıkmış ki bu bilinçlendiğimizin kanıtıdır bence daha güzel daha müreffeh günler bizlerin olcak yeter ki biz davamızda samimi olalım körü körüne değil daha akılcı olalım ve kendimizde bu ileremeye gerek maddi gerek manevi destek olalım... |
|
11-16-2008, 21:57 | #39 |
özel msj atamıorum ilgiliere duyrulur msj sayım dolunca atcam..
|
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|