![]() |
#1 |
![]() ![]() Turkcell Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'ye 4-1 yenilerek taraftarlarını üzen Galatasaray sahasında ağırladığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni 2-0 yenerek 3 puana uzandı ve zirve yarışını sürdürdü. G.Saray'da bu sezon çok farklı bir görüntü çizen Brezilyalı futbolcu Lincoln hem oyunu hem de attığı golle maçın yıldızı oldu. Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken İbrahim Akın'sız İBB'yi 39.dakikada Kewell'ın ve 84.dakikada Lincoln'un attığı müthiş golle yenen G.Saray'da Servet'in ve Lincoln'un birer topu da direkten döndü. Pozisyon açısından kısır geçen maçta G.Saray'ın son haftalardaki formsuz ismi Baros yine etkili olamadı. Bu skorla G.Saray 20 puana yükselirken 5.sıradaki yerini korudu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 12 puanda kaldı. G.SARAY: 2 İBB: 0 STAT: Ali Sami Yen HAKEMLER: Selçuk Dereli, Cemal Bingül, Alper Ulusoy GALATASARAY: De Sanctis, Sabri, Servet, Emre, Hakan, Arda, Meira, Ayhan, Kewell, Lincoln, Baros TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe İBB: Behram, Martin Kus, Mahmut, Cesario, Ekrem, Okan, Efe, Tjizuku, Erman, Serhat, Bebbe TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı SARI KART: Baros (G.Saray) GOLLER: Kewell (dk.39) Lincoln (dk.83)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() tebrikler cimbomum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() arkasaı gelir inşallah
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Takımımıza nazar değmesin inşaAllah Lincoln'ün attığı gölü izlemenizi tavsiye ediyorum topuk hareketiyle gönderdi topu ağlara ah birde düşmese ikili mücadelelerde var ya alex'den 10 gömlek üstün futbolcu olacak kendileri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben demiştim kimse dereyı görmeden paçayı sıvamasın
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Lincoln filende hep anadolu takımlarına patlar,,fenere atsaydıda nolurdu..hiç zevk vermiyorsun Galatasaray bana,eski heyecanım yok!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() maçın özet görüntülerini izledim...trt de...
maçı kazanmaya sevindim... ama ardaya çok üzüldüm... inşaalah cidi bi şeyi yoktur.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |