AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-17-2008, 15:28   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Bir Hoca Böyle mi Yazar !
Allahım bu nasıl yazı! Hoca böyle ederse cemaat ....

Yazan bir din hocası; Yaşar Nuri Öztürk. Öyle sözler, öyle kelimeler var ki... İşte günün "en çirkin", "en hayasız" yazısı...

İki din adamı fena kapıştı. "Gerçek İslam Kur'an'da" diyen Öztürk ile Mehmet Şevket Eygi'nin tartışması "edepsiz" bir kavgaya döndü.

Yaşar Nuri Öztürk Hurafe soytarısına açık mektup (1) başlıklı Hürriyet'teki köşesinde ağzına geleni saydı. Ama öyle bir sayışki okuyunca "bir din adamı böyle mi yazar" denilecek türden...

Ne sınır var, ne saygı var, ne nezaket var... Şu aşağıdaki kelimeler onun yazısından seçmece;

Hürafe soytarısı,
Hayvanlıktan aşağı,
Haysiyetsiz yobaz,
Kara yürekli ebleh,
Şintoist,
Eçhel yobaz,
Örtülü şirk hamalı...

MERAKLISINA NOT! ŞİNTOİST: Doğaya ve atalar kültüne önem vermesiyle tanınan Japonların inanç sistemini savunan kişi...

Yaşar Nuri hoca, Eygi'nin alimlere tapınıp, onlara körü körüne bağlı olduğunu öne sürüyor.

İşte günün en "çirkin" en "hayasız" yazısından satırlar;

(...)Sen! Dişleri dökülmüş, gözlerinin nuru uçmuş, fesat ve gıybet yaratığı hurafe soytarısı!

Sen; bir zamanlar ‘Yeşil Kuşak İslamı’ adındaki ABD yapımı sömürü dinine ve emperyalizme uşaklık ediyordun, şimdilerde ise itibar göremediğin bir cemaate öfken yüzünden ABD ve dinler arası diyalog düşmanı kesildin.

Ona buna ‘din baronu’ diye saldırıyorsun. Uzun zamandan beri sakladığın paslı dişlerini yeniden çıkararak, ikiyüzlü varakpâre’de iki kez de bana saldırmışsın.

(...)

Benim ‘Kur’an’daki İslam’ adlı kitabımı, söz ve söylemimi sünneti dışlamak olarak anlamak tam bir ahmaklık, bunu halka bu şekilde propaganda etmekse tam bir namussuzluktur.

Kur’an, “Peygamber’e uyun!” demiyor mu? Defalarca diyor. O halde, Kur’an’daki İslam, Peygamber’e uymayı otomatik olarak içermektedir.

Haysiyetsiz yobaz! Bir adam, hem Kur’ancı hem de Kur’an’ın tebliğcisi olan Hz. Peygamber’i dışlayıcı nasıl olur? Senin ruhun, idrakin, vicdanın, insanlığın, insafın yok mu?

Senin hiç değilse hayvanlığın da mı yok?

(...) Hayatımda bir gayrımüslim okulun önünden bile geçmedim. Baba ocağında, aynı zamanda hocam olan babamdan ana dilimden önce Kur’an dilini, Türk alfabesinden önce Kur’an alfabesini öğrendim. Türkiye’de ve Batı mekteplerinde 30 yıl Arap Dili ve Edebiyatı, Kur’an ilimleri okuttum.

Bütün bunlardan sonra, her şeyi bir kenara koyup da senin gibi hurafeci, örtülü şirk hamallarından din mi öğreneceğim?

(...) Ama senin gibi kara cahil bir hurafe soytarısı bu incelikleri ya hiç anlamıyor yahut da anladığı halde iblisane bir siyasetle anlamazlıktan geliyor. Kalem elinde, aklına geleni yazıyorsun. Sömürdüğün tek şey, bu konuları gereğince bilmeyen halkın duygularıdır.

Buna tenezzül edecek kadar düşük bir adamsın sen. Tıpkı bütün hurafeci, echel yandaşların gibi…

(...) Senin gibi kıskançlık marazına yakalanmış nankörler itiraf etmese de, kırk yılı aşkın zamanım, şükürler olsun, İslam’a, insana, ilme, irfana hizmetle geçti.

'KANCIK EDALI' ÜSLUP

Aşağı yukarı aynı yaşlardayız. Bu süre içinde sen ne yaptın, söyler misin? Daha bir eleştiri yazısını, muhatabının adını açıkça zikrederek yazacak mertliğe ulaşamamışsın. Kancık bir eda ile kıvırıp duruyorsun.

(...)

Sen Şintoist misin? Ecdada, ulemaya mı tapıyorsun sen?
Ben Kur’an müminiyim. Ulemayı hem başımın üstünde tutacak kadar sever, sayarım; hem eleştiririm. Ulema bundan asla rahatsız olmaz. Sen kimsin de ulema adına ahkâm kesiyorsun!

Senin gibi kara yürekli eblehlerin, ‘tekfir’ edecek kadar saldırdıkları İmamı Âzam’ın, sahabîleri bile eleştirdiğini bilmez misin? Nitekim İmamı Âzam, bu tavrı yüzünden senin gibi echel yobazların ağır hücumlarına uğramıştır.

internethaber
17 Kasım 2008

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-17-2008, 15:39   #2
Kullanıcı Adı
Süleymaniye
Ya bu Yaşar fazla uzun yaşamaz
Süleymaniye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-17-2008, 15:54   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Daha fazla okumadım.
yaşarın köprü altında çalışan kadınlardan farkı olmadığını bilen bilir.Bir o patronla,bir bu patronla.

Saldıran,iki yüzlü olan,şerefisi satan,din karşıtlarını baştacı eden ve onlarla aynı gazetede yazdığı için gururlanan,zina için '50 kez olsa bir daha yaparım' diyerek insanları karılarını aldatmaya teşvik eden,Allahsız Allahçı bir mahluk.

Hadi ben sövüyorum,ağzıma geleni yazıyorum,bre yavurun evladı sen yazarsın,İslamı araştırmış bilge insansın -dı bir aralar-,senin sövmen neyin nesi ?

Bir yandan kitabının ve kendisinin reklamınıda yapıyor,Bir yandan İslmı çok iyi bildiğini dile getiriyor,diğer yandan hem peygamber efendimize hakaret edenlere saygısını göstetiyor,müslümanların yanında olacağına saldırıp saldırıyor,ergenekon terör örgütünü destekliyor,insanların inancını tartma gibi bir lüksümüz yok ama Allah aşkına münafığın önde gideni değil mi bu ?

Yolda görüp boğazına yapışacağım 2. kişi kendisi,hatta 1. oldu ;)
Allahsız Allahçı.
Alt 11-17-2008, 15:59   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Daha fazla okumadım.
yaşarın köprü altında çalışan kadınlardan farkı olmadığını bilen bilir.Bir o patronla,bir bu patronla.

Saldıran,iki yüzlü olan,şerefisi satan,din karşıtlarını baştacı eden ve onlarla aynı gazetede yazdığı için gururlanan,zina için '50 kez olsa bir daha yaparım' diyerek insanları karılarını aldatmaya teşvik eden,Allahsız Allahçı bir mahluk.

Hadi ben sövüyorum,ağzıma geleni yazıyorum,bre yavurun evladı sen yazarsın,İslamı araştırmış bilge insansın -dı bir aralar-,senin sövmen neyin nesi ?

Bir yandan kitabının ve kendisinin reklamınıda yapıyor,Bir yandan İslmı çok iyi bildiğini dile getiriyor,diğer yandan hem peygamber efendimize hakaret edenlere saygısını göstetiyor,müslümanların yanında olacağına saldırıp saldırıyor,ergenekon terör örgütünü destekliyor,insanların inancını tartma gibi bir lüksümüz yok ama Allah aşkına münafığın önde gideni değil mi bu ?

Yolda görüp boğazına yapışacağım 2. kişi kendisi,hatta 1. oldu ;)
Allahsız Allahçı.
Hüdaverdi diğeri kim? Bu arada nereye düştüğün belli oluyordu bugün..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-17-2008, 16:57   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Tabi ki avatarımdaki leheb torunu ;)
Bugün belli olacaktı gittim 4-5 saat ayakta bnekledim sıra geldi fişimi aldım tam giricem yemek molası verildi vs. derken yarına kaldı.

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
mehmet şevket eygi, yaşar nuri öztürk

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)