♥ Oku Beni Ey Kitap! ♥AK Parti Forum Farkıyla ! Belirlenmiş bir kitabın üyeler tarafından okunduğu, yorumlandığı ve bilgi akışının sağlandığı bir bölümdür.
İslam ki, getirdiği ilkelerle bir toplumu Medine’den Medeniyete ulaştıran formüllerin bizzat ruhunda mündemiç olduğu dindir. Bugün bizlerin o medeniyetin temelleri üzerine daha sağlam bir yapı inşa etmemiz gerekiyorken, temelleri sökmenin derdine düşmemiz içinde bulunduğumuz durumun da tahlili açısından ehemmiyeti haiz.. Evet, bugün kurtuluş reçeteleri arıyorsak bunun tek sebebi , aradığımızın aslında bizzat içimizde olduğunu unuttamızdır
Yorumların ,tespitlerin yine bizleri düşünmeye ve kendimizi sorgulamaya sürükledi Fatma'cım...bizler sunulan bahçe olmasaydı hepimiz böyle farklı çiçekler ekerek bir araya gelemezdik sanıyorum..şimdi hep beraber bir çiçek bahçesi oluşturduk...faklı renklerede, farklı kokularda...ve ben senin çiçeğinin kokusunu çok sevdim..bu güzelim yorumun, ve bizleri bir arada buluşturduğun için sonsuz minnet sana ...Mevlam emeğinin ve niyetinin güzelliğiyle karşılaştırsın...Allah razı olsun