11-21-2008, 10:57 | #1 |
Aslantepe'ye Arap damgası
Eren Talu/Alke ortklığı stat inşaatının altından kalkamayınca, birleşmeye 75 milyon YTL´lik sermaye ve yüzde 51´lik iştirak ile Araplar dahil oldu. Yetiştirmek için Açılışının 29 Ekim 2009 tarihinde yapılması planlanan Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin yapımında her hafta yeni bir kriz çıkması sonucu, Arap sermayesi olaya el koydu! Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Dhabi Group ile Al Zarooni ailesi ortak olup, Eren Talu/Alke inşaat konsorsiyumuna yüzde 51 oranında iştirak etti. Stadın söz verilen tarihte açılması için yapılan anlaşma dün imzalanırken, Özhan Canaydın da törende hazır bulundu. Rezidans esprisi Yeni şirketin adı Dhabi-Eren Talu-Alke, sermayesi 75 milyon YTL olarak belirlendi. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, “Yabancılar Türkiye’ye gelip yatırım yapsınlar. Bu kriz ortamını fırsat bilelim” derken, Eren Talu, “Ben dersimi aldım. Bir ömre bir stat yeter. Yatırımcı olarak başka bir statla ilgileneceğimizi sanmıyorum” ifadesini kullandı. Talu ayrıca, Ali Sami Yen Stadı’nın yerine yapılacak olan rezidansa “Al Sami Yen adı mı verilse?” diye bir espri yaptı. Fanatik
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|