AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 11-23-2008, 14:30   #1
Kullanıcı Adı
remix20
Standart Avrupa birliğinin kapısını aşındırmak
AVRUPA BİRLİĞİNİN KAPISINI AŞINDIRDINIZ DAHA DOĞRUSUKAFİRLER BİRLİĞİ NE İŞİ VAR BİR MÜSLÜMANIN AVRUPA BİRLİĞİNDE EGEMEN BAĞIŞ DİYORKİ AVRUPA BİZİ ANLAMASI İÇİN İLLA HAÇMI ÇIKARALIM NE DURUYORSUNUZKİ BİR AN ÖNCE GİZLEDİĞİNİZ HAÇLARINIZI ÇIKARIN ARTIK ÇÜNKÜ MÜNAFIKLAR CEHENNEMİN EN ALT TABAKASINDA YANICAK KAFİRDEN DAHA TEHLİKELİ ÇIKARINDA SİZE ALDANAN İNANÇLI İNSANLAR BİR AN ÖNCE SİZLERİ TANISIN..... :yehoo:
:D BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
KULYA EYYÜHEL KAFİRİN LA A BÜDÜ MATABÜDÜN VELA ENTÜM ABİDÜNE MA ABÜD VELE ENE ABİDÜNE MAABETTÜM VELA ENTÜM ABİDÜNE MA ABÜT LEKÜM DİNÜKÜM VELİYEDİN

SADAKALLAHULAZIM

Konu remix20 tarafından (11-23-2008 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir..
remix20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-24-2008, 16:39   #2
Kullanıcı Adı
remix20
arkadaşlar kaleminizde mürekkepmi bitti yoksa cevap yazmakta zorlanıyormusunuz ....
Alt 11-24-2008, 17:00   #3
Kullanıcı Adı
remix20
evet yalçın kardeş yine seninle yazışıyoruz neyse önemli değil kırıcı olmamaya çalışırız bak kardeşim bu hükümet avrupa birliğine gireyim diye islamiyete zıt olan kanunları çıkarmadımı zaten adı üstünde avrupa yani hıristiyan birliği görüyoruz avrupanın kendisine fayda yok bitmiş bir toplum yani kardeşim müslüman ülkeler dururken neden islam düşmanlarına yanaşıyorlar biz insanlara değil yapılan yanlışklara kızıyoruz yoksa bizim şahıslarla işimiz yok yanlış yapılan işlere yanlış demek lazım......
Alt 11-24-2008, 17:36   #4
Kullanıcı Adı
remix20
sağolasın kardeş şu an başka arkadaşlara yazıcam görüşürüz hoşçakal....
Alt 11-25-2008, 00:54   #5
Kullanıcı Adı
HÜZÜNLÜ_26
bu yazıları nasıl sileriz yalçın ustam benide rahatsız ediyor.....
HÜZÜNLÜ_26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-25-2008, 12:27   #6
Kullanıcı Adı
HÜZÜNLÜ_26
yalçın usta ben rahatsız olduğumu yazdım siz ise benim dalga geçtiğimi sanıyorsunuz oraya eklediğin simileyde onu gösteriyor...
Alt 11-25-2008, 14:54   #7
Kullanıcı Adı
HÜZÜNLÜ_26
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yalcın ustamı , estağfurullah güzel kardeşim siz benim ne düşündüğümü yargılama yerine benim ifadelerime güvenin yeter kimse ile dalga geçme gibi bir ahlakım yoktur ve olmayacaktır inşaALLAH

tamam anlaştık yeterki sorun olmasın

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)