AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 11-24-2008, 23:08   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Arrow Skibbe'yi futbolcular kurtarıyor ....

Sarı-Kırmızılı yönetim Skibbe`yi göndermeye niyetli ancak futbolcuların Alman hocayı çok sevmesi yönetimi düşündürüyor.

Sarı-Kırmızılı yönetim Skibbe`yi göndermeye niyetli ancak futbolcuların Alman hocayı çok sevmesi yönetimi düşündürüyor.

Geçen sezon futbolcuların istediğini yaparak Feldkamp`ı gönderen ve şampiyonluğun gelmesini sağlayan Adnan Polat ve arkadaşları Skibbe konusunda ince eleyip sık dokumak zorundalar. G.Saray`ın Skibbe ile özellikle deplasmanda maç kazanamaması ve oynadığı futbolun gelecek için güven vermemesi sarı kırmızılı yönetimi Alman hocaya karşı oldukça olumsuz bir duruma getirdi. Başkan Adnan Polat ve futbol şubesi sorumluları teknik direktör Skibbe`ye olan desteklerini hemen hemen çekmiş durumdalar. Ankaraspor maçı sonrasında yönetimin Skibbe`ye soğuk davranması ve alman hocaya destek yönünde hiçbir açıklamanın gelmemesi dikkati çekti.
Sarı-Kırmızılı yönetim yakın kaynaklar, Skibbe ile yolların ayrılmasının an meselesi olduğunu söylüyor. Ancak Skibbe`nin koltuğunun tamamen altından kaymamasının önemli bir nedeni var. Bütün takımın as ve yedekler dahil olmak üzere alman hocaya büyük sevgi ve sempati beslemesi yönetimin tereddüte sokuyor. Ayrıca Skibbe`nin gönderilmesi durumunda yerine gelecek ismin kim olacağı da tartışılıyor. Lucescu ismi hergeçen gün ağırlık kazanırken, Rumen hocanın Türkiye`den olumsuz bir şekilde ayrılması ve geçtiğimiz yıllarda G.Saray`dan ayrılıp tekrar göreve gelen teknik adamların başarısız olmaları da Adnan Polat ve arkadaşlarını düşündürüyor.

FANATİK

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-25-2008, 14:45   #2
Kullanıcı Adı
Beritan
niye ya bende skibbeyi seviyorum
gitmesin..
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)