11-29-2008, 23:53 | #11 |
Tamam yah, yollayayım benim parçaları dinleyin
ne kavga ediyorsunuz |
|
11-29-2008, 23:53 | #12 |
Uzayda yaşamıyoruz Kardeşim. Türkiye'de yaşıyoruz kimin ne olduğunu, neye hizmet ettiğini az çok biliyorum. Bu insanlar sanat adı altında bölücü ideolojilerini halka empoze etmeye çalışan insanlardır. Hoş geldin Sefalar getirdin ama bu adamın reklamını yapmam hoş değil. Anlayışla karşılayacağını umuyorum.
|
|
11-29-2008, 23:55 | #13 | |
Alıntı:
Fakat seninde beni ve Ahmet Kaya'yı anlamanı istiyorum. Ahmet Kaya ile ilgili kuşkularına cevaplar verebilirim. Buyur sor istersen.. |
||
11-29-2008, 23:57 | #14 | |
Alıntı:
ergenekon üyelerine yönelik operasyonlarda ele geçirilen belge ve dokümanlarda birbirinden ilginç bilgiler yer alıyor. işçi partisi binasında bulunan dokümanlar arasında terör örgütü pkk'nın siyasi kanadı olarak faaliyet gösteren ernk'ya ait bir raporda örgüte yardım eden sanatçıların isimleri ve yapılan yardımın miktarları kayda alınmış. belgede, ibrahim tatlıses'in 1997'ye kadar ernk'ya 1,5 milyon dolar para yardımında bulunduğu ve yaralı teröristleri tedavi ettirdiği aktarılıyor. iddianamede terör örgütünün sanatçı camiası ile olan ilişkileri 'arenadaki sanat ve gladio sanatçılar' başlıklı raporlarda yer alıyor. belgelerde bazı sanatçıların terör örgütü pkk'ya yardım ettiğini gösteren dokümanlar ortaya çıktı. işçi partisi genel başkanı doğu perinçek'in irtibatlı olduğu tespit edilen terör örgütü pkk'nın siyasi kanadı ernk'nın hazırladığı bir rapor yine işçi partisi binasında yapılan aramalarda ele geçirildi. rapora göre paris'te hayatını kaybeden sanatçı ahmet kaya, ernk'ya 500 bin alman markı yardımda bulundu. ibrahim tatlıses'in ise hem bağış hem de fiili yardımlarda bulunduğu belirtiliyor. raporda şöyle deniliyor: "bilinen isimlerden ahmet kaya ve ibrahim tatlıses gibi sanatçılara halk içerisinde büyük sempati duyulmaktadır. ahmet kaya ile ilişkilerimiz çok iyi olmasına karşın bu şahıs kapitalizmin güdümünde olması nedeni ile sadece partimize bağış niteliğinde konserler vermiş, süreç içerisinde 1992-1993-1994 yıllarındaki toplam yardım miktarı 500 bin markı bulmuştur. oysa ki ibrahim tatlıses kuru sözcüklerden ibaret olmayıp, icraatları, gerek yaptığı bağışlar ile gerekse de fiili birtakım yardımlarıyla oldukça göz dolduruyor." |
||
11-29-2008, 23:59 | #15 |
|
|
11-29-2008, 23:59 | #16 | |
Alıntı:
Kürt iş adamlarının listeside bunların elinde değilmiydi? Bunlara suikast hazırlanmıyormuydu birçok insana? Bu iddia gerçekse eğer ıspatlanmalıdır, öyle değilmi? |
||
11-30-2008, 00:00 | #17 |
|
|
11-30-2008, 00:02 | #18 |
Benim bilgisayarımda Ahmet Kaya ile Mustafa Yıldızdoğan klasörleri yanyana duruyor. AK parti'nin bilgisayarında da öyle. Daha bugün Başbakan Kürt Sorunu dedi. Okuyalım lütfen:
"Diyarbakırda ne söylemişiz?" "Başbakan 2005'te Diyarbakır'da bir konuşma yaptı diyorlar. Bu konuşmayı istedim. İstişare yaptık. Ne dedik orada. İlla her soruna bir ad koymak gerekmez. Ama illa bir ad koyacaksak Kürt sorunu bu milletin sorunudur. Ortak sorundur. Cünkü güneş herkesi ısıtır. Yağmur herkes için rahmettir. Millet olmak işte budur. Kürt sorunu ne olacak diyenlere diyorum ki o sorun herkesten önce benim sorunumdur. Bu memleketin başka bir meselesini sorsalar derim di o mesele herkesten önce benim meselemdir. Söylediklerimiz bunlardır. Bugün de aynı noktadayız Farklı bir şey mi söylüyorum. Biz yoldan geçerken aklımıza geleni söylemiyoruz. Bizim siyaset anlayışımızda böyle bir şey yok. Bu omurgasızlığın gereği olur. Bizde omurgasızlık yok. Çünkü biz vatandaşlarımızı kategorilere ayırmadık. Tayyip Erdoğan devletçi diyorlar, önce millet, fert. sonra devlet. Devletin imkanlarını bütün illerimize sunduysak yanlış mı yaptık. Sıkıntı burada. Bunlar devletin, milletin hizmetinde olmasını istemiyorlar da onun için. Çünkü oradan nemalanıyorlar. Mama var orada mama." Arkadaşlar burası AkPartiForum, burada AK Parti ilkeleri geçerlidir. Onun için burada AK Parti'nin Kürt Sorununa bakışı, yaklaşımı geçerlidir. Despotik yaklaşımların yapılacağı yer burası değildir. AK Parti felsefesi, vatan sevgisi ve vatan hainliği ölçümü yapanların zihniyetiyle bağdaştırılmasın. Burada özgürlükçülük ve demokratik yaklaşım esas olmalıdır. |
|
11-30-2008, 00:03 | #19 |
|
|
11-30-2008, 00:03 | #20 |
evet ispatlanmalıdır. yani ne yapalım ispatlanana kadar oturup ahmet kayayı sevelim öylemi
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ahmet kaya, çıktı, simge, şarkıları |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|