12-20-2008, 18:53 | #1 |
Karadeniz İnadı ! Trabzonspor 2-1 Eskişehirspor
HAYDİ TRABZON ZİRVE AŞKINA
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in hafta arası yaptığı açıklamalardan sonra, TFF tarafından disipilen sevkedilmesi sonucu Trabzon'da iyice yükselen gergin atmosferde ekibimiz bu akşam 19:00'da Eskişehirspor karşısına çıkıyor. 7. ŞAMPİYONLUĞU 7'RTMEYİZ İşte Maç Bilgileri Stad: Avni Aker Hakemler: Fırat Aydınus, Bülent Gökçü, Erdinç Sezertam TRABZONSPOR: Sylva, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Yattara, Umut, Gökhan Ersun Yanal ESKİŞEHİRSPOR: İvesa, Koray, Sezgin, Tayfun, Ahmet Sağlam, Serdar, Emre Toraman, Bülent Ertuğrul, Poljak, Youla, Anderson Rıza Çalımbay İstatistikler Toplamda Trabzonspor 11 maç ve 31 gol, Eskişehirspor 4 maç 11 gol. Trabzon'da Trabzonspor'un 9 galibiyeti ve 25 golü ve 4 beraberlik yenilgimiz yok, 6 gol yemişiz. Bu arada ilginç bir istatistik dikkatimi çekti. Eskişehirspor'a karşı en farklı galibiyetimiz şampiyonluğu kıl payı Fenerbahçe'ye kaptırdığımız o talihsiz 95-96 sezonunun son maçında 7-1, hani Şota gol kralı olmuştu..
Konu Üç mevsim tarafından (12-21-2008 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-20-2008, 20:26 | #2 |
İki takımda maça dengeli bir oyunla başladı.Yattaranın bireysel oyunu maça biraz heycan katıyor.
|
|
12-20-2008, 20:30 | #3 |
Ben gözümü maçtan ayırıp bu yorumu yazarken eskişehirin golü geldi.Özgün genç işiniz kolay gözükmüyor.Baya zorlayacak gibi eskişehir
|
|
12-20-2008, 20:53 | #4 |
Es esime başarılar tabi ki Trabzonsporu da unutmayalım her iki takımımıza da başarılar ..
|
|
12-20-2008, 22:50 | #5 |
Gökhan Ünaaaaaaaallllll
İkinci yarıda coştu beee sonunda beeeeee! Harika çaktı ilk golde de, ikinciye ben bile inanamadım ne oluyor diye imkansız imkansız derken içimden top girdi içeri nasıl oldu anlamadım.. Ama süper oldu (: Konu FarukARSLAN. tarafından (12-20-2008 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
12-20-2008, 23:16 | #6 |
11 Genç Yüreğin Müthiş Azmi
Trabzonspor 2-1 Eskişehirspor
Trabzonspor 90 dakika boyunca üstün ve neredeyse tek kale oynadığı maçta rakibini 2-1 mağlup ederek hem stres attı, hem de devreye moralli girmeyi başardı. Trabzonlu futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaya Trabzonspor çok hızlı başladı. 23 dakika tek kale oynayan Trabzonspor 23.dakikada 'bu kadar olur' dedirterek gol yedi. Eskişehirspor'un bu tek golü Brezilyalı forvet Anderson'dan gelirken, Trabzonspor'u galibiyete taşıyan golleri 35 ve 76. dakikalarda son haftaların suskun ismi Gökhan Ünal attı. Özellikle maçın son bölümünde rakibin 1o kişi kalmasıyla bir çok gol pozisyonu yakalayan ekibimiz bunları değerlendiremedi. Sarı Kartlar: Ivesa (Eskişehirspor) Cale, Colman, Selçuk (Trabzonspor) Kırmızı Kart: Tayfun Eskişehirspor Allah Bize Haram Puan Nasip Etmesin ( Tutarsız Yorumlar Yapanlara İthafen) Maçın Tartışılan Anları: Kaçan Penaltı Pozisyonu ! 29. dakikada Eskişehirspor 1-0 öndeyken Umut'un ceza sahası içerisinde yerde kalması sonucu hakemin penaltıya hükmetmesi tartışılacak pozisyondu,tıopun gerisine gelen Yattara'nın şutunda penaltıyı kaleci kurtartı. Allah bize haram puan nasip etmesin. Kaldı ki penaltı tartışmaya açıktı yani net değildi ve bu pozisyonlarda hekemin takdirine saygı duyulur. Eskişehirsporun 10 Kişi Kalması ! "Kartı Görmedim" 61.dakikada hakeme itirazdan sarı kart gören Eskişehirsporlu Tayfun 78.dakikada atağa kalkan Trabzonsporlu İsaac'ı futbol yetenekleri dailinde durdurumayıp tekmeyi basınca hakem de 2.sarıyı ve kırmızı kartı çıkardı. Tayfun hakemin ilk sarı kartı çıkarttığı anda, sarı kart yiyeceğini anlayarak hakeme arkasını dönüp ilerlemişti Tayfun'un 2.sarı kartın ardından ise ben 1.yi görmedim demesi artistlikten başka birşey değildi. Trabzonsporlu Cale'nin Atılmaması ! Maçın ikinci yarısında kaptırdığı topun ardından rakibini çekerek sarı kart gören Cale ilerleyen dakikalarda rakibine bir faul daha yaptı. Sert hareket olmayan bu pozisyonda hekem faulu verdi ve pozisyonun kartlk olmadığını hükmetti. Benim de içime sindi, o faul sarı kartlık faul değildi çünkü. Arkadaşlar Objektif Olalım. Eğriye Eğri Doğruya Doğru |
|
12-20-2008, 23:41 | #7 |
Nazar Değmeyin N'olur Çalışın Sizinde Olur
Hiç abartmıyorum Takımımız bugün en iyi maçlarından birini oynadı. Maçın hakimiyeti baştan sona bizdeydi. Kaplanlarımızı sahanın her yerindeydiler, sürekli pres yaptılar, müthiş bir mücadele ve kazanma azmi gösterdiler. Düştüler, kalktılar, yuvarlandılar, uçtular, zıpladılar, tıpkı şampiyonluk yıllarımızda olduğu tekmeye kafa soktular. Akpartiforum Trabzonspor olarak futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyoruz.
İşte Taraftar İşte Şampiyon Maçın sadece penaltı pozisyonu tartışmaya açık zaten kaçırdık iyi ki de atamadık Yattara Bugün İyiydi. Çok Çalıştı. Gökhan Ünaaaaaaaallllll İkinci yarıda coştu beee sonunda beeeeee! Harika çaktı ilk golde de, ikinciye ben bile inanamadım ne oluyor diye imkansız imkansız derken içimden top girdi içeri nasıl oldu anlamadım.. Ama süper oldu Helal Olsun Çocuklar Gökhan o 3.golü de atabilseydi, hatrik yapmış olacaktı ama şanssızlık Oynayin Uşaklar Kıskananlar Çatlasın İşte Song İşte Serkan Haydi İshak Naz Yapma :-) O Oynamadan Olmaz İşte Silva Toni Silva Ve İşte Günün Yıldızı Gökhan Ünal |
|
12-20-2008, 23:49 | #8 |
Bu Coşku Kolay Kolay Dinmez İshak ne oldu duraklamışsın, ne güzel anlatıyordun ama devamı gelmedi :-)))) "Zeynep" Eskişehir de aslında iyi takım, Es Es sevdiğim takımlardan biri, bugün epeyi eksik oyuncuları vardı, şanssızlık demek lazım. Faruk sizin evde Lig Tv var mı sen maçı nerede izliyorsun.. Ben bazen maça giderim bazen de Trabzon'un ikinci merkezi Atapark'ta stadyum atmosferinde açık bir mekanda izlerim. Konu Üç mevsim tarafından (12-20-2008 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
12-21-2008, 00:02 | #9 |
Yok ben her maçı stadda izliyorum, bi gün sahanın ortasına düşüp bayılırsam görürsün..
|
|
12-21-2008, 00:08 | #10 |
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
istatistik, karadeniz inadı, muhtemel 11, trabzonspor 2-1 eskişehir, trabzonspor-eskişehirspor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|