12-21-2008, 04:19 | #1 |
Aralık Ay'ı "En" leri sonaermiştir
Değerli üyelerimiz AK Parti'nin internetteki ilk soluğu, buluşma noktamız AkPartiForum'da Aralık Ay'ı Enlerini Seçme Vaktimiz Geldi de Geçiyor Buyrun...
Aralık Ayı'nın En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Nick: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Arkadaşlar sizlerden ricamız mümkün mertebe konu içinde sohbet etmeyip, Ay'ın en iyilerini objektif biçimde belirlemeniz Teşekkür serbesttir :merhaba: Arkadaşlar şöyle bir baktım ve düşündüm de bu enler pek isabetli ve yeterli değil. Şöyle kaliteli bir en listesi hazırlamak isteyen olursa bana veya herhangi bir yöneticiye gönderebilir. Bir değerlendirme yapalım. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Konu Üç mevsim tarafından (12-26-2008 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
akpartiforum.com, aralık, ay'ın enleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|