![]() |
#1 |
![]() CUMHURBAŞKANI'NI tanımayacak ama cumhur olacak...! Yok öyle bir şey...
Bana ve Türklüğe hakaret edecek sonrada köşesinde masum edebiyatı yapacak... Başbakan yanlış söyledi deyip duruyorlar.. Doğru söyledi,kastettiği de doğruydu.. Ya kabul et, ya terk et... **** Türklük’kavramının, Anayasa’nın 66’ncı maddesinde tanımlandığı şekilde, “Türkiye Cumhuriyeti’ne vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkes Türk’tür” Ne diyor? vatandaşlık bağı ile bağlı olan diyor. Söyleyin şimdi ; Devletini tanımayan, bayrağını , istiklal marşını tanımayan, cumhurbaşkanını tanımayan bir vatandaş nasıl vatandaşlık bağı ile bağlı olur? Not-Ki bu kişinin hanımı fransız aslıllı ve fransızların Türk milletine bakışını biliyorsunuz.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() MEDYA BU TARZ KONULARDA ARTIK SAYIN TAYYİP ERDOĞANIN ÜZERİNE DAHA FAZLA GİDİYOR...NEDEN?ARTIK BİR ÇİFTÇİ OLAYI GİBİ SAYIN ERDOĞANIN HER AĞZINDAN ÇIKANI BU ŞEKİLDE SAPTIRIP OLAYI ABARTILI ŞEKİLDE İÇİNE FİTNE DE SOKARAK DUYURUYORLAR!
YAZIK ''................... '' ÜRÜR,KERVAN YÜRÜR |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Dediklerinin Hepsi Tek tek doğru destekliyorum seni internettin ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Çoşkun da dayanacak..Yok öyle millete hakaret edip masum masum hayvansever takılmak.. "Köpeğini kaşıyan" , hele bilmem ne adasında tatil yapıp tatilden Türk milletinin reflekslerini yorumlayanların kanından şüphe ederim... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() sayın erdoğanın laflarına baya bir içerlenmiş ki bizim çoşkun!bir sonra ki yazısında 'benim gidecek bir yerim yok' diyerek kendisini mağdur durumuna sokuyor.
siz magdur falan degilsiniz.siz bu ülkenin azınlığı oldugunuz halde,çoğunluğa takküm etmek istemeyen ve bu uğurda şamata çıkartan bir avuç kelaynak kuşusunuz!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Lütfen farklı bir şey söylemek için karalama olayına girmeyelim! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |