AK Gençliğin Buluşma Noktası
Belgelendirme AK Partimiz hakkındaki bütün yalan haber ve iftiraların aksini belgelendiriyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-30-2008, 16:16   #1
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Standart Ergenekon'un 1 numarası Emekli Orgeneral Şener Eruygur
Sevgili AK Parti forumun ap ak sakinleri. Size çok değerli bir paylaşım sunuyorum. Bu sunumu Türkiye'de daha gören duyan pek olmadı. Nette ilk sizle paylaşıyorum. Ergenekon Terör Örgütünün (Statükonun operasyonel örgütünün) en tepesindeki isim, bu örgütün başkanı 1 numaralı teröristbaşı Emekli Orgeneral ŞENER ERUYGUR olarak gözüküyor. Şimdi size bu konudaki delilleri sunayım :

--------------------------------------------------------------------------------

Elimizde 4 sağlam kanıt var. Bunlar 68'liler Vakfı Başkanının söylediği, Ergenekon İddianamesi, Star Gazetesi yazarı Şamil Tayyar (Şamil Bey 1 numarayı bildiğini açık açık söylüyordu) ve Yenişafak yazarı Acaba Programını hazırlayıp sunan Fehmi Koru.

Bakınız, kilit isim Tuncay Güney Eruygur'un ilk 4 numara içinde olduğunu söylemişti..Yenişafak'tan ;

78'liler Vakfı Başkanının söylediğine ve alttaki küpüre dikkat ediniz ;

http://www.haber7.com/haber/20081021...Orduevinde.php

Doğu Perinçek Ergenekon terör örgütünün ÜST DÜZEY YÖNETİCİSİ OLMAKTAN tutuklanmıştı. Onun hazırladığı gizli toplantılara Eruygur ve Tolon başkanlık ediyormuş !!!

Ergenekon tutuklusu ağzından kaçırmışa benziyor. İDDİANAMEYE GÖRE 1 NUMARA ERUYGUR

Şamil Tayyar 1 numarayı bildiğini söylüyordu. Kitabında 1 NUMARANIN İZİNDE DEMİŞ KAPAĞINA VE ERUYGURUN DARBE PLANINI KOYMUŞ ALTINA ;

Fehmi Koru cezaevinde şuanda demişti. İşte o zaman tutukluydu Eruygur !!!

İşte bu panel yapıldı 1 ay sonra AK Parti'ye kapatma davası açıldı. Artı o skandal iddianmame Anayasa MAHKEMESİNDEN ÖNCE ERGENEKONCULARIN DOĞU PERİNÇEK'İN BİLGİSAYARINDAN ÇIKMIŞTI. Ben o küpürleride koymuştum bir ara.. Daha başka delillerde var. Tamer Korkmaz'ın bir yazısında 1 numaranın emekli bir jandarma generali olduğu tespit edilmiş diye yazıyordu. Şener Eruygur'da Emekli Jandarma GenelKomutanıydı.

Kimseyi töhmet altında bıakmak gibi olmasın, ele geçirilen bilgi ve belgeler böyle söylüyor, ben onu gösterdim.

hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-30-2008, 16:25   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Kapsamlı çalışma için teşekürler.Bizim için aslolan tabiki bu derin çetenin su yüzüne çıkarılmasıdır.Bir numra sadece pratikte önem arz etmektedir.Bu kemikleşmiş şemanın çözümlenmesi ve üstüne kararlılıkla gidilmesi,elbette işin asıl unsurudur.Ümit ederiz ki şuan dava sürecinde,adalettin gerçek yüzü karşısında cezalandırılıp,hak ettikleri yerlere gönderilirler..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-30-2008, 16:36   #3
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Emeğinize sağlık Yasin bey..Yine döktürmüşsünüz..
(+)
Alt 02-11-2009, 00:24   #4
Kullanıcı Adı
orpi
Bana Ahmet Necdet Sezer gibi geliyo.. ama bilmiyorum genede. Belgelendirme güzel olmuş. Eline sağlık.
orpi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2009, 00:29   #5
Kullanıcı Adı
Eşref
Bu işin sencesi bencesi olmaz. Kimseyi de zan altında bırakmak istemem. Ama aklımdan geçen isim Tansu Çiller'dir.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
1 numara

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)