01-01-2009, 03:14 | #1 |
Bir erkegin hayati nasil karartilir!!!!(hanimlar lutfen okuyun)
Aynı konunun 3 ayri versiyonu:
1- Kadın/Erkek 2- Kadın/Kadın 3- Erkek/Erkek 1.Versiyon Kadın / Erkek: (Bir erkegin hayati nasil karartilir?) Kadın: Saçımı kestireyim mi ? Erkek: Olur Kadın: Ama kıyamıyorum Erkek: öyleyse kestirme Kadın: Canım değişiklik istiyor... Erkek: O halde kestir Kadın: Bana akil vermeyi bırak, delilere verir gibi... Erkek: Eger nasil hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı. Bunu biliyorsun. Kadın: Beni tanıdığında kısaydi Erkek: Ve sana tam olarak ne dedigimi hatırlıyorum: 'Ne güzel olurdun uzun saçla'. Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor Erkek: Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden ALLAH rızası için istiyorum Kadın: Peki nasil kestireyim ? Kat kat mı yoksa percemli mi? Erkek: Kat kat Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz Erkek: Bırak percemli olsun Kadın: çok yorucu Erkek: Yordugu zaman tekrar kestirirsin Kadın: O zaman asla uzatamam Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim Kadın: Bana güzelim deme !!!!!!! Erkek:?!?!?!?!! 2.Versiyon Kadın / Kadın: 1.Kadın: Ah şekerim saçını mı kestirdin? Ne kadar guzel olmussun !!! 2.Kadın: Ay sahi mi söylüyorsun ? Ben pek emin olamıyorum. Ay çok mu kısa oldu acaba...? 1.Kadın: Amaaan ne alakası var. Benim yuzum bu kadar genis olmasa ayni kesimi bende denerdim. Benim şu saçım klasik oldu artık, yeni bir modele hiç cesaret edemiyorum. 2.Kadın: Ay yapma ALLAH aşkına nesi varmış yüzünün.... Bak şöyle şuralarından kat verdirsen, harika olur ! Benim de boynum uzun olmasa ayni seninki gibi bir model yaptirirdim 1.Kadın: Ah şekerim sende bir alemsin. Keşke benimde boynum seninki gibi olsa. En azından şu çökük omuzlarımın dikkat çekmesini engellemiş olurdum 2.Kadın: Ayol sen ne diyorsun?.. Senin gibi omuzları olsun isteyen bir sürü kız var.. Giydiğin her şey sana öyle yakışıyor ki.. Birde benim şu kısa kollarıma bak Omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim bluzlar üstümde emanet gibi durur muydu ? 3.Versiyon Erkek / Erkek: 1.Adam: Saçını mı kestirdin ? 2.Adam: Evet 1.Adam: Sıhhatler olsun abi !.. 2.Adam: Sağol... Olay budur !
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|