![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Anadolu Gençliğe gönülden destek veriyorum.Allah yardımcıları olsun.Bugün Ankaradaki mitinge babam gitti.Korkmayalım ki bir dönemde OSMANLI süper güçtü,şimdi değil.Unutmayın,hiçbirşey sonsuz değildir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() günlerdir süren "saadet partililer mitinge siyaset karıştırmasın" sözleri anladığım kadarı ile bazı şahısların bu mitingi saadet partisinin yapmasını kendilerine yediremediklerini gösteriyor.. aynı organizasyonu başka bir parti yada cemaat düzenlemiş olsaydı bu yorumların hiçbiri olmazdı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
okadar ilden araba kalkıyor ücretsiz bu ne için....filistinli kardeşimizin katline sessiz kalmamak için... ben teşkilatta değilim ama anadolu gençlik derneğindeyim....ve abilerimin nasıl yarınki miting için çabaladıklarını görüyorum ve bu bir teşekkür olarak değilde...site olarak dönüyor....yazık.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Ben Saadet Partisini bu yönü itibari ile seviyorum.Fakat biraz daha teşkilatlanma ve projelerini artırmaları gerekiyor.Görüşleri hoşuma gidiyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() 'Ya Rasulallah! Senin kardeşlerin! Zulme seyirci kalmadı' deyip, zalime karşı mazlumun yanında safımızı belirtmek için...
Bir dilim ekmeği, bir pamuk şekerini, elimizdeki son çekirdeği, kalemi, silgiyi, yağmurlu bir günde üzerimizde ki ceketimizi, sevgimizi, sitemimizi paylaşırdık kardeşimizle… Filistinin, Gazze’nin çocukları bizim kardeşlerimiz. Yüreğimizi, anne sütü kadar temiz, anne sütü kadar saf dualarımızı gönderiyoruz Filistin’e, Gazze’ye Onların acısına ortak olmak için, onlarla ağlayıp, onlarla gülmek için, kardeş olduğumuzu haykırmak için, “Ya Rasulallah! Senin kardeşlerin! Zulme seyirci kalmadı” deyip, zalime karşı mazlumun yanında safımızı belirtmek için, Filistin’in dünyanın gözü önünde ölümüne sessiz kalmamak ve mazlumun haykıran sesi olmak için… 4 Ocak Pazar günü saat 12:00'de “Ç-AĞLAYAN MEYDANI”nda olacağız ya SİZ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() bizde Allah izin verirse oradayız...
....................sultangazi ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ olarak ta teşkilat ordayız...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Benim abim Tarabyada yaşıyor.Ben onu yollarım Çağlayana.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() sen neden gelmiyorsun...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |