Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: Hadise'nin Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye'yi Temsil Etmesi Doğru mu Sizce? | |||
Hadise'yi Destekliyorum. | 21 | 39.62% | |
Kesinlikle Desteklemiyorum. | 29 | 54.72% | |
Fikrim Yok. | 3 | 5.66% | |
Katılımcı sayısı: 53. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
01-04-2009, 14:21 | #11 |
Kesinlikle Desteklemiyorum.
Türkiye bu değill |
|
01-04-2009, 14:28 | #12 |
Hadise mi varmış, Eurovisionda bizi destekleyecekmiş (!) , şarkısı nasılmış beni hiç ilgilendirmez. Müslümanın daha önemli işleri var, oturup Hadise denilen o kadına destek verecek zamanım yok.. Ne günlere kaldık Rabbim sen büyüksün .
|
|
01-04-2009, 14:28 | #13 |
Anket ve konu demokrasi ve eşitlik ilkeleri doğrultusunda kişisel görüşlerinizi sunmaya hakkınız var,lakin başkalarının görüş ve düşüncelerini saçma ve karanlık görerek değil..!
|
|
01-04-2009, 14:40 | #14 |
Bu ilkeler doğrultusunda görüş hakkımın olduğunu kendiniz dile getirmişsiniz,yanlış bir yorum yaptığımı düşünmüyorum.Hepsi benim kişisel görüşlerim.Söylenenlerin kişiye göre saçma gelmesi çok doğal bir olgudur ve bu ne kadar doğalsa,bana saçma geldiğini dile getirmek de o kadar doğal.Konuyu uzatmak istemem başlığı bu şekilde ihlal ederek.Sizden de aynı davranışı beklerim.Saygılarımla...
|
|
01-04-2009, 14:56 | #15 |
eğer desteklemeyenler karanlıksa,
medeniyet dediğin açmaksa bedeni desene hayvanlar bizden daha medeni |
|
01-04-2009, 14:56 | #16 | |
Alıntı:
|
||
01-04-2009, 15:09 | #17 |
Desteklemeyenlere değil,düşüncelere karanlık dedim.
Şarkıyı beğenmeyip ya da sahne performansını beğenmeyip desteklemeyen arkadaşlarımın düşüncelerine kalkıp neden karanlık düşünceleriniz var diyeyeyim.Benim bu sözüm kime giderse gitsin sayın ishakyılmaz, ister bu forumda olsun ister olmasın bunun hiçbir ehemmiyeti yok,önemli olan böyle bir düşünceye sahip olmaktır.Ben nasıl saygıda kusur etmemeye çalışıyorsam ( ki saçma ve karanlık görüş demem asla saygısızlık değildir,böyle algılayanlardan da özrümü de dilerim) sizlerden de aynı tavrı beklerim...Herneyse konu gereksiz yere uzuyor,varılması gereken netice de bunlar olmamalıdır diye düşünüyorum.Kalın sağlıcakla... |
|
01-04-2009, 15:50 | #18 |
kesinlikle desteklenecek bir tarafı yok bu yarışmanın. hadise olsun olmasın hiç farketmez. sözde Türkiye'nin adını duyurmanın arkasına saklanıp, hertürlü abuk sabuk iş, milli mesele olarak görülüyor malesef.
|
|
01-04-2009, 15:56 | #19 |
|
|
01-04-2009, 16:54 | #20 | |
Alıntı:
ağzına sağlık ali kardeşim + |
||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
anket, eurovision, hadise, müstehcen, yanlış, şarkı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |