AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-06-2009, 11:55   #11
Kullanıcı Adı
sami2222
Standart Talas Belediyesi Aday Adayı
Talas Belediye Başkanı Aday Adayı
TALASIMIZI DAHA GÜZEL, CAZİBE MERKEZİ

METROPOL BİR İLÇE YAPMAK ARZUSU İLE

HEP BİRLİKTE EL ELE

Belediyeciliğin gece gündüz çalışma gerektiren, sevgi.saygı ve fedakarlık işi olduğunu biliyorum. Güzel Talas'ımızı aydınlık yarınlara taşımak ve cazibe merkezi yapmak için İÇİNİZDEN BİRİ olarak bu kutsal hizmete talibim.

Belediye Başkanlığı; vizyon,ufuk.uyum. etkili ve bilgili çalışmayı,halkı kucaklamayı .yeni iş imkanları oluşturmayı, yaşamı kolaylaştırmayı, temiz ve sağlıklı bir çevre, güvenli bir İlçe sağlamayı, kamu ve özel kuruluşlarla. Büyükşehir ve metropol ilçelerle koordineli birçalışmayı gerektirir.

Mesleğim gereği Eğitim .Hukuk ve Adli alandaki birikimlerimden ve Kayseri Melikgazi Belediyesi Meclis üyeliğindeki aktif çalışmalarımdan elde ettiğim tecrübelerimi ekip çalışmasıyla modern ve gelişmiş TALAS oluşturmakta kullanacağım. TALAS'IMIZIN VE YENİ KATILAN MAHALLELERİMİZİN sorunlarını ve kalıcı çözümlerini çok iyi bilmekteyim.

Talas'ımızı kucakla[KÜFÜR YOK]; alt ve üst yapılaşmadan estetiğe .temizlikten sağlığa,teknikten mimariye, park-bahçeden ticarete,eğitimden kolay ulaşıma, turizmden seyahate. Üniversitemizi de dikkatte alarak nitelikli bir çok projeyi kaliteli yaşamak adına sizlerle paylaşacağım. Bunun için gerekli olan bilgi ve tercübeye sahibim.

Teveccühlerinizle seçilirsem; her zaman ve her zeminde ulaşılan, kapısı herkese açık, kapısında beklenilmeyen bir belediye başkanı olacağım.

Belediye kaynaklarını verimli ve yerinde kullanarak kalıcı eserler bırakmak için büyük bir aşk ve fedakarlıkla çalışacağım.

• DÜRÜST, ŞEFFAF. DİNAMİK,

VE HESAP VEREBİLENBELEDİYE İÇİN,

• EĞİTİMLİ .SAĞLIKLI VE HUZUR İÇİNDE YAŞAYAN,

İŞ GÜÇ SAHİBİ VE YARINA GÜVENLE BAKAN TALAS'LILAR İÇİN,

• ÇOCUKLARA, GENÇLERE, KADINLARA YAŞLILARA ÖZÜRLÜLERE VE HER BİR FERDE DEĞER VEREN HlZMET ANLAYIŞI İÇİN,

• HALKIN YÖNETİME AKTİF KATILIMININ S AĞLANDIĞI, SORUNLAR İN ZAMANINDA TESPİT EDİLEREK GİDERİLDİĞİ .PLANLI.VERİMLİ, ÜRETKEN.SOSYAL BİR BELEDİYE İÇİN,

• BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE TALAS'A HİZMET İÇİN,

DURMAK YOK, YOLA DEVAM...

Yerel Seçimlerin TALAS'a hayırlar getirmesi dileğimle.

Eklenti:

ÖZGEÇMİŞ

1962 Develi doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimini Kayseri'de tamamladım. GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ELEKTRİK BÖLÜMÜNDEN 1983 yılında mezun oldum.

1983 -1984 tarihleri arasında Afşin - Elbistan Termik Santrali yapımında Teknik kontrol olarak görev aldım.

1984-1990 yıllan arasında İsparta ve Kayseri de Endüstri Meslek Liselerinde Elektrik Bölümü öğretmenliği ve Erciyes Üniversitesi Kayseri Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümünde Öğretim Üyesi görevinde bulundum.

Bu esnada 1984 yılında kazandığım ANKARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİNDE 1989 yılında mezun oldum.

Vatani görevimi 1991 - 1992 yılları arasında GENELKURMAY BAŞKANLIĞI PERSONEL DAİRESİNDE Hukuk Müşaviri olarak yaptım.

1994 - 1999 yılları arasında MELİKGAZİ BELEDİYESİ MECLİS VE ENCÜMEN ÜYESİ ve MELİKGAZİ BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ OLARAK GÖREV YAPTIM.

1998 - 2000 yılları arasında KAYSERİ BAROSU YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ görevinde bulundum.

1992 yılından beri KAYSERİ'de serbest AVUKATLIK yapmaktayım. Ayrıca Kayseri Adliyesinde Uzlaştırıcı Avukat görevinide sürdürmekteyim. Keza 1993 yılından beride Noterlik Belgesi sahibiyim.

* Yeşilay Kayseri Şubesi," Kayseri ilim Yayma Cemiyeti, * Kayseri Aydınlar Ocağı * Kayseri Erozyonla Mücadele ve Ağaçlandırma

üyesiyim.

1985 yılından beri yerel ve genel seçimlerde dahil olmak üzere toplumsal ve siyasi faaliyetlerime devam etmekteyim. Yabancı dil olarak Almanca bilmekteyim.

Evli ve iki çocuk babasıyım.

Avukat TALAT TOPÇU

AK PARTİ

TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

Eklenti:

Konu ishakyilmaz tarafından (01-06-2009 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: boyut ölçeği oldukça fazla,konu biçimsizleşiyor.
sami2222 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
adaylar, ak parti, belediye, secim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)