AK Gençliğin Buluşma Noktası
Alt 07-04-2007, 00:00   #1
Kullanıcı Adı
mesudum47
Standart Ben Mardinim!!!
Bastığınız topraklarım, bin yılların ötesinde asi, savruk ve şaşalı geçmişin izlerini taşır.

Ben öyle bir zaman tüneliyim ki, Sümer dirliğinin, Selçuklu sevdasının, heybetli mimari zevkinin, bilgelikle olgunlaşmış huzuru ile inşa edilmiş evlerden size tebessüm ederim.

Ben Mardin'im.

Sevmenin, sevilmenin Mem u Zin güzelliğiyim. Ben Hurri aşkının, Şeyh Galip diyarıyım...

Benim sokaklarımda tarihi bir solukta hissedersiniz. Heybetimden Mezopotamya'ya göz kırpan avlularımla, geniş gönüllü olma ayrıcalığımla beni kucaklarsınız.

Ben Mardin'im.

Taşlardan fırsat buldukça özgürce toprakla el ele tutuşan, gökyüzüne en nağmeli bakışını yönelten Kapariler bağrımdan taşar...

Ben Mardin'im.

Heybetli kalem, Artuklu görkemim, ovamın denizi kıskandıran enginliği ile Harran ile kardeş Mezopotamya bereketini Kudüs'e nispet yaparcasına, dinlerin dingin limanı olmuş tapınaklarımı sizler için hep sakladım...

Ben Mardin'im.

Süryani nağmelerini dinler üstü kardeşlik halaylarını, yüreklerdeki kanaviçe bezentisini bende görürsünüz.

Ben Mardin'im.

Anadolu mertliğinin,kardeş şerbetli dostluğuyum.Ben mistik bir mimari şaheserim.

Ben Mardin'im.

mesudum47 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-08-2007, 20:08   #2
Kullanıcı Adı
By HüSo
Standart Ben Mardinim!!!
teşekkürler kardeş.
By HüSo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2007, 01:09   #3
Kullanıcı Adı
pont
Standart Ben Mardinim!!!
ben aslen mardinliyim ama istanbulda oturuyorum
pont isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2007, 16:58   #4
Kullanıcı Adı
mesudum47
Standart Ben Mardinim!!!
memnun oldum arkadaşlar...

Mardinde mardin hakkında anlatılanlardan fazlası var...

mesudum47 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ben mardinim!!!

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)