01-08-2009, 18:41 | #1 |
'1 numara' İsrail'e Kaçtı !
Her dalga operasyonda kendisine biraz daha yaklaşıldığı varsayılan Ergenekon'un "1 Numara"sı dün İsrail'e kaçtı.
Kaçışından hemen önce Gaziantep'te bir kebapçıda gizlice buluştuğumuz "Number One" çok iddialı konuşarak "beni asla yakalayamazlar. Zira bende daha ne numaralar var" dedi ve tam iki porsiyon "cartlak kebabı" yedi. "Beni anlamadılar ya, ona yanarım" İsrail'e gideceğini ve Türkiye'nin sadece yemeklerini özleyeceğini belirten "sayın 1 Numara", "Beni anlamadılar ya, sadece ona yanarım" diye konuştu. 1 Numara, bu kadar çok yemek yemesini de "İsraile yerleşeceğim için bu güzelim kebaplar ve şalgamları çok özleyeceğim. Onun için 'son bir kez dünya gözüyle aziz vatanımın ulusal ekmek ve yemekleriyle karnımı doyurayım' dedim. Ne yani, kötü mü ettim?" diye konuştu. Her operasyondan sonra gazetelerde hakkında "1 Numara, az sonra…" manşetleri atılan Number One, İsrail'e yerleşme sebebini şöyle açıkladı; "Uğruna örgüt kurup mücadele ettiğimiz Türkiye'mizde maalesef insanın değeri yok. Ama İsrail öyle mi? Orada bir İsrail vatandaşı 1000 Araba eş değerde. Hapiste esir bulunan 1 Yahudiye karşılık icabında hapishaneyi boşaltıp tüm tutuklu Filistinlileri salıveriyorlar. Dolayısıyla benim değerimi anlasa anlasa ancak İsrail anlar. Üstelik bu ülkeye yerleşince din değiştirip ateizmden Museviliğe geçmek istiyorum. Böylece beni daha çok sevmelerini ve kadr-ü kıymetimi bilmelerini istiyorum" Yahudi Ergenekonu Kuracağım Ergenekon'un zirvedeki ismi, bundan sonra tüm birikimini İsrail için harcayacağını ve Yahudi Ergenekon'unu kurarak onların tüm dünyayı karıştırmalarına yardımcı olacağını sözlerine ekledi. "Ülkede en büyük tartışma konularından biri de sizin sivil mi yoksa emekli asker mi olduğunuz yolunda. Giderayak bu konuda tüyo verseniz !" şeklindeki talebimi de "hay hay!" diyerek nazik bir şekilde şöyle cevapladı; "Bir insanın sivil mi, asker mi olduğu Türkiye'de çok önemli değil. Zira adam görünüşte sivil ama kafası ve ruhuyla tam bir militarist, tam bir asker. Bu tip insanlara yargıda da, siyasette de, medyada da sıkça rastlanmıyor mu? Ama, en üst düzeyde komutan olup maalesef bize karşı demokrasiyi savunan, sivillere bizi jurnalleyen üniformalıları da gördük. Dolayısıyla Türkiye'de kimin sivil, kimin asker olduğu kolay kolay anlaşılamaz." 1 Numara, dün yapılan sonuncu dalga Ergenekon operasyonunu da şöyle değerlendirdi; "Bu galiba onuncu dalga. Ama deniz dalgasız, güzel de sevdasız olmayacağı için daha çok dalga dalga operasyonlar olur. Bana da ulaşamayacaklarına göre dalgalar sürer gider. Ama, ne yalan söyleyeyim, umduğumdan da iyi gidiyorlar. Bu kadar hızlı ilerleyeceklerini ve bizimkileri teker teker deşifre edeceklerini düşünmemiştim. Sıra bana gelmeden tüymek istedim. İnşallah sınır kapısından Suriye'ye, oradan da bir yolunu bulup İsrail'e geçeceğim. Elveda, tutkuyla karıştırdığım, yalnız ve ezik bıraktırdığım güzel ülkem. Bu kadar manşetlik açıklamadan sonra hesabı da artık sen ödeyiver birtanem" Rıfat Yörük
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|