AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-11-2009, 20:27   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Gül'ün, Bush'a yanıtı!



Filistin saldırısını haklı göstermek için PKK örneğini veren Bush'a Gül ne dedi?Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, BM Güvenlik Konseyi'nin ateşkes çağrısına kulak vermeyen İsrail üzerinde nüfuzunu kullanması için önceki gün ABD Başkanı George W. Bush'u aradı. Saat farkı nedeniyle görüşme dün gerçekleşti. Gül, telefonda İsrail'in orantısız güç kullandığını, başta kadınlar ve çocuklar olmak üzere çok sayıda sivilin hayatını kaybettiğini anımsattı.

Abdullah Gül, BM çağrısını İsrail'in dikkate almamasının da kabul edilemeyeceğini belirtip, "Saldırılar devam ederse bu bölgeye sıçrayacak. Zaten Lübnan sınırında bu görülmeye başlandı. Ortadoğu'da barış umudu kaybolmamalı, Filistinliler arasındaki bölünmüşlüğün giderilmesi gerek. Önce bölgede hemen ateşkes ilan edilmeli ve Gazze'ye insani yardımlar acil ulaştırılmalı. Bunda ABD de etkisini kullanmalı" mesajı verdi. Hamas'ın roket saldırılarına son vermesi gerektiğini belirten Bush ise "Bu terörizmdir. Bunu en iyi PKK ile mücadele eden siz anlamalısınız" dedi. Gül ise Türkiye'nin de roket saldırılarını doğru bulmadığını, bunun Hamas'a da aktarıldığını belirtti, "TSK'nın, ABD'nin desteğiyle süren PKK'ya yönelik operasyonlarında bir tek sivil dahi ölmemiştir. Bunu Irak'taki Amerikan askerleri de bilmektedir" dedi.


SABAH

 

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-12-2009, 00:19   #2
Kullanıcı Adı
ALPEREN4425
Standart
Hamasın saldırdığını iddia eden zihniyet nasıl bir zihniyettir. İsrail Filistine geldiğinde kaç metrekare toprağa sahipti. Hamas saldırılarıylamı büyüdü bu kadar. Hamas saldırıyormuş. Bırakın arkadaşım bu ayakları. Hamas canını kurtarmanın derdinde. İsrail denen köpek çökmüş ümüğüne Filistinin, millet hala hamasın attığı füzelere buluyor suçu.
ALPEREN4425 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi