![]() |
#1 |
![]() BAKIN HANGİ PARTİDEN ADAY OLACAK ![]() Aday gösterilmedi, istifa etti ! AK Parti tarafından ikinci kez aday gösterilmeyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, AK Parti'den istifa etti. Şahin'in yarın Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı törenle DP'den adaylığını resmen açıklayacağı öğrenildi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, istifasını noter kanalıyla AK Parti Bursa İl Başkanılğı'na gönderdi. Hikmet Şahin'in, yarın genel başkan Süleyman Soylu'nun katılacağı törenle Demokrat Parti'ye katılarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanılğı'na adaylığını açıklayacağı bildirildi. (CİHAN)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yolu açık olsun..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Şahin bugün DP`li oluyor
![]() AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, dün partisiyle bağlarını kopardı. 16-01-2009 İstifasını noter aracılığıyla AK Parti İl Başkanlığı`na ulaştıran Başkan Şahin, bugün Demokrat Parti`ye katılacak. DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, saat 14.00`de Altınceylan`da düzenlenecek toplantıda, Şahin`in DP`nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu ilan edecek. Şahin ile birlikte Emek Belediye Başkanı Yakup Aktaş ile Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Hayri Öztetikler de DP`ye katılacak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Evet sevgili kardeşlerim;Bursamızda siyaset bu yerel seçimlerde tam manasıyla fırtınalar kopartacak..!Lakin şahsi görüşümü belirtmek istiyorum.Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Bey bu noktada tamamıyla duygusal davranarak yanlış bir karara imaz atmıştır,bize göre tabi yanlış..!Adaylık sürecinde tamamıyla teşkilat ile yaşadığı sorunlar neticesinde aday gösterilmeyen Şahin,kalp kırgınlıklarının sonucunda Bugün Dp saflarına katılacaktır.Bu süpriz gelişme ile birlikte sessiz,sakin geçmesi beklenilen Bursa seçimi değim yerindeyse Partilerin Genel seçimi havasında geçecektir.Ak partimizin Recep Altepe,Chp'nin Sena Kaleli,Dp'nin Hikmet Şahin ile girecekleri yarışa oyların bülünmesi kaçınılmaz olacaktır.3adayında güçlü ve belirgin bir seçmen tabanlarının olması ile her türlü süprizin olabileceği Bursada Kamuoyunun ve Genel Çevrelerin tahminleri tabiki AK partimizin Adayı Recep Altepe.Büyükşehir ile birlikte bir diğer çekişmeli merkez ilçelerden biride benim ikamet ettiğim YILDIRIM ilçesi;Ak parti burada mevcut Başkan Özgen Keskinle devam kararı alırken,rakipleri son derece güçlü ve seçimi zorlayacakları tahmin ediliyor.Özelikle SP'nin adayı olan Ayhan Özbek taraflı tarafsız her kesimden destek görmekte,seçimi kazanmasına kesin gözüyle bakılmaktadır..!Diğer ciddi bir aday ise MHP'nin bir dönem Başkanlık yapmış;Cüneyt Karlık...Fakat Yıldırımda yarış KESKİN,ve ÖZBEK arasında kıyasıya geçecektir.Kısacası Yeşil Bursamızda Özelikle AK Partimiz için süreci iyi yönetemeyen bazı yöneticilerin yanlış hataları sonucu Yerel Seçimler oldukça çekişmeli geçicektir...!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Çok üzüldüm onun adına.Görünüşü ihtiras sahibi bir insanı andırmasada siyasetin acı tarafı belkide bu.Bizde yani Türkiye de bu işin bir bayrak yarışı misali devredilebilirliği asla kabullenilemiyor.Belki teşkilat hata yapmıştır.Belki de milletvekilleri.Ama esas acı kısım hizmetin bir gönül işi olduğunu ,bir davanın ,bir anlayışın yerelde uygulabilirliği olduğu untuluyor.ilkeler ,inançlar davaya olan sadakat bir kenara bırakılıp siyasi ikbal peşine düşülüyor.Bu konuda ABD seçimleri ders mahiyetindedir .hiç bir cumhuryetçi kendi partisinden aday gösterilmeyince asla rakip oldukları denokrat partiye geçmez.Kaldı ki sayın başkan ne yazık ki bir tabela partisine geçmek sureti ile ona en çok inanan, onun sıkı bir ikdidar hırsına sahip bir insan olamayacağını düşünen bizleri büyük bir şaşkınlığa sevk etti..
Konu Dağdakiçoban tarafından (01-17-2009 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ya valla başbakanımız ne yapmaya çalışıor anlamadım.bana hizmet edenleri tercih etmiyor gibi geldi ine de günahını almayayım...bursada işler zorlaşacak gibi.bugün konuştuğum bursadaki akrabalarım arkadaşlarım hikmet şehinin başarılı biri olduğunu söylediler...
bir de sayın başbakan hak etmeyenlere de yer verior gibi geldi.urfada canla başla çalışan fakıbabayı aday göstermemiş.hayret... valla arkadaşlar bu seçimde gerçekten sürprizler olacak gibi.bakalım Allah sonumuzu hayretsin.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() insanlar keşke yola çıkarken vverdikleri sözü tutabilseler..yola devam diyebilseler ama böyle insanların tek derdinin koltuk olduğunu üzüntüyle söylemek istiyorum.fakat hikmet şahini tanımadığım için şahsı hakkında bir yorum yapmanın bana yakışmayacağını düşünüyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Arkadaşlar Siyaset Bunlar Normal Şeyller.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ahir zamanda artık Sevdiğini,MECNUN misali seveni bulmanız zor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |