AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-19-2009, 17:34   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Filistin'e Destek Neden Zoruna Giti Fatih Altaylı???
İsmini sıkça duyduğunuz,islami kesimle sürekli derdi olan bu şahsiyetin bugün habertürk sitesinde şimdi okuduğum köşe yazısı ile ilgili protesto ediyorum..!Hemde en şidetlisi ile..?Din iman,müslümanlık kelimelerine tahamül edemeyen ALTAYLI bu kezde Filistinimize yapılan destekleri yanlış görerek(tam olarak demesede ima ediyor)Ak Partiye öğüt vermeye kalkışıyor.Açık ve net bir şekilde soruyorum kendisine..!Hangi dine mensupsun?

Fatih AltaylıTehlikeli bir kampanya19.01.2009 06:35İmam yellenince cemaatin ne yaptığını farketmiyorsanız, lider olmak zordur.
Farkedip, bile bile yapıyorsanız o zaman buna diyecek bir sözümüz olmaz.
Bu durumda başka değerlendirmeler yapmak gerekir ki, bunu da en iyi tarih yapar, zaman yapar.
Başbakan Erdoğan, bir süredir İsrail’e yönelik sert sözler sarfediyor.
Ancak söz açıp, eyleme geçmediği için olsa gerek, Başbakanımız'ın bu sözleri İsrail’de belirli bir anlayışla, bölgesel liderlik arayışı olarak hoşgörüyle karşılanıyor.
Aslında “Yor” un ucuna bir “Du” eklemek yerinde olabilir.
Çünkü imam cemaat orantılaması burada da devreye girdi.
Başbakan İsrail’e sert çıkışlar yapınca, durumdan vazife çıkaran Milli Eğitim Bakanı Çelik, uluslararası politikayı insan hakları ve mazlum dayanışması ile harmanlayıp okullara soktu.
Minik öğrenciler, İsrail’i kınadılar, Gazzeli kardeşlerine sahip çıkmak için saygı duruşunda bulundular ve şimdi de “Para topluyorlar”
Milli Eğitim Bakanı’nın bu organizasyonu İsrail’i rahatsız etti.
Başbakan’ın sözleri değil, bu yapılanın anti İsrail bir toplumsal kampanyaya dönüşmesinden ve küçük zihinlerde anti semitik tohumlar yeşermesinden sıkıntı duymaya başladılar.
İmam cemaat ilişkisi bir kez daha burada ortaya çıktı.
Milli Eğitim Bakanı çocuklara saygı duruşunda bulundurunca, bazı “Sözde” eğitimciler işi iyiden iyiye şirazesinden çıkardılar.
İstanbul Başakşehir’de adı bende saklı bazı ilköğretim okullarında, yine adı bende saklı bazı öğretmenler öğrencilere Gazze’de yaşanan en yürek paralayıcı görüntülerden oluşan bir bant izlettiler ve aşağıda okuyacağınız bir metni dağıttılar.
Metin aynen şöyle:
“Suskunluğun bedeli çaresizliğin diyetidir Muhammed
Ve şimdi Kudüs şahittir ki, semaların küçük şehidi, nazlı çiçeğidir Muhammed.
Kudüs’te puslu bir yaz günü
Birazdan kıyamet kopacak
Küçücük bir şehit cennete uçacak
Birazdan
Muhammed, yaralı ceylanım kapatma gözlerini
Muhammed kurbanın olayım bırakma elimi
Muhammed ne olur duy beni baba gidelim de
Daha çok görecek günün var acelen ne diye
Kapıda annen bekliyor, yolunu gözlüyor
Muhammed, aaa Muhammed...”
Dağıtılan bu kağıdın arkasında ise üzerine çarpı koyulmuş bir İsrail bayrağı ve “İsrail’i boykot et” yazısı var.
Altında “Bir benimle ne olur deme, katile destek verme” yazısı.
Onun altında da yaklaşık 70 uluslararası markanın logosu.
İşte imam cemaat meselesinde sonuç bu.
Başbakan Erdoğan söylediklerinin aşağıda nasıl yankılandığının farkında mı acaba?!

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
fatih altaylı, köşe yazısı, protesto

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)