AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-24-2009, 15:13   #41
Kullanıcı Adı
islam
Alıntı:
mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yahudiye kendimizi peşkeş çektirdiğimizi iddia ederek çeşitli hakaretler savuran FarukARSLAN.a
Aynen bu sözlerini iade ediyorum.
Bizde bu forum sitesine Akpartili kardeşlerimizle, Bilgilerimizi tecrübelerimizi ortaya koyarak Ülkemizin menfaatlerini göz önünde bulundurmak için burada bulunuyoruz.

Ama görüldüğü gibi Çeşitli hakaretlerde bulunulmuştur.
Aynen kendisine Bu sözlerini şöyle iade ediyorum
Bizim burada sana cevap vermemiz, şahsınızı adam yerine koyduğumuzdan değil Forumda yetkili bir kişinin bu denli oyunlara kulak asması ve Doğan medyasının bu oyunundan siyaset rantı elde etmek istediğiniz içindir.
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2009, 15:22   #42
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Bu üslup sizin pespaye üslubunuzdur. Kendi fütursuz üslubunuzun size geri döndürülmesidir bu. Onun için hiç rahatsız olmayın.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2009, 15:41   #43
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Bizim burada sana cevap vermemiz, şahsınızı adam yerine koyduğumuzdan değil (...)
Kendizi 'mücahid' sandığınız için..
değil mi?..

Birileri laiklik triplerinde birileri mücahidlik triplerinde..
Yesinler..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2009, 15:55   #44
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
islam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben imam hatip mezunu ve örgün de Her nekadar Yerel Yönetimler okuyor olsamda açıktan ilahiyat okuyan ve medrese müderrislerinden ders alan biriyim kafana takılan soru olursa bildiği kadarı ile cevaplarım... Sen rahat ol..
Yahu bırak bunları.. Neredeyse alim katındakiler dahi ömrünün son demlerine gelseler dahi ilim öğrenip kovalayıp, paylaşıyor bildiklerini ve hatta kendilerini eksik gördüklerini dillendirirken sen mi şimdi imam hatiple her şeyi biler konuma geldin..

Hadi diyelim geldin her şeyi biliyorsun, e din bilgini ve cesaretini Din Konularında sergile de bizde aydınlanalım diyorum işte..
Yoksa siyaset alanında biraz abes kaçıyor.. Pehlivanlık gibi duruyor..

Yani ondan şey ettim ;)
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2009, 19:01   #45
Kullanıcı Adı
ALPEREN4425
Alıntı:
tsira35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende desteğinden bahsetmemiştim. Bu ülkede medya desteği olmadan iktidar olmuş tek parti SAADET (o zaman ki adı REFAH ) partisidir. Ama babnın oğlu değil baban da olsa kimseye körü körüne sahip çıkma. Müslümansan yalnız hakka sahip çık. Allah'a emanet ol kardeşim.

Söylemek istediğimiz şey aslında aynı. Parti tüzüğünü koltuğunun altına alıp ABD ye gidip (her ne kadar biz ordan icazet almaya gitmedik deselerde) istişare ettikten sonra gelip burada aylarca Doğan grubuyla al gülüm ver gülüm oynayıp , (o dönemlerde doğan grubunda AKP ve Erdoğan hakkında olumsuz tek haber çıkmıyordu. Star grubu hariç) ,iktidara geldikten sonra da Aydın doğanla açılışlarda ,şurda burda kolkola gezmeler,ardından da ne olduysa artık küstüm diyip birbirini karalamalar.... Biz bu oyuna kanacak kadar cahil değiliz.

Bizler adamın değil davanın adamıyız. Türk İslam davasında kim zerre kadar emek harcadıysa biz onun yanındayız. Kim ki zerre kadar yanlış yapıyorsa onunda karşısındayız. CÜMLEMİZ ALLAH'A EMANET
ALPEREN4425 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)