![]() |
#51 |
![]() Yerinde belli ederim,savunurumda ama benimle aynı görüşte olmayanlara saygısızlık etmem saygı duyarım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() belli ederim karşınızdaki kişiler bari düşüncelerinizin ne olduğunu az çok ona göre tahmin ediyorlar....
|
|
![]() |
![]() |
#53 |
![]() belli edrim tabiki,kimseden çekinmem Allah'a şükür.doğru yoldayız hamdolsun Allah doğru yoldan ayırmasın......
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() direk akpartiliyim demiyorum zaten önyargıya yol acıyor . ama her türlü düşüncemi savunurum ..
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() VALLA ELİMDEN GELDİGİNCE BELLİ EDERİM.... ÖLE ORTAM FİLANDA AYIRMAM ONLAR BAŞKA PARTİLİYSE BENDE AKPLİYİM NE VAR YANİİ..N KADAR TARTIŞIRSAK TARTIŞALIM..BEN TAYYİBİN HASTASIYIM DİYORUM SUSUYOLARRR..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() Genellikle belli ederim ama bazı ortamlarda etmem çünkü gerçekleri görmekten aciz insanlarla aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorum bazen...
|
|
![]() |
![]() |
#57 |
![]() Önce karşımdakini anlarım.Eğer karşıysa sözcüklerle etrafında dönmeye başlarım.
Mutlaka bir çamur atılmış veya yapılmaya çalışılan engellenmiştir ve o bunu bilmeden direk saldırır. Çok kızgınsa kendimi belli etmem.Çünkü saydığı ve sevdiği biri olarak kalmam müsait bir zamanda onu kazanabıleceğim anlamına gelir. Genelde o tip kişiler haricinde görüşümü belli etmekten çekinmem. Ama onların sandalına da binmem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() bende belli ederim söylerim saklamam saklıycakta bir neden göremiyorumm bir tane yaaa :yehoo::yehoo:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|