AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 01-31-2009, 15:25   #31
Kullanıcı Adı
Fasl-ı Gül
Başbakanımız Davos'ta tüm müslümanlar adına tepkisini koyarken, biz kendi içimizde hala "ikitidar-muhafelet" ikileminin içinde eriyip gidiyoruz. Yorumlarda bulunurken insaf ve iz'anı terketmeden, "kardeş" olduğumuzu dikkate alarak tavrımızı koyalım..

Muhalefet her zaman için gereklidir, ama muhalefet Hakk'a karşı gerçekleştirilmez.. Hak karşısında muhalefette bulunmak "Batıl"a doğru kaydırır ayaklarımızıı..

Başbakanımız sözleriyle, müslümanların sinelerinde gizlenen "birlik" şulelerinin tekrar alevlenmesine vesile olurken; bizim burada, kendi içimizde, ayrılıklara düşmemiz izah edilebilir gibi değil..

Bugün hepimizin tekrar kendi gerçeklerimizle yüzleşmesi, Başbakanımızın dik duruşunun kendi hayatımızdaki yansımalarını gözlemlemesi gerekiyor.
Biz, kendi içimizde birbirimize karşı müşfik, zalime karşı sert olmalıyız, Başbakanımız bunu gerçekleştirmiştir.. Ama hala malesef ki, kendi içimizdeki başarılı insanlara karşı hazımsızlık gösterebiliyoruz.. Birlik olarak sesimizi daha gür çıkarma vaktidir bugün.. Gerçeklerle yüzleşme vakti..

selam ile..
Fasl-ı Gül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 15:25   #32
Kullanıcı Adı
fütüvvet
YÖNETİM UYUYOR
İNŞALLAH UYUYORDUR
EĞER UYUMUYORSA
TARAF TUTUYOR DEMEKTİR
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 15:33   #33
Kullanıcı Adı
Sultan Fatih
Çok yerinde bir başlık
TEBRİK EDİYORUM MİLLİ GAZETEYİ
Alt 01-31-2009, 15:41   #34
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Yönetim Ne Yaptığını Biliyor. Konunun 3. sayfasında açıklama yapılmıştır.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 17:11   #35
Kullanıcı Adı
Katil
Beni bilen bilir. Tanıyan tanır!

Eski bir Milli Görüşlü, uzun zamanlık AKP'liyim!

Konuya girmeden önce en çok dikkatimi çeken mesaja değinmek istiyorum!

Alıntı:
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BEN AKPARTİLİ DEĞİLİM ONU SÖYLEYİM..
BAŞINDAN BERİ DEĞİLDİM ŞİMDİDE DEĞİLİM..
AMA AKPARTİYE GÖNÜLDEN DESTEK OLUYORUM..
TEK YANLIŞ BİR TARAFI VAR ODA GEÇMİŞİ
GELDİĞİ YER SAKINCALI
AMA ŞÜKÜRKİ ORDAKİ ÖRÜMCEKLİLER GİBİ DÜŞÜNMÜYOR
Bu cümlelerin ömrünüzde görebileceğiniz en gelişmemiş zekanın mahsülleri olduğunu belirteyim!

Bir güruh'a hakaret etmek hiçkimsenin haddi değildir! Kişileri sevmeyebilirsiniz, toplulukları sevmeyebilirsiniz, görüşlerini ideolojilerini beğenmeyip tasdiklemeyebilirsiniz! Ancak bunlar size o kesime hakaret etme hakkı vermez!

Yoksa bende çıkar "bir güruha örümcek" diyen herkes "embesildir" diye bir yakıştırma yaparım!

Ama yapmıyorum!

Neden?

Çünkü zeka seviyem bazıları gibi 3 yaş sınırında takılı kalmamış da ondan!

Çok şükür!

//////////////////////////////////////////////////////////////

Gazetenin manşetine gelince:

Biraz fazla vicdansızca bir manşet olmuş! (Bu konuda eminimki birçok milli görüşlü arkadaşımız bana katılacaktır!) Ancak konumuz "DAVOS KRİZİ" olduğundan, onlarda bu konuda gerek genel başkanları sn. Numan Kurtulmuş'un açıklamaları, gerek gazetenin (farklı taraflara çekilsede) destekleyici tavrı, ve gerekse muhalif üyelerin büyük kısmı ile en açıktan desteklerini vermektedirler!

Tek şartları vardır (ki bizlerinde en büyük isteği odur) bu tepkinin arkasında durulması ve esneklik gösterilmemesi!

Artı olarak takip ettiğim kadarıyla (yanılmıyorsam) ilk açıklama yapan ve destekleyen genel başkan sn. Numan Kurtulmuş'tur!

Onun için konuyu dallayı budaklandırmanın ne faydası, nede anlamı olmaz! Klasik bir AKP-SP kavgasından öteye gitmez konu!

Bırakın bari burda girilmesin şu kısır döngüye!

/////////////////////////////////////////////////////////////////

İSLAM nickli arkadaşımız hakkında cezai yaptırım isteyen üyelere gelince:

Muhalif görüşlere açık olunuzki kaliten(m)iz artsın!

En büyük ve etkili gelişme yöntemi budur!

Sırf muhalefet yaptığı için kimse cezalandırılamaz!

En azından bir kesime "ÖRÜMCEK" diyecek kadar zavallılaşan bir mahlukatın ceza almadığı ortamda, arkadaşımıza ceza vermek hiçbir adalet anlayışı ile bağdaşmaz!

Dua ile kalınız!

Konu Üç mevsim tarafından (01-31-2009 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: çizgilerin uzunluğu sayfayı bozuyor
Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 17:38   #36
Kullanıcı Adı
Katil
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çünkü zeka seviyem bazıları gibi 3 yaş sınırında takılı kalmamış da ondan!

Sevgili '' Katil '' savunurken saldırının en etik dışı ile dişlemenin iz düşümü haline gelmeden önce söylemlerin perde arkasındaki inceliğini ifşa etmeninde kendine has nezaketi olur. Düşünceleri yaş figürleri ile süsleme sanatına iliştirme belki belli zekaları ön plana taşırma insanın hazlarını yüceltir ama hasarlı olarak gördüğümüz şeylerih tamiri yeni tahribatlara gebe bırakmak ile olmayacağını benden çok iyi bilirsiniz , benim cahilliğimin üstüne kurgulamanız olmadı heleki isnat dairesindeki abimizi bu denli futürsuzca eleştirmek bir katli âm değilmidir dersiniz.

Bahsi geçen kişiyi zerre miktarınca tanımam. Ki buradaki tanınabilirlik oranı klavyeye basılan tuşlar nisbetince olduğundan bende oluşturduğu intibah bu yönde!

Abimizmidir, kardeşimizmidir, ufaklığımızmıdır bu konuda herhangi bir fikrim, bilgim yok!

Mesajı polemik oluşturmak için yazmadım. Zaten bu aralar siyasi yorumlardan uzak olduğum ortada!

Ancak mesajında utanıp arlanmadan bir camiaya "küfredecek" kadar alçalan birine en uygun cevabı verdiğimi düşünüyorum!

Bu tarz cümlelere halk arasında "Öyle lafa böyle kapak" deniyor!

(Yukardaki mesajımda size dair hiçbir itham ve ithaf yoktur! Yanlış anlaşılmaya sebebiyyet vermemek açısından açıklama ihtiyacı hissettim. Mesaj gayet net ve açıktır.)
Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 18:00   #37
Kullanıcı Adı
islam
Alıntı:
milletinadami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yuzde 2 bucuk ve alti oy alan ideolojilerin fikirlerini incelenmeye ve tartismaya layik ve yeterli bulmuyorum.durmak yok yola devam..
Yükselirken Herkese Selam Verin Çünkü inerken Karşılaşacaksınız....
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 18:02   #38
Kullanıcı Adı
islam
Alıntı:
*ADEM* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yav arkadaşlar bu İSLAM adlı kişi birtaz fazla mualefet ya bu kadarda olmaz burası ak parti severlerin yeridir böyle devam edecekse çeksin arabasını yeter be hakarete veran yazılar olmaz YÖNETİM NERDE NEDEN dur demiyor bu şahsa
Muhalefetin Azı çoğu Muhalifin esneği veya farkı olmaz... ama muhalefete dayanma gücünün farkı olur....
Hak Eden Cevabını Alır...
:merhaba:
Alt 01-31-2009, 18:25   #39
Kullanıcı Adı
ahmet_guller
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/guller/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]bu manşet kör olmanın ve üzlürek yineliyorum koskoca 7 yıldır kör olmanın göstergesidir... İnsanlar gözünü birazcık açsın artık..... Sn. Başbakanımız yıllardır yapılamayan bir sürü ilke imza attı...Davos bunlardan sadece bir tanesi
ahmet_guller isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 18:30   #40
Kullanıcı Adı
islam
Alıntı:
ahmet_guller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/guller/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]bu manşet kör olmanın ve üzlürek yineliyorum koskoca 7 yıldır kör olmanın göstergesidir... İnsanlar gözünü birazcık açsın artık..... Sn. Başbakanımız yıllardır yapılamayan bir sürü ilke imza attı...Davos bunlardan sadece bir tanesi
Kör olmak... Allah kimseyi Nefsi ile gözlerini bağlamasın....

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)