AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-01-2009, 15:48   #11
Kullanıcı Adı
Milli_Dava
Alıntı:
meslina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başbakanımız Tevratla konuştu israil' e, bizde kendisine Kur' an' la konuşalım..
Ey iman edenler! Allah'tan korkun. Eğer gerçekten inanıyorsanız mevcut faiz alacaklarınızı terkedin..( Bakara suresi Ayet 278. ayet)

İMF belasından kurtulmayı isteyen derhal kendi vatanının ürünlerini konuşturmalıdır. Havuz sistemini ABD almış uyguluyor, yahudisi kendi ürünlerini kalkındırıyor. Başbakanımız ise ne var ne yoksa satıyor.

Artık ABD yi kalkındırdığınız yeter, birazda ülkenizi kalkındırın.

Filistin için para toplanıp yardım ulaştırıldı. Bir yardımıda kendi vatanımız için yapalım. Başbakanımız çıkıp desin ki ''Ey Milletim! Bizim İMF ye olan borcumuz gün geçtikçe artıyor. Bunun önlemi için herkes toplumca elini cebine atsın. Fazladan bir arabası evi olan versin. Borcumuzu bitirelim, bundan sonra İMF nin yüzüne bakmayacağız.'' Bizde arkasında olalım.
Milli_Dava isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2009, 15:50   #12
Kullanıcı Adı
meslina
Kültür bakanınızın çarşaf çağdışıdır ifadesinden sonra hangi cemaatle birlik beraberlikten bahsettiğinizi anlayabilmiş değilim sayın özgün genç.
meslina isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2009, 16:21   #13
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
meslina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başbakanımız Tevratla konuştu israil' e, bizde kendisine Kur' an' la konuşalım..

Ey iman edenler! Allah'tan korkun. Eğer gerçekten inanıyorsanız mevcut faiz alacaklarınızı terkedin..( Bakara suresi Ayet 278. ayet)

İMF belasından kurtulmayı isteyen derhal kendi vatanının ürünlerini konuşturmalıdır. Havuz sistemini ABD almış uyguluyor, yahudisi kendi ürünlerini kalkındırıyor. Başbakanımız ise ne var ne yoksa satıyor.

Artık ABD yi kalkındırdığınız yeter, birazda ülkenizi kalkındırın.

Filistin için para toplanıp yardım ulaştırıldı. Bir yardımıda kendi vatanımız için yapalım. Başbakanımız çıkıp desin ki ''Ey Milletim! Bizim İMF ye olan borcumuz gün geçtikçe artıyor. Bunun önlemi için herkes toplumca elini cebine atsın. Fazladan bir arabası evi olan versin. Borcumuzu bitirelim, bundan sonra İMF nin yüzüne bakmayacağız.'' Bizde arkasında olalım.
Dünya'dan haberiniz yok derken inanmıyordunuz. Kafanız hhep bir noktaya odaklanmış. N eolup bittiğini göremiyorsunuz ve bilmiyorsunuz:

Alın iyi okuyun

Uluslararası Para Fonu’na (IMF) olan borçlarımız,

2002’deki 23,5 milyar dolar

seviyesinden, 8,7 milyar dolar seviyesine kadar indi.

akicraatlar

Ama sizin bu gerçekle be işiniz var. Sizin elinizde kara renkli boya kovası, gözünüzde de körebe bağı , her tarafa kara çalıyorsunuz..

Böyle çirkefsiniz işte.

Bu iftiranızdan sonra utanmayacak mısınız. Ama siz utanmazsınız, siz de o onur ve özür dileyecek erdem yok !
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2009, 13:40   #14
Kullanıcı Adı
milletinadami
Anlayisli milli gorusculere diyecegimiz yok.ama kendini dunn merkezinde gorup islami amac degil de arac olarak goren fanatik ve holiganlara lafimiz..
milletinadami isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2009, 22:35   #15
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
............................

Konu aşk-ı ilahi tarafından (02-04-2009 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir..
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2009, 22:36   #16
Kullanıcı Adı
dilemma
Tanımlamayı okuyunca "yoksa ben milli görüşçü müymüşüm" dedim. Sonra bazı milli görüşçü sahışların yıkıcı, küfredici, asap bozucu halleri gelince aklıma "yoo asla" dedim. İşte doğru olanı, asıl olması gerekeni neden bir kısım fikrin, kişinin, düşüncenin tanımlaması olarak kullanıyorsunuz ki?
dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2009, 22:48   #17
Kullanıcı Adı
dilemma
Öncelikle mesajınızı küçük harflerle yazmanızı rica edeceğim.

Sonrasında, son cümlemi dikkatli okusaydınız Allahın davasını sadece kendilerine mal eden bir kısım insanla aynı güruha dahil olmadığımı kastettiğimi anlayabilirdiniz. Ayrıca bu ayrımı en başta siz yapmıyor musunuz? Din hepimize ise, "ALLAHIN DAVASI"NI sadece sizin savunduğunuz yanılgısına neden kapılıyorsunuz
Alt 02-04-2009, 23:12   #18
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Heh evet..
Yine bi Milli Görüş konusu ve yine hükümetle kıyaslamalar...
Böylesi de artık 'rezillik' gibi duruyor yahu..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2009, 23:13   #19
Kullanıcı Adı
dilemma
Beni şu hocanın dediği yahut bu hoca dediği bağlamaz. Beni Erbakan hocanızda bağlamaz. Ben bir Kurana inanırım bir hadise. Allah beni bilir ben Allahı... Nasıl böyle boyunuzdan büyük laflar ediyorsunuz bende onu anlayamıyorum.
Alt 02-07-2009, 00:26   #20
Kullanıcı Adı
5yıldız
Alıntı:
dilemma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beni şu hocanın dediği yahut bu hoca dediği bağlamaz. Beni Erbakan hocanızda bağlamaz. Ben bir Kurana inanırım bir hadise. Allah beni bilir ben Allahı... Nasıl böyle boyunuzdan büyük laflar ediyorsunuz bende onu anlayamıyorum.
Valla Hocam Yazıncada Yazdı oluyo.. Eğer Kurandan Sana Ayetlerle Destekli Eleştiri yaparsam Sen AKP yi Bırakmak zorunda kalırsın .. Dilini Tut Bence...

Tek Örnek: Başbakanımızın Faiz Dünya Gerçeği Açıklaması
AKP lileri severim aynı saygıyı sizdende beklerim...
5yıldız isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)