AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-02-2009, 21:02   #1
Kullanıcı Adı
CiCi_41
Exclamation Saadet’in önünü kesecekmiş!
SP teşkilâtları ve tabanın isteği doğrultusunda yapılan değişimin ardından yelkenleri şişirmeye başladı."

...

"Bu güne kadar narkoz verilerek aldatılan kesimler de kan değişikliğinin etkisiyle yeniden SP'ye akın etmeye başladı."

"Önümüzdeki yerel seçimlerde hiç beklemediği ağır bir darbeyle karşılaşacağını anlayan Tayyip Erdoğan, SP'nin önünü kesebilmek için yeniden o eski bildik mazlum edebiyatına geri döndü."

...

"El altından ABD, ABve İsrail'deki dostlarına şu türden mesajlar uçurdu:

"Bakın size karşı olan rakip bir parti, yelkenlerini şişirip altımızı oymaya başladı. Seçimler öncesi oy aldığımız tabana yönelik bir takım mesajlar vereceğiz, sakın ciddiye almayın!"

...

"Bugünlerde kulislerde Erdoğan'ın bütün AKP teşkilâtlarına gönderdiği iddia edilen şu talimat konuşuluyor:"

"SPteşkilâtlarını doyurun!"

"Bize ulaşan bilgilere göre SP'nin büyük mesafe katettiği bazı vilayetlerde teşkilât yöneticileri ya doğrudan ihaleler verilerek, ya da hatırlı kişiler tarafından dolaylı yoldan kafa kola alınarak yemleniyor. Bazı teşkilatlar "Erdoğan'a son bir şans verelim bahanesi ile etkin çalışmayacaklar."

...

"Ol sebepten, Kurtulmuş'a çok önemli bir görev düşüyor:"

"Teşkilâtlarını şimdiden denetim altına almak." (İsrafil Kumbasar, Yeniçağ)

SP'lilerin böyle bir tuzağa düşeceklerini zannetmiyorum. Ama ne olur ne olmaz diye bu uyarıyı naklettim.

Şimdi de başka bir alıntı. Erbakan Hoca'nın AB, ABD, İsrail konusunda Müslümanları yahut Millî Görüşçüleri uyarmak için nasıl çırpındığını hatırlatmakla işe başlayalım. Şu Ergenekon denilen operasyon kapsamında AB, ABD, NATO muhalifi paşaların nasıl gözaltına alındığını hatırlayalım. Geçen akşam bir TV'de Nazlı Ilıcak, bunu bu paşaların suçu gibi anlatıyordu.

ErbakanHoca'nın bir "şuur" vurgusu vardır bilirsiniz. Ben de günlerdir yazıyorum. Şimdi askere, devlete, cumhuriyete savaş açmış bir gazetenin bir yazarından, bu meseledeki görüşlerini dile getiren bir alıntı:

"Ergenekon terör örgütü sadece içerde bir darbe girişimi değil, Türkiye'yi Batı'daki demokrasi ittifakından koparma girişimi."

Tabii siz burda istediğiniz kadar bu demokrasi ittifakının Irak'ta neden bir buçuk milyon Müslümanı öldürdüğünü, Gazze'de katledilen Filistinlileri neden görmediğini sorabilirsiniz. Sorsanız da cevap alamazsınız. Çünkü onlar cevap vermez, bildiklerini okurlar. Devam ediyorum:

"AB ve kimlik değiştiren NATO'ya karşı beliren âni allerji bundan. Şimdi anlaşılan içerde ve dışarda hedef alınan irade harekete geçti. Halk iradesi, demokrasi ve Batı medeniyeti koalisyonu, Ergenekon'u ortaklaşa teşrih masasına yatırmak istiyor. NATO, askeriye üzerinden tekrar geri dönüyor" denebilir. Hükümet bu hayırlı süreci kazasız belâsız yürütüp köklü bir değişime taşımak istiyorsa, var gücüyle ABsürecine bastırmalı. (Mehmet Altan)

Başa dönersek, Numan Bey "Harun gibi gelip Karun gibi gitmeyecek" bir ahlâk ilkesinin hatta yapısının altını çiziyor. Bununla yetinmemeli ve AKP'yi yıkan rüşvet, yolsuzluk, haksızlık, adaletsizlik virüsünün Saadet Partisi'ne bulaştırılmaması için teyakkuzda bulunmalıdır.

http://www.milligazete.com.tr/makale...mis-111407.htm

CiCi_41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)