AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 02-03-2009, 02:33   #31
Kullanıcı Adı
Bir dost
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yunan basını da destekledi o çıkışı...
siyasetten anlayan her insan bilirki basın ile siyaset başka kavramlardır.ve yunan basını akpartinin karşısında siyaset yapmıyor.Numan bey Ak parti ile aynı ülkede siyaset yapan bir sahsiyet.Tabi siyasi bilgin zayıf olabilir buna saygı duyarım ama siyaset ile basını lütfen karıştırmayalım.
Bir dost isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-03-2009, 12:32   #32
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
TUNCAY GÜNEY de aynını söyledi ama o bi siyasetçi değil akpartiyi de karalamıyor NE dedi ...
Susurluk çözülemedi hükümet gitti ergenekonda çözülemeyecek hükümet gidecek ama inşallah çözülür dedi
Ben bunu gazetemde TUNCAY GÜNEY : ERGENEKON davası HÜkümeti Düşürecek gibi yazsaydım ....

şimdi bi karşılaştırma yaparsak buda bunun tıpkısıdır...
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-03-2009, 13:54   #33
Kullanıcı Adı
milletinadami
evet numan kurtulmusu kartel sisirdikce sisiyor.zaten sismeye dogustan yetenekli olan milli gorus holiganlarida bayagi sisti.gene anketlerde yuzde50 cikiyor sp..
milletinadami isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-03-2009, 14:27   #34
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Alıntı:
milletinadami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet numan kurtulmusu kartel sisirdikce sisiyor.zaten sismeye dogustan yetenekli olan milli gorus holiganlarida bayagi sisti.gene anketlerde yuzde50 cikiyor sp..
% 50 mi olmuşlar görüşçüler.

belkide sadet teşkilatlarında yapmışlardır bu anketi..
demekki yarısı onlar gibi düşünmüyor..
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-03-2009, 15:02   #35
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Bazı kardeşlerimiz Numan Beyin öyle dediği ne malum...Ben kendi gözlerimle izledim,kendi kulaklarımla işittim:AK parti krizle geldi,krizle gidecektir.Gerçekten çok tehlikeli ve yanlış bir söylem.Her zaman söyledim yine söylüyorum Numan Beyin Saadetin başına geçmesi en az saadetçiler kadar benide mutlu etmiştir.Muhalefet siyaset anlayışına yeni bir tarz getirecek diye..Lakin görüyoruz ki ucuz siyaset argümanları ile oynmaya çalışılıyor.Numan Bey kapasitesindeki bir liderin böyle davranması açıkçsı hiç hoş değil..!Bunu asil saadetçilerde görecektir.Bu şekilde bir siyaset tarzını artık halk istemiyor.Kaldı ki karşısındaki rakipte bir zamanlar dava arkadaşları...Herşeyden önce bunun bilincinde olmak gerekir.Umut ederim ki Numan Bey doğru siyasetle başarılı olur..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-03-2009, 15:05   #36
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Helal sana ismailhaniye
"kim bu ismail haniye..sadece merak ettim""inşallah ayıplamassın-bilmemek ayııp değil öğrenmemek ayıp.bende öğrenmek için soruyorum-"
"neden açıklama getiriyorumki siz zaten yanlış anlamassınız ve de rencide etmessiniz değilmi""

gelelim konumuza:
ben bu konuda dertliyim o yüzden öyle yazdım..
geçen seçimlerde sizler gibi lerle tartışıyorduk
bize habire laf atıyorlardı
hatta son gün bizim gazetede sizi %3,5 göstermiştide o gazeteye ve okuyanlara toptan hakaretler etmişti
bende ankettir söyleyecek bi şey yok demiştim..
ertesi gün akşamı gördükki 3,5 değil 2 küsürlerde kalmışş
yani aşağıladığı hakaret ettiği o gazete onların ouanını yükselterek yazmış..kırılmasınlar diye
ama müslümanız diyorlarya hiçde öyle değiller..
her müslümanın her hareketi müslümanca olamayabileceği gibi
her münkirinde her tavrı münkirce olmayabilir..
müminde kafir sıfatı kafirde mümin sıfatı olabilir..

inşallah sadece müslümanız sözü ile yetinenlerden olmayalım
olalım ama söylemeyelim
hep söylerler ama hiç değillerdir..
maalesef öyledirler
Alt 02-03-2009, 15:08   #37
Kullanıcı Adı
fütüvvet
ak parti krizle gelmedi kardeşim
kriz çıkarttınız
tüm muhalefet çıldırdı
çıldırık çıldırık ortalığı karıştırdınız
krizi çıkarıp şimdide ağlamayın
millet artık yalancıları görüyor..
KRİZ LE GELMEDİ
ZATEN KRİZİ ÇIKARANLAR YİNE ONU BAHANE EDİYORLAR
Alt 02-03-2009, 15:35   #38
Kullanıcı Adı
fütüvvet
% 3 % 5 ÖYLEMİ..

BİDAHA SÖYLESENE

AKPARTİ % 3 % 5 DİYOR SİZ NE DERSİNİZ..

YANİ BU ŞU DEMEK..AKPARTİYE OY VERENLER SAADETÇİLER..

SIRF CHP YE GICIKOLDUKLARI İÇİN AKPARTİYE OY VERMİŞLER..

PEKİ BU MİLLET SİZİN NEYİNİZE OY VERSİN..

EĞER AKPARTİ OLMASA SİZ % 2,50 BİLE ALAMASSINIZ..CHP DE % 20 YE DAYANAMAZ..

YANİ AKPARTİ SİZİN ŞANSINIZ..ÇAMUR ATIP OY ALIYORSUNUZ..

CHP DE AYNI USÜLLE AKPARTİYE DÜŞMANLIK YAPIYOR SİZ GİBİ OY ALIYOR

BİRAZ AT GÖZLÜKLERİ ÇIKARSANIZ.. ŞÖYLE ETRAFINIZA BAKSANIZ..

KENDİNİZİDE BAŞKALARINIDA KANDIRMAMIŞ OLURSUNUZ..

BİRAZ SİLKELENİNDE ÖRÜMCEKLERİNİZ DÖKÜLSÜN..DAH ANE DİYİM..
Alt 02-03-2009, 15:41   #39
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
AK Parti krizle geldi demek ne kadar acı verici bir durum.AK Parti;kendi öz vatanlarında her türlü saldırı ve adaletsizliği uğramış haklı yığınların çığlıklarıyla İktidara geldi..!AK Parti Türkiye'de yontma taş devrinden kalma siyaseti ters düz ederek geldi,AK parti Türkiye'nin temeline döşenmiş mayınları temizleyerek geldi..!AK Parti demokrasi yalanı ile yönetilen halkımızın gerçek demokrasi ile buluşması ile geldi..!AK Parti kangren haline dönüşmüş meselelerin cözümünü sırtlayarak geldi..!AK Parti yerel yönetimleri yolsuzluk merkezlerine dönüştüren sistemi bertaraf ederek geldi..!AK Parti uçsuz bucaksız köyleri Kent görünümüne büründürerek geldi..!AK Parti halkın devlet dairelerine bile sokulmadığı bir dönemde,halkı yönetime katarak geldi..!AK Parti sağlık ve ulaşımda meydana gelen bürokrasi hastalıklarını iyileştirerek geldi..!AK parti Türkiye'de özlenilen anlayışı milletine kavuşturarak geldi..!AK Parti belli zümrelerin ellinde dönene sermayeleri bütün vatandaşlarının pay almasını sağlayarak geldi..!Aylarca size NEYLE GELDİĞİNİ,NEYLE GİDECEĞİNİ yazabilirim...!Söyleyecek çok sözümüz,hesabını vermeyecek hiçbir mesele yoktur..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-03-2009, 15:50   #40
Kullanıcı Adı
fütüvvet
29 mart akşamı görüşeceğim çok kimse var ama gelemezler..gelmezler..gelselerde bu kadar üstten üstten konuştuklarunı unuturlar..
hem sizin mağlup olduğunuzu görmekten zevk alan biri değilim..
üzülürüm..keşke zamanında doğruları anlatabilse idim..anlatamamışım diyede kendime kızarım hatta..

AKPARTİ SİZİN ANLAYAMAYACAĞINIZ BİR ŞEKİLDE BU GÜNLERE GELDİ..
SİZ DİNİ SÖMÜREREK BİR SEFER BU MİLLETİ KANDIRDINIZ..ONUDA BECERİKSİZLİĞİNİZDEN ELİNİZE YÜZÜNÜZE BULAŞTIRDINIZ..İKTİDARI APAR TOPAR BIRAKIP PİŞKİN PİŞKİN BU MİLLETE SIRITTINIZ..
VE HAALAADA UTANMADAN AYNI ŞEYLERİ SÖYLÜYORSUNUZ..
EĞER SİZE KANACAK KİMSELER VARSA ONLAR OLMAZ OLSUN..
BU MİLLET SİZİ TERCİH EDECEKSE YUH OLSUN O MİLLETE..

GEÇEN SEÇİMLERDEDE ÇOK UKALALAR ÇOK SAYGISIZLAR ÇOK BURNU DİK DİN BEZİRGANLARI VARDI SADET GELİYOR DİYEN..AMA SONRA NE OLDU SIRITIK SIRITIK YÜZÜMÜZE BAKTILAR..
ŞİMDİDE TEKRAR DEPREŞİYORSUNUZ..

BIRAKIN ARTIK BU SAÇMALIKLARI..GERÇEĞİ GÖRÜN..
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)