08-24-2007, 22:29 | #1 |
Cirkin Bir Kiz Webcam Acarsa:)
Cirkin Bir Kiz Webcam Acarsa
« :» -------------------------------------------------------------------------------- Kiz : Nasil gorunuyorum ? Erkek : Istersen camsiz devam edelim , hatta en iyisi sen beni listenden sil ! Kiz : Nasil gorunuyorum ? Erkek : Waw mukemmelsin ! Kiz : Tsk ederim Erkek : Saka kiz saka , evrimini tamamla sonra goruselim senle ! Kiz : Evet ne dusunuyorsun benim icin ? Erkek : Anne baba akraba mi senin ? Kiz : Nasil gorunuyorum ? Erkek : Gormuyom , gozlerimi kapattim! Kiz : Bak kimseye cam acmam aslinda! Erkek : Benim sucum neydi ? Kiz : Nasilim ? Erkek : Sana Tel numarami vermedim degil mi ? Kiz : Hayir vermedin , neden ? Erkek : Iyi ! Kiz : Iyi gorunuyor muyum ? Erkek : Aaa maymun mu besliyon ? Bu arada sen nerdesin camerada gorunmuyon? Kiz : Hayvan ! Erkek : Tamam kamera aciliyor. Kiz : Aaa kamerayi neden kapattin ? Aaa cevrimdisi olmus ! Kiz : Evet nasilim ? Erkek : Valla senin goruntuyu kaydedip forumda yayinlamak icin camini actirmistim ama senin bu goruntuyu yayinlamaya kalksam kesin banlarlar beni!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-25-2007, 18:16 | #2 |
Cirkin Bir Kiz Webcam Acarsa:)
çok kötüsünüz.....ama iyiydi :D :D
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|