![]() |
#1 |
![]() ![]() "Atatürk'ü sevmiyorum" diyerek gündeme gelen Nuray Canan Bezirgan'ın eşi Erol Bezirgan'ın bu sözlerin ardından işinden atıldığı iddia edildi. Fatih Altaylı'nın Habertürk'te sunduğu Teke Tek programına katılan ve Altaylı'nın "Atatürk'ü seviyor musun?" sorusuna, "Başıma bir iş gelmeyecekse ben sevmiyorum." cevabını veren Nuray Canan Bezirgan'ın eşi bu sözlerin ardından işinden oldu. Dış Ticaret Uzmanı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSBAK A.Ş'de çalışan Erol Bezirgan'ın işinden çıkarıldığı öğrenildi. Selamhaber.com'un haberine göre Erol Bezirgan eşinin Fatih Altaylı'ya yaptığı açıklamanın ardından İSBAK yönetiminin rahatsız olduğu ve Bezirgan'ı Taşeron firmaya kaydırıldığı iddia edildi. UYARILDI İDDİASI Nuray Canan Bezirgan'ın değişik yayın organlarında yer alan özellikle AK Parti'ye yönelik eleştirilerinin bardağı taşırdığı iddia edildi. Şirket yönetiminin, Erol Bezirgan'ı çağırarak, eşinin susması için uyarıldığı da iddialar arasında... ÇEÇEN KOMUTAN BARDAĞI TAŞIRDI Tüm bu gelişmelerin ardından geçtiğimiz süreçte Çeçen Komutan İmran Abdulazimov’un Atatürk Havalimanında Ruslara teslim edilmesine müdahale eden Nuray Canan Bezirgan’ın görüntüleri medyada yer alması bardağı taşırdı. İddiaya göre bu olayın ardından Erol Bezirgan'ın işine son verildi. NURAY CANAN BEZİRGAN KİM? İstanbul Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu'nda okuduğu dönemde başörtüsü yasaklarının başlamasıyla gündeme gelen Nuray Canan Bezirgan, söz konusu dönemde sembol isimlerden biri haline gelmişti. Daha sonra eğitimini Kanada'da sürdüren Bezirgan kısa bir süre önce eşiyle birlikte Türkiye'ye dönüş yapmıştı. Fatih Altaylı'nın Teke Tek programına katılan Bezirgan, burada yaptığı açıklamaların ardından yine dikkatleri üzerine çekmişti. 8sutun
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() "Atatürk'ü seviyor musun?" sorusuna, "Başıma bir iş gelmeyecekse ben sevmiyorum." cevabını veren Nuray Canan Bezirgan'ın eşi bu sözlerin ardından işinden oldu.
------------------------------------------------------------ ÇEÇEN KOMUTAN BARDAĞI TAŞIRDI Tüm bu gelişmelerin ardından geçtiğimiz süreçte Çeçen Komutan İmran Abdulazimov’un Atatürk Havalimanında Ruslara teslim edilmesine müdahale eden Nuray Canan Bezirgan’ın görüntüleri medyada yer alması bardağı taşırdı. İddiaya göre bu olayın ardından Erol Bezirgan'ın işine son verildi. haberde yanlışlık yapılmış. kendi kendilerini yalanlamışlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Bu olayı okumuştum.
Sebep nuray bezirganın bu sözleri ise yani bu haber doğru ise tabiki yetkilileri şiddetle kınıyorum... Yazıklar olsun diyorum. Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zamanında islami değerlere pervasızca saldıran,ve şimdilerde provakatörlük yapmaya çalışan Fatih Altaylının kirli bir oyunlarından bir tanesi olsa gerek..!Benimde özelikle dikkatimi çeken bu olayda oldukça şüphelerim oldu..!Özelikle Başörtülü hanfendinin Fatih altaylıya konuk olması..!Tahrik edici açıklamaları..!Ertesinde yaşanılan hadiseler..!Bunların hepsi kafamda soru işaretlerine neden oldu.Özetle tüm bunlar akli salih bir şekilde düşülüp yapılan hareketler değildir.Özelikle kartel medyası önünde yapılan bu tarz haberlerin bence perde arkasında bazı gerçekler saklıdır..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() o kadın bizim binamızda oturuyor.Anlattığına göre altaylı ona hiç bir şey olmayacağını demiş oda söylemiş
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Hayırdır? bu ne arkadaşım? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Bu altaylı denen kişinin muhsin yazıcıoğlu'na yaptğını da hatırlıyorum. Fakat bu hanımefendinin bu yanlışlığı yapmış olması onu fatih altaylı ile bir tutmanızı haklı göstermez. Bu hanımefendinin internet sitelerinde yazıları var... Eylemleri var... Görev aldığı dernekler vs. var. Ve hepsinde de islami duyarlılığına hep sahip çıkıyor. İslami duyarlılıktan hiç taviz vermiyor. Lütfen yazarken biraz daha dikkatli olun. Vebal alırsınız... benden acizane bir kardeş uyarısıdır. Gerisi sizin bileceğiniz şey. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Uyarınız için teşekkür ederim. Fakat 28 şubat öncesi dönemde de buna benzer durumlar ortaya çıkmıştı. İnsan, altında çapanoğlu arıyor. Güven vermdei açıkçası. Ama dediğiniz gibi yanılıyorda olabilirim. Uyarınızı dikkate alacağım. ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
çeçen komutan, erol bezirgan, fatih altaylı, nuray canan bezirgan |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|