AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02-11-2009, 00:57   #1
Kullanıcı Adı
islam
Exclamation HAKANIM ABDULHAMİT HAN HZ.'NİN TÜRBESİNİ KAPALI TUTTANLARI PROTESTO EDİYORUM..
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI’NI
T.C. KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ
PROTESTO EDİYORUM..

Dünyâda yüz gram akil varsa, bunun doksan grami Abdülhamîd Han'da,
bes grami bende, kalan bes grami da diger dünyâ siyâsîlerindedir..."
ALMAN LİDER BİSMARK

Kaç zamandir gelmemisken yâda biz;
Iste geldik Sen'den istimdâda biz;
Hasret olduk eski istibdâda biz!.

SÜLEYMAN NAZİF

Büyük Önderimiz Aliy Osmanlının Büyük Direnişci, siyasi ve sosyal dehasının Sultan Abdulhamit Han'ın bugün Ölüm yıl Dönümü idi… Merhum Hakanımı Unutmadığımı Hakanıma Hatırlatmak ve Yüce Yaratıcıya bizim icin bu kötü günlerimizin bertaraf olaması için ricacı olması isteğimi kendisine iletmek Ve Başında yasin okumak için ziyaretine Gittim…
Ama bizim verdiğimiz değeri Birileri vermediğini Anladım Kasıtlı veya değil … Hakanıma ve Hakanımın sevdalılarına bu gün bir yasak vardı… Çünkü Türbe Kapalıydı… Sorun ne olursa olsun
( Güvenlik firması bir aydır iflas etmiş, ve güvenlik görevlileri mesai bitiminde nöber tutuyormuş)
ben anlamam heleki Ölüm yıl dönümüne denk düşmesi ve bunu bilindiği Halde bir aydır cözüm bulunmaması manidar ve bir okadar da acıdır ve içimi acıtmaktadı….

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI’nı T.C. KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’nü protesto Ediyorum… Ve Bu hatalarından dolayı Esefle kınıyorum.. Benim Atamın Dedimin Naşına Diz Çöküp Dertleşmeme engel olanları kınıyor ve protesto ediyorum…

islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)