arkadaşlar, sıtkımızı sıyırtan malum medya - muhalefet - statüko - ergenekon vs için çok ama çooook derin bir kuyu kazdım..tam 15 ay boyunca korkunç bir zaman ve para harcayarak kazılan bir kuyu bu.. JİTEM'in asit kuyuları bunun yanında gülbahçesi kalır kendi kazdıkları kuyulara kendileri düşecekler anlayacağınız ve bir dahada kolay kolay çıkamayacaklar millet öğrenecek statükoyu korumaya didinenleri..arkadaşlar ben kim ne yapıyorsa kaydediyordum ! arşivlerden tek tek çıkarttım kimin neler yaptığını..ortaya çıkan korkunç manzarayı inanılmaz gerçekleri görünce en körler bile dostunu düşmanını görecekler..o sıtkımızı sıyırtanlar silinip gidecektir..AK PARTİ ZAMANINDA NELER OLUYSA KİMLER NE YAPTIYSA ORTAYA ÇIKAN HERŞEY HEPSİ BENİM ELİMİN ALTINDA GAZETE KÜPÜRÜ ŞEKLİNDE ! Onlara tek tek bakınca baştan sona bakınca büyük fotoğraf görülüyor...
Gün gelecek devran tersine dönecek diyorum..akşama uzun ayrıntılı yazmaya çalışacağım..Bazı arkadaşlarımızın tahminleri var onlarda var..AK Partinin 500 den fazla icraatıda var..Neleeer neler var..Bunları millete gösterirsek o alçak hain kaleler yıkılıp gidecektir..Bence %100 diyorum..Çünkü bildiğiniz gibi değil sizler gördünüz unuttunuz kimler neler yapıyordu neler
Rabbim iyiliğini versin inşALLAH Bursada çalışan kardeşimBizleri bu kadar merak içinde bırakacak projen bu muydu şimdi?Bundan sonra tepki mesajlarını okursunİyide bu senin derin devlet projen bütün gazete arşivlerinde,ak medyamızda daha doğrusu herkeste bulunan argümanlar..Neyse kızmıyorum ben sana artı veriyorum bu yüzen:D