![]() |
#21 |
![]() Bir müslümanın Adımıdır.. Cihat, Cihatsız atacaksa bir Ritim Kalp Atmasın dursun Artık Bu etten vari ... Köhne beden....
Cihadı Geriden bırakanlar İnat Her An... Amac Allah Her Hamlemiz İnşallah Cihad... |
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Hiç güleceğim yoktu..Açılım(mış)
![]() Birincisi bu açılım falan değil..Seçim öncesindede Ak Parti'de yapılan bu tür eğlenceler gündeme oturmuştu..Sanki Ak Parti sadece islami kesimi temsil ediyor gibi.. Ak Parti'nin şiarı her kesime kucak açmak her kesimi kucaklamaktır..Kabul edin bunu artık..KABULLENİN.. Alevisi,sünnisi,kürdü,Türk'ü,sağcısı,solcusu,içeni ,içmeyeni vs vs.. Yani bu görüntülere açılım diyenler zaten Ak Partili olamaz,çünkü Ak Parti'nin şiarından bi'haberler.. Bizim davamız herkesi kucaklamak..Eşit davranmak..Ve biz davamıza ters açılımlar ASLA yapmadık.. Ama saadet yada chp davalarına ters düşen açılımlar yaparak halkın gözünde çok feci bir itibar kaybettiler..Geçmişler olsun.. ![]() Cihad,şeriat naraları atıp şeriata ters düşen açılımları yapan saadettir.. Laiklik ve cumhuriyetçilik naraları atıp laikliğe ters düşen ''din ile siyaseti'' karıştıran chp'dir.. Oysa biz ''bize oy veren,destek veren içki zıkkımlanmasın'' naraları atmadık.. Varsa ispatı buyurun kanıtlayın.. Açılımmış.. ![]() |
|
![]() |
#23 |
![]() Bu cevabı hatırlıyorsunuzdur Alperen, zira Saadetin Şişli ve Çankaya açılımı konusunda size gelmişti. FarukARSLAN'ın konunun başına eklediğini bir kez de ben buraya ekliyorum:
Ey çok bilmiş arkadaşım. Biz Cihad yaptık dedik mi hiç. Biz dinci bir partiyiz dedik mi hiç ! Biz dindar insanların kurduğu , dindar insanların çoğunlukta olduğu, oylarının büyük çoğunluğunu dindar halk kesiminden alan bir partiyiz. İşte tüm mesele budur. Biz merkez partisiyiz, merkez partisinde içki içenler de olur ama Cihad Partisinde böyle bir manzara biraz zor olur, yok eğer oluyorsa da bu bayanlara Cihad yolunda başarılar dileriz.... Bazıları aklınca misilleme yapma telaşında.... Burdan sana ekmek yok ubeydullah. Her attığın yumruk duvara tosluyor... Her açtığın konuya yediğin okkalı cevapları anlayamayacak ve Ya Rabbi Şükür ne güzel yağmur yağıyor diyecek kadar küçüksün. Burada her sorunun bir cevabı vardır. Bu da senin soruna cevap olsun. ![]() Bazıları da fırsattan istifade dereyi bulandıracak ![]() Bu cevabın okkası bu konuya yeter ! |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
![]() Bizim lafımız Çankaya ve Şişili'deki Cihada ![]() |
||
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
Almakla mı oluyor illa yardakçısı olmak?.. Yani kusura bakmayın işte, biz bi dediği bi dediğiyle tutmayanlardan değiliz. Orda ayrı burda ayrı yok. Fasık bize her yerde fasık! Doğru da her zaman tek ... |
||
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
Siyonist medyanın yardakçısı olsak Siyonist gazeteleri alırdık. Ben Zaman alırım onun da dolmalarını yutmam Şimdi merak ettim FAruk sen kimin yardakçısı oluyorsun. :paat: Cevap hakkı doğduğu için konuyu açıyorum. Alperen buyrun başka taraflara sapmadan cevap verebilirsiniz. |
||
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
Bana 'ne kadar iptal ettirmek istesem de yine tanıdıklar aracı oluyor ve en son babamın araya girmesiyle iptal ettiremiyoruz üyeliği' gibisinden laflar eden ve gazete ismini Saman diye söyleyen biri mi Zaman ALIRMIŞ.. (Dolmalarını yutmam lafı da kıvırma payı diyorum.) Ancak dolmalarını löpür löpür yediğiniz basın işte bu karteloz basın. Afiyet olsun cancağızlara.. |
||
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
Fotoğraflanmış yada fotoğraflanmamış.. Siz neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz..? Şeriat diye ortalıkta efelenip sonradan davasına ters düşen açılımlar yapan bizmiyiz..? Saadet gibi.. Laiklik diyip laikliğe ters düşen açılımlar yapıp din ile siyaseti birbirine karıştıran bizmiyiz..? Chp gibi..? Biz her kesimin partisiyiz..İçki zıkkımlananıda var zıkkımlanmayanıda..Biz insanların ne içtiklerine değil ne hizmet veridklerine bakıyoruz.. İçsin bunun zararı kendisinedir.. Bize yada size ne..? Bizim '' Ak Parti'ye oy verenler içki içemezler'' diye bir sözümüz bir AÇILIMIMIZ mı var..? Varsa ispatlayın hadi.. Oysa siz şeriat diye çığırıp davanıza ters düşen bir açılımla,şeriatın kabul etmediği bir açılımla karşımıza çıkmadınız mı..? Ne için.. Oy için elbette..Bunun başka hiç bir açıklaması yok.. Saadet davasına ters bir açılımla halkın gözünden düşmüştür.. Şimdi kalkıpta bize ''hoşgörülü'' ''ileri görüşlü'' düşünceler ortaya atmayın.. ''ne var canım sizinde açık vekilleriniz,yöneticileriniz yok mu..?'' diyip kıvırmayın.. Artık kimse yemiyor bunları.. ![]() Biz en başından beri dile getiriyoruz..Her kesimin partisiyiz..Açığıda,örtülüsüde,aleviside,sünniside ,içenide,içmeyenide..Biz şeriat diyip şeriata ters düşen şeyler yapmadık..Laiklik diyip laikliğe ters işler yapmadık..Biz herkesin partisiyiz dedik ve herkese kucak açtık.. Bu görüntüleri ortaya atıpta ''AÇILIM'' deme gafletine düşenlere sadece gülüp geçiyoruz.. Çünkü her şey ortada.. Siz üste çıkmak için daha çok düşersiniz böyle..Yazık.. ![]() Seçimlerden sonrada bir ara uğrayın yine laflayalım bakalım halk kime(kimlere) İTİBAR ediyor..!! Kim samimi kim değil.. Kim açılım yapmış(AÇILMIŞ!!)..? Görecez efendim.. ![]() |
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|