AK Gençliğin Buluşma Noktası
Bugün ve Sabah "Bugün" ve "Sabah" Gazetesi köşe yazıları.

Stil
Seçenekler

Alt 02-13-2009, 15:36   #11
Kullanıcı Adı
yavuz-tr
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne güzel düşünüyorsun, tebrik ederim.

Peki size bir görev:

Son 7-8 sene içerisinde O sözünü ettiğiniz "dine küfreden kanallara" Saadet Partililer mi daha çok çıkmıştır, Akp'liler mi?

Kim daha çok çıkmıştır sizce?

O dine küfreden kanallarla ilgili başka konulara hiç girmek istemem, zararlı çıkarsınız.

Yazarken biraz insaflı olsanız diyorum.

Ve yazarken öncelikle aynaya bakmanızı tavsiye ediyorum.
işte sorun bu zaten ak parti'nin ortaya çıkış amacıda buydu. bütün kesimleri kucaklamak için ortaya çıktı. biz kimseyi ayırmayız dendi. ve şu ana kadar da bunda başarılı. her mitingte aynı oranda kalabalığı toplamak da bunun kanıtıdır.

ayrıca zaten benim mesajı yazış amacım ak parti'lileri inançsız gibi göstermeye çalışan saadet partililerdir (isteyen üzerine alınır problem değil). sen bizi dinden ayrılmış gibi göstereceksin ama daha sonra tuncay özkan'la al gülüm ver gülüm. bu içinize siniyorsa saygı duyarım.

Ali Boran tamam bir daha yazmıyorum. ama bak cevap hakkı doğarsa akşama yazarım söyleyim.
yavuz-tr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 15:47   #12
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
yavuz-tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
işte sorun bu zaten ak parti'nin ortaya çıkış amacıda buydu. bütün kesimleri kucaklamak için ortaya çıktı. biz kimseyi ayırmayız dendi. ve şu ana kadar da bunda başarılı. her mitingte aynı oranda kalabalığı toplamak da bunun kanıtıdır.

ayrıca zaten benim mesajı yazış amacım ak parti'lileri inançsız gibi göstermeye çalışan saadet partililerdir (isteyen üzerine alınır problem değil). sen bizi dinden ayrılmış gibi göstereceksin ama daha sonra tuncay özkan'la al gülüm ver gülüm. bu içinize siniyorsa saygı duyarım.

Ali Boran tamam bir daha yazmıyorum. ama bak cevap hakkı doğarsa akşama yazarım söyleyim.

AKP bir siyasi parti ve herkesi kucaklamak istiyorda saadet partisi boru mu?

Saadet partisi herkesi kucaklamak istemiyor mu?

Ha bırakın sizi herhangi bir müslümana dinden ayrılmış gibi, inançsız gibi gösteren varsa bakın çok açık yazıorum o HALT ETMİŞTİR....

müslümanım diyen müslümandır, partisi sp, akp, chp, tkp, mhp hiç farketmez....

İslama inanan, islamın kurallarına inanan herkes müslümandır ve kardeşimdir.

Parti, pırtı daha sonra gelir.

Lütfen parti, pırtı işleri gözlerimizi kör etmesin.

Din karşıtı, din düşmanı kanallar konusunda dönersek siz zararlı çıkarsınız, ona göre

saygıyla....
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 16:02   #13
Kullanıcı Adı
yavuz-tr
siz benim söylediklerime kişisel olarak cevap vermişsiniz ama ben bunları sizin şahsınıza söylemedim. ki zaten yazdığımdan anlaşılıyordur bu.

milli görüş forumlarınıda okuyorum ben. ve sürekli ak parti'ye ve ak partili'lere karşı karalama çalışmaları var. parti, pırtı işlerini daha öne koyanlar var. benim sözüm onlaradır ve bu forumda da onlardan varsa üzerlerine alınabilirler.

ve sizin partinizde bu tür insanlar ön planda oldukça her kesimden oy alabilecek bir parti olamazsınız. ak parti'yi kuranlarda bunu bildikleri için kurdular zaten.

din düşmanı kanallara çıkıp çıkmama konusunda partimin her zaman arkasındayım. evet doğan grubuna çıkıyorlar ama en baştan biz o kanallara çıkmayız demediler. ama ak parti'nin o kanallara çıkmasını eleştirenler kanaltürk'te tuncay özkan'la birlikte uzun uzun ak parti'yi eleştirirse ben bunu anlamam.

neyse benden şimdilik bu kadar. size iyi günler.
Alt 02-13-2009, 16:21   #14
Kullanıcı Adı
nikel
Zaman kendi menfaatini düşünme değil, bölünmeme ve parçalanmama zamanı.
Filistini El Fetih ve Hamas diye böldüler.Ortaya da bir duvar çektiler istedikleri tarafı istedikleri eziyeti yapıyorlar.
Hiç birinin diğer tarafa faydası olmuyor.
Ne alakası var diyeceksiniz.
O işler barış zamanında yapıldı ve Türkiye'yi ne kadar küçük partilere bölersek o kadar her parti üzerinde nüfuz etmemiz o kadar kolay olur diye düşünüyorlar.
Bu ülkede kullanılanlar , kullanıldıklarını bilmeden kullanıldılar.
Bari bundan sonra dikkat edelim.
nikel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 17:16   #15
Kullanıcı Adı
redyellow
Sayın yavuz-tr dostum:

Öncelikle ben kişisel yazmadım.. siz benim yazımdan alıntı yapıp cevap verdiniz bende size sizin yazınızla cevap verdim. Bunu belirteyim.

Karşılıklı fikir konuşması yapıyoruz, kişisel bir sıkıntımız yok.

Alıntı:

evet doğan grubuna çıkıyorlar ama en baştan biz o kanallara çıkmayız demediler.
ne güzel... "akpli yetkililer en baştan bi o kanallara çıkmayız dememişler"

Peki siz bana saadet partili YETKİLİLERİN BİZ O KANALLARA ÇIKMAYIZ dediğini gösterebilir misiniz?

Sakın forumlarda şöyle diyorlar böyle diyorlar demeyin.

Ben akpli forumlarda kim ne diyor onu yazmıyorsam, sizde öyle yapın.

Saadetli hangi yetkili biz o kanallara çıkmayız deyip sonra çıkmış?

Buyurn cevabınız varsa yazın...

Konu redyellow tarafından (02-13-2009 Saat 17:21 ) değiştirilmiştir..
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 20:55   #16
Kullanıcı Adı
ebu ubeyde
Alıntı:
saadet partisinin artık samimi olduğunu düşünmüyorum. ak parti'ye oy veren cehennemliktir sözünü söylemediğini iddia ediyorsunuz. tamam onu kabul ediyorum, görüntüsü yok. peki saadet partisine gönül vermiş arkadaşlar erbakan hoca'nın dine küfreden kanallara çıkıp ak parti'yi eleştirmesine ne diyorlar? kanaltürk'e çıktı tuncay özkan'la birlikte ak parti'ye salladı. tuncay özkan'da yeter ki oyları bölünsün diyerek sesini çıkarmadan dinledi. daha sonra kanal b'ye çıktı. siyasette başa gelmek için her yol mübah zihniyetindeyseniz bilemem.
bir o cehennem ortadoğu cehennemi 2 tebliğ heryerde her zaman yapılır eğer siyonist medya oyları bölmej istese hocanın propagandasını aylarca yapardı ama sadece ulusalcılar yaptı bunu eeeee o zaman...
ebu ubeyde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 21:02   #17
Kullanıcı Adı
refah saadet
Alıntı:
milletinadami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
red yellow bizim orda sizim yaptiginiza zugurt tesellisi derler...
saadet elindeki bir kac belediye kirintisini elinde tutarsa gene dua edin hic buyuksehir belediyesi filan hayal etmeyin sonra uzulurum hayal kirikligina ugrarasiniz

hic bir zaman sayiniza guvenmeyin hic bir zaman bedirde uhudda hendekde muslumanlar ainliktaydi ve kazananlardi bunuda unutma birde imzandaki resme bak adnan menderes ozal tayyip lider diye sectigin kisiyi kimlerle kiyasladigina kimlerle beraber tutgun onemlidir bence
refah saadet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 21:03   #18
Kullanıcı Adı
ebu ubeyde
Alıntı:
refah saadet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hic bir zaman sayiniza guvenmeyin hic bir zaman bedirde uhudda hendekde muslumanlar ainliktaydi ve kazananlardi bunuda unutma birde imzandaki resme bak adnan menderes ozal tayyip lider diye sectigin kisiyi kimlerle kiyasladigina kimlerle beraber tutgun onemlidir bence
evet mantılkı
ebu ubeyde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 21:40   #19
Kullanıcı Adı
yavuz-tr
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın yavuz-tr dostum:

Öncelikle ben kişisel yazmadım.. siz benim yazımdan alıntı yapıp cevap verdiniz bende size sizin yazınızla cevap verdim. Bunu belirteyim.

Karşılıklı fikir konuşması yapıyoruz, kişisel bir sıkıntımız yok.

ne güzel... "akpli yetkililer en baştan bi o kanallara çıkmayız dememişler"

Peki siz bana saadet partili YETKİLİLERİN BİZ O KANALLARA ÇIKMAYIZ dediğini gösterebilir misiniz?

Sakın forumlarda şöyle diyorlar böyle diyorlar demeyin.

Ben akpli forumlarda kim ne diyor onu yazmıyorsam, sizde öyle yapın.

Saadetli hangi yetkili biz o kanallara çıkmayız deyip sonra çıkmış?

Buyurn cevabınız varsa yazın...
ben kişisel derken kötü anlamda kullanmamıştım ama neyse önemli değil.

sorunuzun cevabına gelince bunu bir parti yetkilisi istese de söyleyemez. ama bu partinin önde gelenleri partinin bazı şeyleri yapmamasını ister.

ben açıkça söylüyorum başbakanın veya bakanların doğan grubu tv'lerine çıkmasına karşı değilim. çıkmalarıda doğru bir karardır. peki siz teşkilatlarınızda "erbakan hoca'nın kanaltürk'te, kanal b'de programlara çıkmasını doğru buluyor musunuz?" diye sorar mısınız? sanırım cevap evet sık sık çıksın o kanallara olmaz.

ayrıca doğan grubu ve söylediğim iki kanal arasında da dağlar kadar fark vardır. kabul edebilirsiniz ya da etmezsiniz bu benim fikrim.
Alt 02-13-2009, 22:23   #20
Kullanıcı Adı
ankara--24
şu an güçler dengesi itibariyle cıkması mantıklı çünkü seçim varda saadet var mı belli degil ancak tartışılacak şeylerde bizi haber ediyorlar onun için bütün kanallara cıkmakta yarar var sadece seçimde degil her zaman
ankara--24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)