02-14-2009, 22:21 | #41 |
Değerli kardeşlerim hepimizin derdi aynı.. Birbirimizi anlayarak , birbirimizin göremediğimiz yanlarını güzelde göstererek , yardımcı olalım.. Sonuç almanın çok mümkün olduğu bir durumdayız ve bunu nasıl güzelce tastamam başarabilirsek başarırız bunu düşünelim..Hepinizi tebrik ederim, hepiniz çok yürekli ve değerli insanlarısınız, özünüzü korumuşsunuz...Altını çizerek çok rahatça diyorumki YAKIN TARİHİMİZDE OLANLARA TEK TEK BİR DAHA BAKMAK HERKESİN GÖZÜNÜ AÇACAKTIR DİYORUM ! HAYAL ETTİĞİMİZ TÜRKİYEYE BİZİ TAŞIYACAKTIR DİYORUM ! BUNU ELİMDEKİLERE BAKARAK DİYORUM ! ELİMDEKİLERİ HASIMLARIMIZ GÖRSE KAÇACAK YER ARARLAR DİYORUMMM ! ÇÜNKÜ BUGÜNE KADAR ÇÖZÜM DEĞİL SORUN VE İHANET ÜRETTİLER. MİLLET BUNLARI UNUTTU HEPSİNİ, GÖRSE BİR DAHA SÜPER OLUR DİYORUMMM
Bakınız mesela, şu DTP hakkında çıkan haberlere bir daha bakın diyorum !! Bunları görse herkes bir daha bunlara oy verirler mi !!! İşte daha gidiyor böyle haberlerler asıllarını deşifre ederek ve tam daha yapıcı bizleri sımkısı kenetlendirecek haberler köşe yazılarıda var dahada ekleyemiyorum hepsini tek tek yükleyemem.. Siz bunları unutmuştunuz şimdi hatırladınız..LÜTFEN Bİ 20 DAKKA ŞUNLARI TEK TEK İNCELEYİNİZ..VE HERKES BÖYLE YAPSA NE GÜZEL BİR SONUÇ ORTAYA ÇIKAR DEĞİL Mİ ! DTP GÖMÜLÜR GİDER.. |
|
02-15-2009, 01:32 | #42 | |
Alıntı:
|
||
02-15-2009, 05:05 | #43 | ||
Alıntı:
Bir yanda fikir ve görüş özgürlüğünden dem vuran ve yine 'neyse' diyen bir taraf. Diğer yanda tuhaf ve ilk cümlelerinden uzak tavırda olan ve karşısındakinin kendisiyle görüşüye (yada fikriyle) paralel olmayınca onun forum yönetiminden olmasının vahimliğinden felan bahseden taraf.. Hani rencide olan tarafınız 'kaale almama' konusu ise üstte size denmişki Alıntı:
Yani işimize gelmeyen bir tarafa takılı kalmayıp karşıdakinin yorumuna 'bütün' çerçevesinde bakalım derim. Hoş ve faideli bi konuyu da dağıtmamış oluruz böylece.. Selametle... |
|||
02-15-2009, 14:36 | #44 | |
Alıntı:
sadece sizinle ... cunku digerini kaale almıyorum. |
||
02-15-2009, 22:11 | #45 |
yönetici arkadaşlardan ricam lütfen şu gereksiz mesajları ve bu yazdığımı silsinler..çok ayıp ve yakışmayan cümleler.. lütfen yazılanları tam okuyunuz ve anlayana kadar okuyunuz
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|