![]() |
#31 |
![]() Ocağıma incir diktin gelmessen gelme...
Naapın be aga.Anap 2 dönem firesiz başa geçmişmi bakalım... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() sayın kurtulmuş hem kartel medyasının oyununa geliyor, hemde ergenekoncu çevrelerden biri buna akıl fikir veriyorda olabilir, sayın kurtuluşun bu konuşmaları beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor, genel seçimlerde de çok ağır itamlarda bulunuldu ak partiye ama sonuç ne oldu saadetin oy oranı hadi hatırlayamazsam bile %5 diyeyim :D , bugünde alacağı yerel seçimlerdeki genel oy oranı yine değişmez %5 olur :D sayın kurtulmuş siz ak partiyi bitiremezsiniz, sizi bitirecek olan gökçek ve topbaş olacaktır ozaman kale ordan yıkılacaktır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Ankaradan saadeti aday yapmak çok yanlış adımdı.Ankarayı gavur CHP ye kaptıracaz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
çok güzel olur Ankaranın chp ye geçmesi...bir Ak Partili olarak söylüyorum bunu...halkın istemediği hhırsızları aday gösterirsen ben de kaybetmesini isterim bir halk olarak...gavur gavurluğunu yapar..peki ya müslümanın gavurluk yapmasına ne demeli.... ayrıca saadet kim..oyları bölmek ne...onlar %2 değil mi??neden o kadar korkuyorsun ki oyların bölünmesinden... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
Kim AK Parti'li, sen mi?.. Melih Gökçek ne kadar hırsızsa sende o kadar AK Partilisindir kardeş!. Bizde hırsıza prim yok, ama 'takiyyeci' bulaşıklara var işte görüldüğü gibi.. Sen yiyorsan ye afiyet olsun kardeş, de herkes 'dümenci' değil. ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
Ne güzel avutuyorsunuz kendinizi.. Yok Baykal %26'dan 47'lere taşıdı yok o o manşeti attı.. Sen kartelle kol kola mısın el ele misin. Evet. E ne karıştırıyorsun gayrısını. Biz zaten YANLIŞ olduğumuz için sen 'muhalefet' değil misin?.. E bendeki yanlış al bak sende de var deyip bu mantıkla (mantıkta avunma mantığı) nereye varacaksınız ki?.. Şinanay da şinanay.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
bu sözleri kabul ediyorum..çünkü melih gökçeğin hırsızlığını bildiğim için Ak partililiğim de onaylanmış oluyor böylece...unutma kardeş ak parti içindeki yanlışları sorgulamaktan kaçtıkça partinin akıbeti anap gibi olacak..refah gibi olacak..refah içinde de bazı hırsızlar türemişti...valla sen bilirrsin...böyle gerçekklerden kaçarak nereye kadar gideceksin merak ediyorum doğrusu.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti, bitti, numan kurtulmuş, ropörtaj |
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
|
|