AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Videoları - AK Parti Klipleri AK Parti Videolar, AK Videolar - AK Parti ile ilgili tüm videoları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-18-2009, 05:18   #71
Kullanıcı Adı
islam
Exclamation
Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayır benim fikrim değil ve kesinlikle doğru.. Şevki Yılmaz'ın bahsettiğiniz söylem ve eylemleri Rehaf Partisi'nin ve dahi Milli Görüş'ün o dönemki genel havasını aynen yansıtmaktadır.
Kardeş evet "Hayır benim fikrim değil ve kesinlikle doğru.. "....
sen dediği isen doğru... Ne bu münazara.. Sen sonucu bellemisn.. Biz görüşlerimizi sunmaya geldik.. Görüşündür saygı duyarım ama sen söyledi isen kesin doğrudur
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-18-2009, 05:28   #72
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
islam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeş evet "Hayır benim fikrim değil ve kesinlikle doğru.. "....
sen dediği isen doğru... Ne bu münazara.. Sen sonucu bellemisn.. Biz görüşlerimizi sunmaya geldik.. Görüşündür saygı duyarım ama sen söyledi isen kesin doğrudur
Biz boş atmayız, merakınız olmasın. O günleri dün gibi hatırlıyorum. Evet aynen öyle..

Dedem 12 Eylül'de, Milli Selamet çalışmalarından dolayı 10 gün hapis yattı. Biz de Refah'lıydık.. Refah Partisi bizim partimizdi, Fazilet Partisi de öyle.. Refah kapatıldıktan sonra Şevki Yılmaz'ın o Milli Görüş ruhu, yerini daha sakin bir havaya bıraktı. En sonunda Fazilet Partisi'de kapatıldı. Memleketin 50 senelik emeği 10 ayda heba olmuştu, artık farklı bir kulvardan koşmak gerekiyordu. Farklı bir metod geliştirmek gerekiyordu
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-18-2009, 12:53   #73
Kullanıcı Adı
MARANDA
bunu okumak benii ziyadesiyle üzmüştür. değer vermek! değeri görmek ! ve onu yaşamak için değerin ne olduğunu bilmek ! ama gördüm ki ! hak dava yalanmış ! hak dava da gitmek her türlü zorluğa karşı gelmek değil miydi ? ben şevki yılmazı bu şekilde bir oy için fikrinden hayatından vazgeçmesini gibi görüyorumm
MARANDA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-18-2009, 13:53   #74
Kullanıcı Adı
islam
Exclamation
Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz boş atmayız, merakınız olmasın. O günleri dün gibi hatırlıyorum. Evet aynen öyle..

Dedem 12 Eylül'de, Milli Selamet çalışmalarından dolayı 10 gün hapis yattı. Biz de Refah'lıydık.. Refah Partisi bizim partimizdi, Fazilet Partisi de öyle.. Refah kapatıldıktan sonra Şevki Yılmaz'ın o Milli Görüş ruhu, yerini daha sakin bir havaya bıraktı. En sonunda Fazilet Partisi'de kapatıldı. Memleketin 50 senelik emeği 10 ayda heba olmuştu, artık farklı bir kulvardan koşmak gerekiyordu. Farklı bir metod geliştirmek gerekiyordu
Hapisleri Saymaylım... Ne uğruna nerde yattıklarını boş verelim onlar onların mükafatı idi...
Biz ne ettik ? Refah ile başladı sevdam.. Beni ben bilir .... Hocama sevgimi, bize siz diyip atıp tutanları ben bilirm...

DÜN:

Kaç kez açtı zambaklar?
Kaç kez koklandı sümbüller?
Geldi geçti, unutmadım.
Geri dönmedi, O yad edilenler!

Dün dünde kaldı...

BUGÜN:

Henüz tam yaşanmadı.
Yaşayacağız ve göreceğiz.
Daha sonra; bunun adına “kader ”
“Alına yazılmış ” deyip
Yürekleri teselli edeceğiz.

Bugün bugünde kaldı.

YARIN:

YARIN:

Güldük, ağladık.
Sevindik, üzüldük.
Başardık, yanıldık.
Vs, vs, vs…
Yarın yeni birgün
Her şey dünde kaldı
Mı diyeceğiz?
Sen öyle san!
Dur bakalım
Yarın daha gelmedi...
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-25-2009, 11:25   #75
Kullanıcı Adı
sivaslı
ne günlere kaldık
sivaslı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2009, 17:29   #76
Kullanıcı Adı
Gursunet
müslümanın örneği peygamberimiz (s.a.v) dir bizler ancak onu ashabını tabiin ve tebei tabiunu örnek alırız,bundan başka yinede örnek almamız gereken başka insanlar varsa onlarıda geçmişten ölüler diyarından seçeriz...
neden?
yarın yanlış yaptığında,saptığında,aslını ceddini inkar ettiğinde,sukutu hayale uğramayalım...
işte bu yüzden şevki yılmaz şöyle demiş şevki yılmaz böyle demiş müslüman bunları önemsemez,müslümanıda bu durum bağlamaz...
neden?
çünkü müslüman doğruyu bir papazda söylese onu alır,yalanı ve sahtekarlığı ise imam bile yapsa onu reddeder...
bu yüzden yarın yanlış yapma ihtimali olan bir dirinin dün öyle söylerken bugün böyle söylemesi pekde umursanacak bir durum değildir...
allah bizi hakikattan ayırmaya..
allah bize son nefesimizde imanla can vermeyi nasip eyleye...
hani nice belamlara nasip olmadıya son nefeste o iman..
Gursunet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2009, 01:46   #77
Kullanıcı Adı
düşünceli
Alıntı:
Gursunet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
müslümanın örneği peygamberimiz (s.a.v) dir bizler ancak onu ashabını tabiin ve tebei tabiunu örnek alırız,bundan başka yinede örnek almamız gereken başka insanlar varsa onlarıda geçmişten ölüler diyarından seçeriz...
neden?
yarın yanlış yaptığında,saptığında,aslını ceddini inkar ettiğinde,sukutu hayale uğramayalım...
işte bu yüzden şevki yılmaz şöyle demiş şevki yılmaz böyle demiş müslüman bunları önemsemez,müslümanıda bu durum bağlamaz...
neden?
çünkü müslüman doğruyu bir papazda söylese onu alır,yalanı ve sahtekarlığı ise imam bile yapsa onu reddeder...
bu yüzden yarın yanlış yapma ihtimali olan bir dirinin dün öyle söylerken bugün böyle söylemesi pekde umursanacak bir durum değildir...
allah bizi hakikattan ayırmaya..
allah bize son nefesimizde imanla can vermeyi nasip eyleye...
hani nice belamlara nasip olmadıya son nefeste o iman..
ağzına sağlık...
düşünceli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2009, 02:38   #78
Kullanıcı Adı
tek_hece
"Bizden olan kim olursa olsun iyidir. bizden olmayan kim olursa olsun kötüdür " mantıgıyla devam edildigi sürece saadet partisi % 2.5- %3.5 arasında gidip gelmeye mahkumdur.

O gunleri ne cabuk unuttunuz..Ne cabuk unuttunuz evlerinizdeki Şevki Yılmaz'a ait vhs video kasetler.. Ne cabuk unuttunuz bi komşuya toplanıp diger komşulara Şevki yılmaz Hocanın konuşmalarını seyrettirdiginizi..

En ufak bir eleştiriden sonra hemen iki yüzlü ilan edildi.. sizin Müslümanlıgınız bu mudur....?? inanılacak gibi degil..
tek_hece isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2009, 04:13   #79
Kullanıcı Adı
Gursunet
Alıntı:
tek_hece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Bizden olan kim olursa olsun iyidir. bizden olmayan kim olursa olsun kötüdür " mantıgıyla devam edildigi sürece saadet partisi % 2.5- %3.5 arasında gidip gelmeye mahkumdur.

O gunleri ne cabuk unuttunuz..Ne cabuk unuttunuz evlerinizdeki Şevki Yılmaz'a ait vhs video kasetler.. Ne cabuk unuttunuz bi komşuya toplanıp diger komşulara Şevki yılmaz Hocanın konuşmalarını seyrettirdiginizi..

En ufak bir eleştiriden sonra hemen iki yüzlü ilan edildi.. sizin Müslümanlıgınız bu mudur....?? inanılacak gibi degil..
: ))
siz derslerinize iyi çalışmamışsınız,bence forum yönetimi acil toplanmalı siz akp li üye kardeşlerim için bir bilgi paneli oluşturmalı..
en azından doğru okuyup doğru anlamak için bunu elzem gördüm...
sadede gelirsek...
benim yazımdan o mana çıkmaz kardeşim,bilakis ben yanlışı babamda söylese karşı olmak gerektiğini,doğruyu ise bir papaz bir çocuk bile söylese kabul etmek gerektiğini söyleyen biriyim,yanlış anlamışın genç kardeşim: ))

sonra insan hep yanlışlarla dolu olurmu?
şevki yılmazı düne kadar evlerde dinletiyor isek haktan yanaymış,dinletmişiz,
bugün ise söylediklerini tasvip etmemişiz,çünkü onlar dün söylediklerinin aksine konuşmaya başlamışlar,bizde onları reddetmişiz bu suçmudur?
bizler değişip dün dinlettiklerimizi bugün reddetmemişiz
bilakis onlar dün söylediklerini bugün yalanlamışlar,böylece sorgulanması gereken bizler değil şevki yılmaz gibi şahsiyetlerdir...
öyleya ne olduda dün inandıklarına bugün küfreder hale geldiler: ))
ve yarında başka birşeye inanıp size söylediklerine küfrederlerse ne yapacaksınız: ))
yanar döner insanlardan çekinmek gerektir efendi kardeşlerim
amman dikkat...
Gursunet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2009, 18:05   #80
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
tek_hece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Tebrikler çok güzel dile getirmişsiniz.. Bu camia işte böyle bir camiadır, eleştiriye tahammülü yoktur, bugüne kadar kimleri kimleri afaroz etmediler ki...

Sırf, iki yüzlü bir tutumu ortaya koyarak eleştiride bulunan Şevki Yılmaz'ı dahi bir anda karalamaya yeltenirler. Neden ? Çünkü o onları eleştirmiştir, iki yüzlü tutumlarını suratlarına çarpmıştır, ondan...

İçlerinden en aklı başında olanları çıkıp der ki; biz kim olursa olsun doğru konuşanın yanındayız... Ama bunu dedikten hemen sonra da doğruyu konuşana hak vermek yerine "o doğru demiyor" ki der.....
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
erbakan eleştirisi, saadet eleştirisi, şevki yılmaz eleştiri

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)