Ahmet Kaya, Ferhat Tunç, Edip Akbayram, Seher dilova vs... Diye sayabileceğim kendini sanatçı sanan ama sanatı insan beynini yıkamak için silah olarak kullanan şahıslardır, Vatan hainleridir! Kendi ideolojilerini bir takım yöntemlerle insanların beynine yerleştirmeye bilinç altına sokmaya çalışıyorlar. Başarılı oldularmı diye soracak olursanız eğer bazı arkadaşlarımızın yorumlarını görünce evet başarılı olmuşlar diyebiliyorum. Arkadaşlarımız onların tam istediği gibi konuşuyorlar. Neredeyse bu Vatan hainlerini Özgürlük adı altında kahraman ilan edicekler.bu forumda bir birini pof poflayarak yorum yapan insanları çok gördüm. Bu konularıda onlarla defalarca tartıştım. Türkiye bir Ülke dir bu Ülkede yaşıyorsanız bu Ülkenin nüfus cüzdanını taşıyorsanız eğer, siz Türkiye'lisinizdir, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşısınızdır. Beğenmiyen gitsin istediği Ülkenin vatandaşı olsun. Doğu halkına ( doğu halkına diyorum çünkü doğu halkı mağdur edilmiştir ve doğuda bir tek Kürt'ler yaşamıyor. Bende doğuluyum yedi göbek sülalem doğuda yaşıyor.) Şu yapılmış bu yapılmış Pkk ondan oluşmuş bu lafları ezberledik artık. Bunlar DTP ve Pkk nın kendilerine buldukları kılıftır. Bu sanatçı yazar aydın diye geçinenlerin görevide bunları halkın bilinç altına yerleştirmektir. Oradaki halkın olumsuzluklar yaşamasına göz yuman Devletin içindeki görevlilerde Vatan Hainidir! Pkk destekçileridir.
Bu yorumun noktasına virgülüne dokunulursa.... Gerisini siz düşünün!
Konu Feyza tarafından (02-20-2009 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir..
|