AK Gençliğin Buluşma Noktası
Malatya Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Malatya'nın Kültürü ve Özellikleri.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02-22-2009, 19:45   #1
Kullanıcı Adı
arif emre
Standart DOST ACI SÖYLER..
Sevgili ak partili milletvekillerim: samimi söylüyorum fanatik bir akpli olarak size saygısızlık yapmadan içimden geçenleri yazacağım.Hiç birinizin meziyeti samimiyeti özelliği ve güzelliği olmadan Başbakan sayesinde vekil tayin edildiniz.başbakanın hatırına malatya halkı itiraz etmeden sizleri tasdik etti.Sizleri tasdik ettikten sonra ne düşündük biliyormusunuz?Sizlerden bir beklentimiz zaten yoktu ama akpye bu kadar zarar verebileceğinizide doğrusu düşünmemiştik.Ta ki yerel seçimler yaklaşana kadar.Hiç sağınıza solunuza bakmadan kafanızı kuma gömüp bir aday üzerinde yoğunlaştınız.Sanki bir menfaat ilişkisi varmış gibi.Milletin kanaatini sormadan malatyalıyla konuşmadan beşiniz bir yerde inadına inadına sayın ÇAKIRI aday çıkardınız.Sanki akpye on altı kişi müracaat etmemiş.Öbür adayların hepsini elinizin tersiyle ittiniz.Çok çok büyük tepki aldınız.Vekil oldunuz olmadınız sayın CEMAL AKINLA uğraştınız.Anlayamadık neyinizi bölüşemediniz.Oysa malatyalıya sormalıydınız.Diğer adayları da onura etmeliydiniz.Bunları yapıp sayın ÇAKIRI yine aday gösterebilirdiniz.Bunada kimsenin itirazı olmazdı.Bizim derdimiz şunun veya bunun başkan olması değildi.Bizim derdimiz akpnin kazanmasıydı.Sevgili vekillerim:beşinizin sayesinde şapkanın içinde kuş çıkarya o kuş gibi M.Y.ÇERÇİYİ belediye başkanı yaptırıyorsunuz.Bunu bağıra bağıra millete ilan ettiniz.%68 oy oranı olan ilimizde akpyi kaybettirirseniz yakanızı elimizden nasıl kurtaracaksınız?Bizide boşver başbakanın karşısına nasıl ççıkacaksınız?Bu aşamadan sonra malatyada akpnin kazanması sayenizde mümkün gözükmüyor.Bu yazdıklarım size hikaye gibi gelebilir.Mesleğin icabı pazarlamacıyım her gün malatyanın yüz adet iş yerine girip çıkıyorum.Gezdiğim yerlerde vallahi bir allahın kulunun bu beş milletvekili yüzünden akpye oy vercem diyenini duymadım.Buda benim çok ağırıma gidiyor.Elinize sağlık sevgili vekillerim.AKPnin defterini dürdünüz.Kendi ipinizi kendiniz çektiniz.Eğerr yanlış düşünüyorsam lütfen beni ikna ediniz.Telefonumuda veriyorum.SAYGILARIMLA.ARİF EMRE TEL:05373129121

arif emre isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
dost acı söyler

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)